Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

harpoonka napisał(a):
Oglądam tę Twoją galerię z radością, podziwiam Kubusia, a nawet się nie przywitałam ;) To nadrabiam zaległości i serdecznie was pozdrawiam :)

Witamy i cieszymy się z następnego gościa :D

Joann napisał(a):

dziękuję tylko rozmazane wyszło ;(
Ty$ka napisał(a):
Świetne piesie :loveu:

A zdjęcia, bomba ;]

Co to za Oskarek? ;)

Oskarek to DON wujka, do obrony terytorium ,bo za dużo złodziei grasuje,Ale akurat jak na razie to ludziom nic nie robi tylko psom

heksa82 napisał(a):
Cudna ta Twoja Doris, a i Kubuś nieczego sobie :lol:

dziękujemy również ;)

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za długą nieobecność ,ale czasu za bardzo nie mam we wtorek egzaminy więc trzeba zacząć się uczyć :P:P
Ale dla tego ,żebyście o nas nie zapomnieli dam zdjęcie ze spaceru

Posted

[quote name='Ty$ka']https://lh4.googleusercontent.com/-wiDT7VrX6X8/T4-ezmuq3RI/AAAAAAAAASA/wEG1irKKUTg/s600/DSC_4251.JPG - przekładaniec :lol:

Życzę Ci powodzenia na egzaminach ;)

A dziękuję bardzo:)

Młoda za to ma ścisła dietę , bo dałam jej ryż z z kurczaczkiem i chyba jej nie spasował .

PS. czy taki mały szczeniak może już zacząć biegać ok 10 minutowe biego -truchci ze mną ???
co prawda to raczej truchcika ,ale nie ważne

Posted

Biegać może, ale na krótkich dystansach i pamiętaj, że to szczyl dawkuje długość trasy oraz intensywność... ;) inaczej możesz zamęczyć psa...

Posted

Dzięki za odpowiedz:D ale teraz i tak mamy postój z czymkolwiek ,bo młoda ma biegunkę więc, dziś jeszcze mnie wet czeka. Już ją od wczoraj męczy , było nawet nawet,dałam jej coś zjeść dosłownie parę kulek i na nowo ;(,a nawet jeszcze gorzej :-(:-( Ale za to jej oczy przeszły i nie ropieją ,to znowu się tak drapie,że wczoraj ,aż piszczała. Lekarz powiedział,że trzeba czekać ,aż urośnie ,żeby zrobić testy a teraz jeszcze spróbujemy szampon zmienić, bo koleżanka z yorkiem też tak miała i zmieniła szampon i mu przeszło .

A teraz coś z dobrych wieści ,Doris powoli szaleje jak zobaczy frisbee( tylko jak spadnie ze złej strony, to nie daje rady podnieść i męczy się przez dobre 10 minut.

Druga dobra wieść ,że nauczyła się już targetowania i z sikaniem też jest coraz lepiej.

A tu zdjęcia
co się usunęły:P

Posted

W końcu mam więcej czasu :P
i przyszłam ze zdjęciami niezbyt ładnymi ,bo nie mogłam jakoś dojść do ładu z aparatem :D

Moje dwa niuchacze

i uszyska

Posted

Ty$ka napisał(a):
Świetne :loveu:

Jak się ze sobą dogadują?
I jak przeżywają te upały? ;)

Kuba stał sie jej wiernym obrońcą, daje jej wchodzić tam gdzie innym suczką nie pozwalał :P:P
A upały w miarę ,moczą się to jakoś pomaga :D

Ale za to mamy większy problem, o ile Kubuś szczeka czy wącha ją pod ogonem to jest Oki. ale jak jakiś pies zaszczeka to jest tragedia ,podkula ogon i zwiewa, albo jak pies ja wącha pod ogonem,ale tylko pod ogonem,już nie mówię jak chce się z nią pobawić
a tak szczerze to mało jest u nas psów z którymi można się pobawić.

Tak samo boi się odkurzacza ,suszarki itp.
ale wystrzałów się nie boi ;\

Posted

Patik napisał(a):
Kuba stał sie jej wiernym obrońcą, daje jej wchodzić tam gdzie innym suczką nie pozwalał :P:P
A upały w miarę ,moczą się to jakoś pomaga :D

Ale za to mamy większy problem, o ile Kubuś szczeka czy wącha ją pod ogonem to jest Oki. ale jak jakiś pies zaszczeka to jest tragedia ,podkula ogon i zwiewa, albo jak pies ja wącha pod ogonem,ale tylko pod ogonem,już nie mówię jak chce się z nią pobawić
a tak szczerze to mało jest u nas psów z którymi można się pobawić.

Tak samo boi się odkurzacza ,suszarki itp.
ale wystrzałów się nie boi ;\

u mnie jest podobnie tzn Lolek chowa ogon jak jakis pies chce go wachac, a to wszystko przez to ze nie odpowiedzialny sasiad puszcza swojego psa bez pansko a ten pies do aniolow nie nalezy i dwa razy rzucil sie na Lolka:(

Posted

No właśnie ,a ona nie miała złych przeżyć, przynajmniej u mnie ;/ ale zaczynamy pożądną socjalizację,u nas dużo psów szczeka więc będziemy mieli na czym się szkolić :D