Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulinka10']Ale dziewczyna obrosła futerkiem:)
udanego wyjazdu;)[/QUOTE]
Obrosła ,obrosła jak się doczekać nie mogę tylko jak jej to zetnę,ale że nie amm zamiaru jej ubierać,a ścięta na polu by zamarzła to zostanie tak jeszcze z 2-3 miesiące ;D

DZiekuje mam nadzieje,że udany będzie ;D

[quote name='Sonka95']Udanego wypadu :D I porób fotki :cool3:[/QUOTE]
Też dziękuje i fotki na pewno będą:D

[quote name='heksa82']Jak ja Wam zazdroszczę tego wyjazdu :razz:[/QUOTE]

To trzeba się gdzieś wybrać ,a nie zazdrościć :diabloti:

A wy nie zgadniecie co Dorciowatej się spodobało ;P
Ciągnięcie hahaha Kubusiowi już nie bardzo ,ale Doris jak ciągnie to jabłszko z czymś jest w siódmym niebie.... wiedziałam,że to nie jest zwykły shih tzu ,ale żeby jeszcze z haszczaka coś miała :evil_lol:

Posted

w szelka,w szelkach :lol:
To jest po prostu pies wszechstronnie denerwujący :P
Kubuśowi za to się zbytnio to nie spodobało ,chociaż jak przy rowerze biegnie to lubi sobie pociągnąć ,ale on ma zmienne humorki więc mu wybaczam ;P
A razem z Doris za to się dopełniają jego łatwo czegoś nauczyć,a Doriciowata jak nie chce to nie i koniec nic jej nie zrobisz,ja czasami mam ochotę ja powiesić :diabloti:bo jak się uprze to nie ma zmiłuj się nic nie zrobi tak jakby nic nie umiała widać,że coś z wilka ma :evil_lol: za to do zabawy jest pierwsza, Kubuś za to w ogóle nie lubi się bawić :P

Posted

Ja tylko nieśmiało dodam, że psy niepociągowe lub w zbyt młodym wieku - mniej niż 12msc nie mogą ciągnąć ciężaru większego niż połowę masy swego ciała.

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja tylko nieśmiało dodam, że psy niepociągowe lub w zbyt młodym wieku - mniej niż 12msc nie mogą ciągnąć ciężaru większego niż połowę masy swego ciała.[/QUOTE]

[quote name='Bgra']mam tylko nadzieję,że Doris ciągnie to jabłuszko puste:-o
miłych ferii:)[/QUOTE]

hahaha oczywiście...puściutkie i tak a propo Doris ma już 14 msc ^^

Ferie udane ,ale jednak psa zostawiliśmy z dziadkiem ,stwierdziłam,że na pewno będzie jej tu lepiej no i się nie pomyliłam ;D Pies zadowolony ja też i wszystko Ok ;D

Posted

No to niech zostanie przy pół roku ;D Kuba przez jakieś 5 lat tez cały czas miał 6 lat :D
Ale czas faktycznie szybko leci pamiętam jak takim szkrabem była ;D co prawda za dużo nie urosła i z zachowania też się nie zmieniła,dalej taki szczenior z ADHD :D