Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

i dzisiaj nowe zdjęcia
w czasie spożywania :P (przez szybę wiec trochę takie dziwne)

nie za ładne jakościowo ,ale takie słodkie ,ze nie mogłam ich nie dać :)

Posted

i cd. najlepszego modela
pierwsze co zrobił to oczywiście się położył

potem dalej leżał

lecz potem wstał i....... usiadł

kazałam mu usiąść , a on o tak na mnie popatrzył (ale usiadł)

Posted

dwie koszatniczki, mądre no nie wiem ??:P A tak serio to całkiem mądre stworzonka wiedzą kiedy mnie obudzić, kiedy nie dać spać gryząc patyki itp. Kiedy zacząć piszczeć najlepiej o ile nie są zmęczone to jak wchodzę do pokoju jak idę spać muszę iść się im dać powąchać ,żeby wiedziały ,żę to ja i dopiero mogą przestać piszczeć :). A najlepsze ,ze jak usłyszą czyjś obcy głos nawet z parteru to nie chcą wyjść z klatki nawet do mnie :)

Posted

yyy jak są w klatce to nawet nie zwraca na nie uwagi, ale jak wyciągnęłam je i mu dałam powąchać to to najpierw wąchał, potem polizał je, a na koniec chciał je zjeść ,ale w porę zareagowałam:P Więc średnio ,zresztą kiedyś złapał nie szczura ,ale taką dużą mysz co kopała kwiatki, za to kot siedział i patrzył się kiedyś jak chodziła koło niego:P

Posted

A to gratulacje:D ,jak nie było jeszcze śniegu i poszłam z Kubą na spacer zobaczył szczątki ptaka, jak się do niech dopadł zaczął rozszarpywać targać, nie chciał w ogóle tego zostawić , dopiero musiałam go zabrać stamtąd, zamienia się w padlinożercę :P:P

Posted

potem rozkręcili się i szukali tragarzy
mojego brata

i oczywiście mnie pomylił z wielbłądem

potem chwilowa zabawa z pingwinem ,ale nie był zbyt interesujący ,bo się nie ruszał więc wolał sobie iść

na koniec Klusek znalazł smakołyki i robiąc podchody, w końcu się dostał. Zobaczył czy nie trujące.

po czym stwierdził ,że nie , wdrapał się na szklaną pułapkę i ostrożnie wyciągał ... słoneczniki

i szczęśliwy mógł się w końcu najeść się(były po małej głodówce)

Posted

Zdjęcia fatalne,ale pogoda była beznadziejna, zresztą czego można się spodziewać o 7.40 w zimowy dzień :P Wiec ostrość uciekła gdzieś tam w środek jego futra:P
nasz pierwszy dłuższy spacer od 2,5 tygodnia:D zresztą widać nawet AF nie chciał nadążyć ,a na samym początku szczególnie:)

Już biegnę

Posted

a teraz już spokojniejsze:D

i po wrzuceniu w śnieg:P (widać ,ze kocha śnieg)

i poranne chmurki, niezbyt doświetlone ,ale takie bardziej mi się podobały:)