Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj noo macie te zdjęcia :evil_lol: niech wam będzie... ja tu próbowałam was przetrzymać ,żeby teraz wam się lepiej oglądało ;D I oczywiscie mam zimowe zdjecia ,zęby przypomnieć jak było przed roztopami :P

najpierw dwa bawiące się kundliszony :D

potem doszedł trzeci

"jaka pogoda u góry??"

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kocham Twoje stado :loveu: Może dlatego, że się dzięki temu mogę pocieszyć, że nie tylko moje jest takie głupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Kocham Twoje stado :loveu: Może dlatego, że się dzięki temu mogę pocieszyć, że nie tylko moje jest takie głupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja protestuję:mad:Doris i Kubas to cudowne pieski:loveu:
czasami Doris zrobi minkę:diabloti:...ale czy to ma cokolwiek wspólnego z jej inteligencją:crazyeye:
Doris nie ma powodu do zmartwień:loveu:ale obraź się...masz podstawy:evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Piękne foteczki, nacieszyłam oczy. :)

[quote name='Sonka95']Wszystkie foty świetne :D
A kuku ... :evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-yOvutT3WMpY/UQ9fjyqoC7I/AAAAAAAACPI/OqiMmuHAfp8/s512/image012.jpg

A ja się ciesze,ze się podobają ;D

[quote name='Ty$ka']Kocham Twoje stado :loveu: Może dlatego, że się dzięki temu mogę pocieszyć, że nie tylko moje jest takie głupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Bgra']ja protestuję:mad:Doris i Kubas to cudowne pieski:loveu:
czasami Doris zrobi minkę:diabloti:...ale czy to ma cokolwiek wspólnego z jej inteligencją:crazyeye:
Doris nie ma powodu do zmartwień:loveu:ale obraź się...masz podstawy:evil_lol:

Ależ ja się w cale nie obrażam ,bo sama o tym wiem :P
Ale razem z Dorisowatą Kubuś się dopełnia, on mądry,nie słuchany i nie bawiący się ,ona za to inteligencją nie grzeszy(a przynajmniej zapałem do nauki) ,uparta jak osioł,słucha się i uwielbia bawić ;D ale w końcu to pies pierwotny blisko spokrewniony z wilkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A co do minek Doris ona zawsze ma dziwną minke nie musie jej specjalnie robić:diabloti:

I z góry was przepraszam ,że tak rzadko Was odwiedzamy,ale wpadam szybko na kompa i w sumie schodzę ,bo najzwyczajniej nie chce mi się siedzieć:evil_lol:

Posted

To Doris miała się obrazić:diabloti::evil_lol:
Doris jest niezależna,inteligentna ale uparta,no kto nas bardziej rozśmieszy niż Doris?:diabloti:
mizianka dla maluchów:)

Posted

[quote name='Bgra']To Doris miała się obrazić:diabloti::evil_lol:
Doris jest niezależna,inteligentna ale uparta,no kto nas bardziej rozśmieszy niż Doris?:diabloti:
mizianka dla maluchów:)

oj tam ,oj tam nie ważne :evil_lol:

Teraz was jeszcze bardziej rozśmieszy ,bo jest oficjalnie obcięta,ale nie dokończona :P Wiec jak dokończe moje "arcydzieło" to się pochwalę :P

Posted

efekty pracy pokaże ,ale najpierw muszę popaść w depresje i się załamać , bo muszę ocenki popoprawiać :placz: Ale ,że ja jestem bardzo optymistycznie nastawiona do życia to co ma być to będzie :P Ale w końcu się uczę od jakiś hmmmm 5 lat :evil_lol:

Stadko jak dla mnie jeszcze za małe :evil_lol: Brakuje mi moich ogonków:-(
Dlatego za niedługo może wypełnię tę pustkę kolejnym członkiem ^^
Zdradzę ,tylko ,ze będzie miał na imię Stefan :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']Łaaa ile zdjęć :loveu: nareszcie :-D

https://lh6.googleusercontent.com/-Wmp4xLSV4SI/UQ9fk7InsYI/AAAAAAAACPY/9_H42M2vnhQ/s600/image013.jpg ale gigant zabawka :-D

seter troszke znudzony malutką hahah :smile:

i w biegu super foteczki :smile:
a dziękuję :D ogólnie sweterek woli się bawić z nią w domu :D Na polu to już nie bardzo
[quote name='Bgra']więc życzę powodzenia:lol:
Stefan...stawiam na szczura:razz:

[quote name='whiteterrier']Mi też imię Stefan pasuję do szczura :D

[quote name='Sonka95']Stefan to imię pasuje dla jakiegoś gryzonia szczur albo myszka ? ;)

No i zgadliście :P
Miałam sobie już odpuścić gryzonie,bo jakoś szczęścia nie mam zawsze musi się zdarzyć jakiś dziwny wypadek;/, ale stwierdziłam,że bez takiego ogonka nudno jest i za mały zwierzyniec ;D Zresztą o szczurze marzyłam już od jakiś kilku lat,ale zawsze to jednak chomik to inne zwierzątko,wszystkie były super no może poza rybkami ,bo one w sumie nic nie robią,ale są ładne ;D A według mnie szczurki to najmądrzejsze gryzonie jakie znam, są wymagające,ale według mnie nie aż tak bardzo i przede wszystkim wiekszość bardzo się przywiązuje do właściciela, jak takie małe pieski :evil_lol: I być może też będzie czarno-biały :cool3: