Ty$ka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Jakie przepiękne zdjęcia przepięknego Kubusia... :) Ja też robię projekt. Na jaki temat robisz? :D Kirinna, każdy gimnazjalista ma wybrać sobie dowolny temat, na jaki chce zrobić projekt. Wygląd projektu dowolny - może być w postaci prezentacji, plakatu, ankiety, pokazu, konkursu... Tak, by coś poszperać, zaciekawić i przedstawienie projektu (przed komisją) trwało nie mniej niż 10min.... ;) Quote
Patik Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Kirinna napisał(a): jak dobrze że juz mam gimnazjum daleko za sobą:) wg co to jest ten projekt?nam nie kazali robić. ten gryzoń to koszatniczka? czy szynszyl;(na pierwszym wygląda na koszatniczke a na reszcie szynszyla? To jest utyty koszatniczek:) A co do projektu to temat mamy "Dlaczego na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej jest tyle jaskiń" i musimy o niej opowiedzieć ,zrobić plakaty,pokaz slajdów, opisówke, ewentualnie jakieś dodatki, robimy to w grupach i jak ktoś nie będzie robił to po prostu nie przejdzie klasy ... Quote
Patik Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 teraz trochę zdjęć Kubusia i naszego mrozu (-12,5) :D przeciąganko no i już mogę zejść zapaczył się w coś ,tylko nie wiem w co ,ale nie ważne :P w słoneczku Quote
Patik Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 i znowu przeciąganko :) i z bliska :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Przecudne zdjęcia. Ale Kubuś ma fuuutra :D Quote
Patik Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 a wyczesać to, ale o tyle dobrze ,ze sierść nie wiem dlaczego nie kołtuni mu się kiedyś nie był czesany 2 tyg i nawet jednego kołtunka nie miał. :D Quote
Joann Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 on jest taki fajny do wytarmoszenia i wycałowania;] , taki mini borderek ehhe Quote
Patik Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 dziękujemy wszystkim, w przyszłym tygodniu będą w końcu zdjęcia ze spaceru ,bo na razie to idziemy na chwile i wracamy dzisiaj tylko dłużej byliśmy, ale już nie mogę się doczekać ferii:) Quote
Patik Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Obiecałam zdjęcia ,ze spaceru ,ale niestety jeszcze dość długo ich nie będzie ,bo leżę chora w domu na początkowe zapalenie płuc :-(:-( ale może wynajdę jeszcze jakieś stare zdjęcia, o ile chcecie ??:p Quote
taxelina Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Zdjecia to zdjecia, dawaj stare :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dołączam się do prośby ;). A Tobie zdrowia życzę :) Quote
Patik Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 A teraz różne etapy jedzenia pasztetówki. .Wiem ,ze wyglądają dość dziwnie ,ale jak je oglądałam to nie mogłam przestać się śmiać A co do zdrowia to dziękuje i mam nadzieję ,ze szybka wyzdrowieję, bo ja po prostu nie nawiedzę ciągle siedzieć w domu Quote
Patik Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 ojj bardzo smacznie :) nie mogłam mu jej utrzymać jak zaczął jeść. Quote
Oscar Patric Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 ale chłopak z przysmaczku zadowolony,aż oczka mu błyszczały:) Quote
Patik Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 oj był barzdo zadowolony. a teraz nowe zdjęcia(trochę ciemne ,ale trudno już przynajmniej wiem co źle robiłam) Godzi i obiad Godziego :P:P ( moze nie za ładne , ale nie mogłam się bardziej zbliżyć bo ten obiadek ciągle uciekał ) Quote
Patik Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 No a teraz oczywiście główny model niestety nie wyszło,bo za bardzo przybliżyłam :-( a tak mi się nudzi jak siedzę w domu zrobiłam piramido-świecznik z gry Rummikub ale dalej te zdjęcia nie wyglądają tak jak bym chciała, ale cóż pozostaje tylko ćwiczyć :) Quote
Patik Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Odwiedza nas w ogóle ktoś????????? Quote
Kirinna Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Patik napisał(a):Odwiedza nas w ogóle ktoś????????? tak ja:)... jaki masz aparat? Quote
Patik Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 cieszę się. A mam nikona d70s z sigmą 28-200 ashperical makro . Ale zabawę z fotografią dopiero zaczynam wiec dlatego zdjęcia nie sa jeszcze takie jak być powinny. Ale pokaże moje kropelki (wiem trochę nie wyszły) Quote
Kirinna Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 no fajne fajne ja niby mam za soba rok z lustrem ale nadal nic prawie nie umiem:) Quote
Patik Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 jak to nic Jun ma bardzo ładne zdjęcia , no może bym je troszkę podkontrastowała, ale to już w programie graficznym :) ale ogólnie jest ok:) Jak zresztą widać ,moje zdjęcia tez do najlepszych nie należą:D A ty jaki masz aparat??? Quote
Kirinna Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Patik napisał(a):jak to nic Jun ma bardzo ładne zdjęcia , no może bym je troszkę podkontrastowała, ale to już w programie graficznym :) ale ogólnie jest ok:) Jak zresztą widać ,moje zdjęcia tez do najlepszych nie należą:D A ty jaki masz aparat??? sony alfa jakiś tam:) Quote
Recommended Posts