Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']Jesteś uzalezniona od gryzoni 8) Idż na odwyk :lol:

A może chcesz klatkę dla szczura? :P

No powinnam iść !! no ale coż na leczenie psychiatryczne też mnie wszyscy wysyłają i też nie dotarłam :evil_lol:

Klatek nigdy za mało :P ale mam po moich Kluskach :) Na razie się wybieram transporterek kupić ;D

[quote name='Ptysiak']Hej Doriski i Kubusie :loveu:

Jak ja dawno nie widziałam tej kochanej morduni :loveu:

https://lh3.googleusercontent.com/-2mAWqyBQCv8/UQ9fgS02FFI/AAAAAAAACOA/X0IGqVflEWU/s600/image003.jpg moja dzielna waleczna Doriska :loveu::evil_lol:

Musi walczyć o przetrwanie :diabloti:

[quote name='phase']Stefan to spoko imię. :grins:

Wiem :P co prawda nie ja go ochrzciłam,ale imię mi się podoba ;D

Posted

Patik napisał(a):
No powinnam iść !! no ale coż na leczenie psychiatryczne też mnie wszyscy wysyłają i też nie dotarłam :evil_lol:

Klatek nigdy za mało :P ale mam po moich Kluskach :) Na razie się wybieram transporterek kupić ;D

Bo może już na leczenie psychiatryczne jest za późno, nie da się już nic zrobić :diabloti: i tylko rozkładają ręce z bezsilności :diabloti:

Szkoda, bo mam na zbyciu ;PPP

Posted

Ty$ka napisał(a):
Bo może już na leczenie psychiatryczne jest za późno, nie da się już nic zrobić :diabloti: i tylko rozkładają ręce z bezsilności :diabloti:

Szkoda, bo mam na zbyciu ;PPP

No pewnie tak:evil_lol: a i gorzej też już być nie może to po co po lekarzach chodzić :diabloti:

Bgra napisał(a):
Pa szczur,nie... nigdy sie w nich nie zakocham...
ale życzę mu dobrze:lol:

Dla mnie to akurat najlepsze gryzonie.... a te łyse cudooo:loveu: ale rodzina by mnie z domu z łysym szczurem wyrzuciła ;D

Sonka95 napisał(a):
Ja to w piewnicy mam jedną małą klatkę dla świnki morskiej i rodziców cały czas namawiam :evil_lol: żeby mieć 3 prosiaczka ...

Świniaki też są fajne, miałam dawno temu jednego prosiaka,ale za dużo nie pamiętam ;/
Dla mnie są tylko odrobinę za delikatne i takie nie kumate :evil_lol: ale są przesłodkie :loveu:

Posted

roadtonowhere napisał(a):
Szczury są wspaniałe! :loveu: Planuje sobie kupić, ale własnie mam problem z klatką. ;/

No klatkę sporą trzeba mieć ,no ale tak szczerze to jak się ją wepchnie gdzieś ,to obrazu się zmniejsza optycznie :P:PA kupić też czasami za grosze mozna np. na allegro albo gumtree^^
A zdjęcia szczurków już mam są czarne i beżowe kapturki :D
i prawdopodobnie właśnie takie dwa będę mieć :D

już sie nie moge doczekać kolejny czarno-biały do zwierzyńca dojdzie i jeszcze jeden beżowo-biały :D:D

Posted

[quote name='Patik']
Stadko jak dla mnie jeszcze za małe :evil_lol: Brakuje mi moich ogonków:-(

Też latami hodowałam ogonki... i im dłużej/więcej miałam tym bardziej mnie zadziwiały. Niestety przy Tofiku nie potrafię im zapewnić wystarczającej ilości spokoju i kontaktu z człowiekiem. Dlatego jak ostatnie odeszły za TM nie zdecydowałam się na kolejne :shake:

Posted

:-(

Patik napisał(a):
Może w poniedziałek idę je zobaczyć.
A za półtora tygodnia będą do odbioru:D
teraz tylko nad drugim imieniem myślę :D:D

o matulu...dwa szczury do domu przywlecze:evil_lol:to będzie parka?:crazyeye:ciekawe jak je przyjmą psiaki?

Posted

[quote name='heksa82']

Też latami hodowałam ogonki... i im dłużej/więcej miałam tym bardziej mnie zadziwiały. Niestety przy Tofiku nie potrafię im zapewnić wystarczającej ilości spokoju i kontaktu z człowiekiem. Dlatego jak ostatnie odeszły za TM nie zdecydowałam się na kolejne :shake:
NA szczęście Doris uwielbia ogonki,lubi je tylko noskiem trącać,poprzednia koszatniczka wtedy jej wąsy podgryzała :D

[quote name='Bgra']:-(

o matulu...dwa szczury do domu przywlecze:evil_lol:to będzie parka?:crazyeye:ciekawe jak je przyjmą psiaki?

Tatuś dwa zaproponował,więc jak dają to bierz :P:P
Będą 2 samczyki.
Kubuś za gryzoniami nie przepada,a raczej miałby je ochotę zjeść,ale w domu jego nie ma ,a na polu jak są to przeważnie w klatce i wtedy je olewa i nawet na nie nie patrzy:D

Posted

No to jak tak bardzo chcecie to damy jakieś zdjecia:)
No to najpierw szczuraski (zdjecia nie robione przez mnie)
ten na pewno będzie mój

i jeden z tych Panów

chyba ten

Są cudowni :loveu::loveu:

Posted

Napić też się od czasu do czasu trzeba :evil_lol:

i moja ulubiona kaczucha :loveu:

i foch Dorci,ze jakimś pływającym obiadkom robię zdjecia a nie jej :evil_lol:

Posted

betty_labrador napisał(a):
ojejciu szczurki :loveu: :loveu: jakie cuda maleńkie :D:D:D fajnie ze bierzesz sobie zwierzatko-bedzie wiecej zdjęć :diabloti:

i ptactwo udane :P

Też się ciesze i doczekać nie mogę :D
Kolejne dwa demony ,żeby podenerwowały czasami :evil_lol:

heksa82 napisał(a):
Cudne ogonki :loveu:

Chociaż od szczurzastych panów odstraszają mnie ich wielkie jajka :oops:

No może nie jest to ich zaleta:evil_lol:,ale mi w sumie nie przeszkadzają,a za to bardzo mi się podoba ich zachowanie,są takie bardziej spokojne i do miziania i przytulania(oczywiscie nie wszystkie):cool3:

Posted

Patik napisał(a):
No może nie jest to ich zaleta:evil_lol:,ale mi w sumie nie przeszkadzają,a za to bardzo mi się podoba ich zachowanie,są takie bardziej spokojne i do miziania i przytulania(oczywiscie nie wszystkie):cool3:

To fakt szczurze samce są łatwiejsze do oswojenia i bardziej potrzebują człowieka niż szczurzyce... panie to indywidualistki :cool3:

Posted

heksa82 napisał(a):
To fakt szczurze samce są łatwiejsze do oswojenia i bardziej potrzebują człowieka niż szczurzyce... panie to indywidualistki :cool3:

Dlatego właśnie na panów się zdecydowałam :D
A do tego są sporo większe, a ja wole większe gryzonie,takie małe termoforki:evil_lol: