Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

[B]Kochani zapraszam do subskrybowania wątku Świeckiego Punktu Przetrzymań [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229178-Punkt-przetrzyma%C5%84-w-%C5%9Awieciu-tam-psy-czekaja-na-cud-albo-%C5%9Bmierc"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...bo-%C5%9Bmierc[/URL] -zaczynam tam działać i myśl ze ktoś chociaż obserwuje moje działania doda mi więcej sil :smile:[/B]

Posted

[COLOR=#ff0000][B]Bart ma na swoim koncie obecnie [/B][B][B]407 zł , zaraz zapłace za hotelik i zostanie 47 zł , a dostałam pw z prosba o zakup karmy , ja niestety nie jestem w stanie wylozyc na dana chwile zadnej kwoty , mam na utrzymaniu 2 psy w Domach Tymczasowych plus szczeniaki u siebie , bardzo mi przykro a karme trzeba zamowic..[/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][/COLOR]

Posted

[B]Kochani zgodziłam sie poprowadzić watek oraz bys skarbinkiem Barta ale co ma powiedziec hotelowi skoro nie mamy kasy na karme? ja naprawde chciałabym wszytskim psom pomoc ale mam na glowie "swoje" psy wiec naprawde nie jestem w stanie wylozyc roznice za karme , nawet nie jestem w stanie zrobic bazarku dla Barta bo wlasnie co dopiero spłaciłam dług za uratowane kociaki a juz pojawiaja sie kolejne wydatki zwiazane z psami ktore ma w DT . Nie wiem kto podpisywał umowe z hotelem ale prosze o minimalne zainteresowania tym ze Bart nie ma na karme ktora trzeba kupic [/B]

Wydatki :
[B][COLOR=#000000]*21.05-[/COLOR][/B][B][COLOR=seagreen]-[/COLOR][/B]hotelik za 30 dni tj. 19.07-18.08
[B]30 x 12 zł/doba = 360 zł
[/B]
[COLOR=#ff0000][B]407 zł -360 zł =[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]47 zł[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Hotel czeka na karme a ja nie wiem co robic ![/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Akrum']odwiedzam Barta.

niestety często, coraz częściej jest tak, że SKARBNIK u danego psiaka zostaje sam z problemem szukania kasy na jego potrzeby...[/QUOTE]

[SIZE=4][B]Dlatego proszę żeby osoby które sa odpowiedzialne za Barta przejęły ode mnie watek i pieniądze, niestety ja nie jestem w stanie sama nic zdziałać nie chce brac odpowiedzialnosci za brak karmy, o ktora zostałam poproszona juz ponad tydzien temu ..wkoncu jestem tylko albo az skarbnikiem tego psa. Naprawde aktualnie mam 2 psy ktore utrzymuje w DT , 2 szczeniaki u siebie nie jestem w stanie wyłozyc nawet tej drobnej kwoty bo jeden z psów na DT jest Staruszkiem i wymaga specjalistycznych badan wiec każda złotówka u mnie na wagę złota , a Bart przecież tez musi jesc ...czy nikt nie interesuje sie losem tego psa????!!!!![/B][/SIZE]

Posted

kasiu, a pisałaś PW do Owieczki ? Albo do Wojtusia ? Czy to nie oni podpisywali umowę z holetem. Chociaż rzeczywiście od dawna nic nei piszą na wątku Barta

Posted (edited)

[quote name='kkasiiiar'][SIZE=6][COLOR=#ff0000][B]karma nadal nie jest zamówiona czy ktos , kto jest odpowiedzialny za Barta zaglada na jego watek????[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
właśnie wczoraj myślałam o Barcie i miałam szukać jego wątku.Podaj numer konta przeleję 50 zł.

czy to rozliczenie jest aktualne jeśli tak to wieczorem powysyłam przypomnienia zapominalskim.

[SIZE=4][COLOR=#000000][B][COLOR=orange]Rok 2012 :

