Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi napisał(a):
witaj :) fajny ten Twój pół sheltie, pół border :lol:

od razu zapytam - wybór malucha nastąpił pod kątem podobieństwa do Kubusia?

Witamy :)dziękujemy i a wybór to akurat przypadek ,ale mi osobiście bardzo się podoba;) w sumie to jeszcze 1,5 tygodnia temu nawet nie myślałam o shih tzu ,a tu tata coś tam zaczął mówić itp. i pewnego dnia (w tamten piątek) przywiózł małego ,śmierdzącego czarno białego szczura:P:P:P w którym od razu wszyscy się zakochaliśmy :]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

i nowe zdjęcia :) (dopiero teraz ,bo przez 2 dni nie wiem czemu ,ale nie mogłam wejść na dogo)
A oto Neya:) (pies kuzyna)

i uśmiech w stylu Neyusi

Posted

W końcu dotarłam!
Kubuś jest fantastyczny, gdyby był trochę większy to idealnie pasowałby w ramy mojego "idealnego psa" :loveu: Taka kochana kula z mądrymi oczyskami :loveu:
Suńka też jest świetna. Wybacz, ale tylko przejrzałam zdjęcia - jak mała się wabi? Jakoś tego nie zauważyłam :)

Posted

Doris się zwie :D i witamy :) bo jak wiecie(lub nie wiecie karmiłam małą na początku puriną dog chow i mam zamiar zmienić na purine pro plan czy to dobry wybór ??

Posted

Mani2000 napisał(a):
Eh,alee ja tu dawno nie byłam..
Aż mi wstyd...
Kubuś,wybacz kochany:oops::oops:

hmmmm. no nie wiem :P
ale myślę ,że wybaczy :D
Doris też :P:P;]

Posted

A ja się załamię:placz::placz:
Co mam zrobić Kuba unika jej jak ognia ,a jak ta biega z ni jak to szczeniak lub nawet nie biega tylko chce powąchać to on warczy,szczerzy zęby i szczęka zębami.
A on zawsze lubił szczeniaki a już szczególnie suczki (patrz Neya albo Cookie) co ja mam zrobić..

PS. jutro albo dziś dam zdjęcia:P