Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie przepiękne zdjęcia przepięknego Kubusia... :)

Ja też robię projekt. Na jaki temat robisz? :D
Kirinna, każdy gimnazjalista ma wybrać sobie dowolny temat, na jaki chce zrobić projekt. Wygląd projektu dowolny - może być w postaci prezentacji, plakatu, ankiety, pokazu, konkursu... Tak, by coś poszperać, zaciekawić i przedstawienie projektu (przed komisją) trwało nie mniej niż 10min.... ;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kirinna napisał(a):

jak dobrze że juz mam gimnazjum daleko za sobą:) wg co to jest ten projekt?nam nie kazali robić.
ten gryzoń to koszatniczka? czy szynszyl;(na pierwszym wygląda na koszatniczke a na reszcie szynszyla?

To jest utyty koszatniczek:)
A co do projektu to temat mamy "Dlaczego na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej jest tyle jaskiń"
i musimy o niej opowiedzieć ,zrobić plakaty,pokaz slajdów, opisówke, ewentualnie jakieś dodatki, robimy to w grupach i jak ktoś nie będzie robił to po prostu nie przejdzie klasy ...

Posted

teraz trochę zdjęć Kubusia i naszego mrozu (-12,5) :D

przeciąganko

no i już mogę zejść

zapaczył się w coś ,tylko nie wiem w co ,ale nie ważne :P

w słoneczku

Posted

a wyczesać to, ale o tyle dobrze ,ze sierść nie wiem dlaczego nie kołtuni mu się kiedyś nie był czesany 2 tyg i nawet jednego kołtunka nie miał. :D

Posted

dziękujemy wszystkim, w przyszłym tygodniu będą w końcu zdjęcia ze spaceru ,bo na razie to idziemy na chwile i wracamy dzisiaj tylko dłużej byliśmy, ale już nie mogę się doczekać ferii:)

Posted

Obiecałam zdjęcia ,ze spaceru ,ale niestety jeszcze dość długo ich nie będzie ,bo leżę chora w domu na początkowe zapalenie płuc :-(:-(
ale może wynajdę jeszcze jakieś stare zdjęcia, o ile chcecie ??:p

Posted

A teraz różne etapy jedzenia pasztetówki.

.Wiem ,ze wyglądają dość dziwnie ,ale jak je oglądałam to nie mogłam przestać się śmiać
A co do zdrowia to dziękuje i mam nadzieję ,ze szybka wyzdrowieję, bo ja po prostu nie nawiedzę ciągle siedzieć w domu

Posted

oj był barzdo zadowolony.
a teraz nowe zdjęcia(trochę ciemne ,ale trudno już przynajmniej wiem co źle robiłam)
Godzi

i obiad Godziego :P:P ( moze nie za ładne , ale nie mogłam się bardziej zbliżyć bo ten obiadek ciągle uciekał )

Posted

No a teraz oczywiście główny model

niestety nie wyszło,bo za bardzo przybliżyłam :-(

a tak mi się nudzi jak siedzę w domu zrobiłam piramido-świecznik z gry Rummikub

ale dalej te zdjęcia nie wyglądają tak jak bym chciała, ale cóż pozostaje tylko ćwiczyć :)

Posted

cieszę się. A mam nikona d70s z sigmą 28-200 ashperical makro . Ale zabawę z fotografią dopiero zaczynam wiec dlatego zdjęcia nie sa jeszcze takie jak być powinny.
Ale pokaże moje kropelki (wiem trochę nie wyszły)

Posted

jak to nic Jun ma bardzo ładne zdjęcia , no może bym je troszkę podkontrastowała, ale to już w programie graficznym :) ale ogólnie jest ok:) Jak zresztą widać ,moje zdjęcia tez do najlepszych nie należą:D A ty jaki masz aparat???

Posted

Patik napisał(a):
jak to nic Jun ma bardzo ładne zdjęcia , no może bym je troszkę podkontrastowała, ale to już w programie graficznym :) ale ogólnie jest ok:) Jak zresztą widać ,moje zdjęcia tez do najlepszych nie należą:D A ty jaki masz aparat???

sony alfa jakiś tam:)