[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][B][COLOR=red]Deklaracje stałe:[/COLOR]
*[COLOR=black] [B]Yana[/B][/COLOR] - 20 zł(od grudnia 2011)-[COLOR=seagreen][B][COLOR=green]wpłacone za[/COLOR] :[/B][/COLOR] [COLOR=darkorchid][B]styczeń[/B][/COLOR][B][COLOR=darkorchid], luty[/COLOR],[COLOR=darkorchid][B]marzec[/B][/COLOR], [COLOR=darkorchid][B]kwiecień,[/B][/COLOR][COLOR=#800080][B]maj,[/B][/COLOR][COLOR=#800080][B]czerwiec, [/B][/COLOR][COLOR=#800080][B]lipiec[/B][/COLOR]
*[B] yolanovi -15 zl -[COLOR=green][B]wpłacone [/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][COLOR=green][B]z[/B][/COLOR][B][COLOR=green]a[/COLOR]: [/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]styczeń[/B][/COLOR],[B][COLOR=darkorchid]luty[/COLOR], [COLOR=darkorchid][B]marzec[/B][/COLOR], [COLOR=darkorchid][B]kwiecień[/B][/COLOR],[COLOR=#800080][B]maj[/B][/COLOR],[COLOR=#800080][B]czerwiec[/B][/COLOR][COLOR=#800080][B], lipiec[/B][/COLOR]
*[B] Magolek- 20 zł-[B][COLOR=green]wpłacone[/COLOR] [B][COLOR=darkorchid][COLOR=seagreen]za: [/COLOR][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]styczeń[/B][/COLOR],[B][COLOR=darkorchid]luty[/COLOR],[COLOR=darkorchid][B]marzec, kwiecień[/B][/COLOR],[COLOR=#800080][B]maj[/B][/COLOR]
* [B]ag2709 -30zł (od stycznia 2012)-[COLOR=green][B]wpłacone za[/B][/COLOR]:[COLOR=darkorchid][B] styczeń[/B][/COLOR],[B][COLOR=darkorchid]luty,[/COLOR][COLOR=darkorchid][B]marzec[/B][/COLOR], [COLOR=darkorchid][B]kwiecień[/B][/COLOR], [COLOR=#800080][B]maj[/B][/COLOR]
* [COLOR=black][B]aagataa8[/B][/COLOR]-15 zł[B][COLOR=green]wplacone za:[/COLOR][COLOR=darkorchid][B]styczeń[/B][/COLOR][B][COLOR=darkorchid], luty[/COLOR],[COLOR=darkorchid][B]marzec,[/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]kwiecień[/B][/COLOR], [COLOR=#800080][B]maj,[/B][/COLOR][COLOR=#800080][B]czerwiec[/B][/COLOR]
* [B]jadwiga - 25zł [B][COLOR=seagreen][COLOR=green]wplacone za[/COLOR]:[/COLOR][COLOR=darkorchid]styczeń, luty[/COLOR],[COLOR=darkorchid][B]marzec, kwiecień[/B][/COLOR], [COLOR=#800080][B]maj, czerwiec[/B][/COLOR]
[B]* [COLOR=black]dominikabankert[/COLOR] 10 zł[B][COLOR=green] wpłacone[/COLOR] [B][COLOR=darkorchid][COLOR=seagreen]za: [/COLOR][/COLOR][B][COLOR=darkorchid]styczeń, luty[/COLOR][COLOR=darkorchid][B],marzec[/B][/COLOR]
[B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone za[/COLOR] :[COLOR=darkorchid][B]styczeń[/B][/COLOR], [COLOR=darkorchid][B]luty,[/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]marzec,[/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]kwiecień[/B][/COLOR]
[B]* erka - 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone za [/COLOR]: [COLOR=darkorchid][B]styczeń[/B][/COLOR],[B][COLOR=darkorchid] luty, marzec[/COLOR]
[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]

Edited by baster i lusi
Posted

[quote name='baster i lusi']właśnie wczoraj myślałam o Barcie i miałam szukać jego wątku.Podaj numer konta przeleję 50 zł.

czy to rozliczenie jest aktualne jeśli tak to wieczorem powysyłam przypomnienia zapominalskim.

[SIZE=4][COLOR=#000000][B][COLOR=orange]Rok 2012 :

