Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
ogolnie ok 200 mam, ale ta mniejsza "polowa" to nieczynne

no to ja mam więcej nie wiem ile tak dokładnie , i właśnie biorę się za usuwanie,
a potem czeka mnie wyrywanie włosków z uszu :( oczywiście Doris :P

Posted

Wow. Obszerna fotorelacja :). Muszę Ci powiedzieć, że zdjęcia co jedno to ładniejsze ;P.

A D. i K. - no cóż... chyba już wiesz, że jestem nimi oczarowania :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

nonon ale fotorelacja;] Kubuś wygląda ślicznie te jego futerko tylko tarmosić, a Doris .. kurcze no nie chciałam tego pisać..ale bede szczera , słodka moze i jest ale ja tak nie cierpię tej rasy i jest mi żal jak patrze na te psy i ich krótkie kufy i wyłupiaste oczka:( ale co kto lubi, dla właściciel ma to byc najpiękniejszy pies i to najważniejsze. ! Mam nadzieje że sie nie obrazisz

Posted

Joann napisał(a):
nonon ale fotorelacja;] Kubuś wygląda ślicznie te jego futerko tylko tarmosić, a Doris .. kurcze no nie chciałam tego pisać..ale bede szczera , słodka moze i jest ale ja tak nie cierpię tej rasy i jest mi żal jak patrze na te psy i ich krótkie kufy i wyłupiaste oczka:( ale co kto lubi, dla właściciel ma to byc najpiękniejszy pies i to najważniejsze. ! Mam nadzieje że sie nie obrazisz

Nie mam o co się obrazić, ja np. nienawidzę pekińczyków i nie chodzi o wygląd ,ale o charakter ciocia miała raz i zraziłam się do nich ,bo jak byłam mała całą mnie pogryzła,palce nos uszy .A tak szczerze jeszcze miesiąc temu byłam pewna ,ze będę miała sznaucera :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
teraz dogo mi napisalo ze mam 85 nieprzeczytanych watkow :evil_lol:

no to miłego czytania:diabloti::diabloti:
chyba muszę się wziąć za pisanie ,żebyś miała jeszcze więcej :evil_lol:

Posted

Patik napisał(a):
no to miłego czytania:diabloti::diabloti:
chyba muszę się wziąć za pisanie ,żebyś miała jeszcze więcej :evil_lol:

Prosze ale rzadko Cie widze w innych co ja mam :diabloti:

Posted

mizianki przekazane dziś byliśmy na ognisku i był tam DON od tego samego gościa i taż miał 4 miesiące i mała siedziała cztery godziny na kolanach bo chciał ją chapnąć jak chodziła :P:P ale widać ,że jej to nie przeszkadzało ,bo spała :D