[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][B][COLOR=red]Deklaracje stałe:[/COLOR]
*[COLOR=black] [B]Yana[/B][/COLOR] - 20 zł(od grudnia 2011)-[COLOR=seagreen][B][COLOR=green]wpłacone za[/COLOR] :[/B][/COLOR] [COLOR=darkorchid][B]styczeń[/B][/COLOR][B][COLOR=darkorchid], luty[/COLOR],[COLOR=darkorchid][B]marzec[/B][/COLOR], [COLOR=darkorchid][B]kwiecień,[/B][/COLOR][COLOR=#800080][B]maj,[/B][/COLOR][COLOR=#800080][B]czerwiec, [/B][/COLOR][COLOR=#800080][B]lipiec[/B][/COLOR]
*[B] yolanovi -15 zl -[COLOR=green][B]wpłacone [/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][COLOR=green][B]z[/B][/COLOR][B][COLOR=green]a[/COLOR]: [/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]styczeń[/B][/COLOR],[B][COLOR=darkorchid]luty[/COLOR], [COLOR=darkorchid][B]marzec[/B][/COLOR], [COLOR=darkorchid][B]kwiecień[/B][/COLOR],[COLOR=#800080][B]maj[/B][/COLOR],[COLOR=#800080][B]czerwiec[/B][/COLOR][COLOR=#800080][B], lipiec[/B][/COLOR]
*[B] Magolek- 20 zł-[B][COLOR=green]wpłacone[/COLOR] [B][COLOR=darkorchid][COLOR=seagreen]za: [/COLOR][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]styczeń[/B][/COLOR],[B][COLOR=darkorchid]luty[/COLOR],[COLOR=darkorchid][B]marzec, kwiecień[/B][/COLOR],[COLOR=#800080][B]maj[/B][/COLOR]
* [B]ag2709 -30zł (od stycznia 2012)-[COLOR=green][B]wpłacone za[/B][/COLOR]:[COLOR=darkorchid][B] styczeń[/B][/COLOR],[B][COLOR=darkorchid]luty,[/COLOR][COLOR=darkorchid][B]marzec[/B][/COLOR], [COLOR=darkorchid][B]kwiecień[/B][/COLOR], [COLOR=#800080][B]maj[/B][/COLOR]
* [COLOR=black][B]aagataa8[/B][/COLOR]-15 zł[B][COLOR=green]wplacone za:[/COLOR][COLOR=darkorchid][B]styczeń[/B][/COLOR][B][COLOR=darkorchid], luty[/COLOR],[COLOR=darkorchid][B]marzec,[/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]kwiecień[/B][/COLOR], [COLOR=#800080][B]maj,[/B][/COLOR][COLOR=#800080][B]czerwiec[/B][/COLOR]
* [B]jadwiga - 25zł [B][COLOR=seagreen][COLOR=green]wplacone za[/COLOR]:[/COLOR][COLOR=darkorchid]styczeń, luty[/COLOR],[COLOR=darkorchid][B]marzec, kwiecień[/B][/COLOR], [COLOR=#800080][B]maj, czerwiec[/B][/COLOR]
[B]* [COLOR=black]dominikabankert[/COLOR] 10 zł[B][COLOR=green] wpłacone[/COLOR] [B][COLOR=darkorchid][COLOR=seagreen]za: [/COLOR][/COLOR][B][COLOR=darkorchid]styczeń, luty[/COLOR][COLOR=darkorchid][B],marzec[/B][/COLOR]
[B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone za[/COLOR] :[COLOR=darkorchid][B]styczeń[/B][/COLOR], [COLOR=darkorchid][B]luty,[/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]marzec,[/B][/COLOR][COLOR=darkorchid][B]kwiecień[/B][/COLOR]
[B]* erka - 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone za [/COLOR]: [COLOR=darkorchid][B]styczeń[/B][/COLOR],[B][COLOR=darkorchid] luty, marzec[/COLOR]
[/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/QUOTE]
Dziękuje za telefon!!:loveu: Juz przesyłam dane do wpłaty, rozliczenie jest aktualne .
[quote name='andzia69']Mogę zamowić karmę dla Barta - podajcie mi gdzie ją wysłać. czy ma być jakaś konkretna?[/QUOTE]

Bart cały czas dostawał PURINA DOG CHOW Adult Chicken ale w tej sytuacji kazda karma na wage złota.
Dziekuje ogromnie za pomoc!:loveu:
Dane do wysyłki :
Hotel dla Psów Mokry Nosek
Granice 53,
96-515 Teresin

501 034 608 nr tel

Posted

o, no właśnie zastanawiałam sie czy dostałaś moją wiadomość. Bart dostaje teraz naszą karmę, ja tam nie lubie sie upominać ;) Ale dobrze że juz zamawiacie bo my też mamy dwa duże psy w bdt i ogólnie lekko nie jest... nie liczę też na szybkie adopcje.... tak jak wszyscy, mamy naprawde zestaw fajnych adopcyjnych ładnych psów a zero zainteresowania nimi, bardzo dziwne i smutne :(

Posted

[quote name='anka_szklanka']o, no właśnie zastanawiałam sie czy dostałaś moją wiadomość. Bart dostaje teraz naszą karmę, ja tam nie lubie sie upominać ;) Ale dobrze że juz zamawiacie bo my też mamy dwa duże psy w bdt i ogólnie lekko nie jest... nie liczę też na szybkie adopcje.... tak jak wszyscy, mamy naprawde zestaw fajnych adopcyjnych ładnych psów a zero zainteresowania nimi, bardzo dziwne i smutne :([/QUOTE]

Bardzo przepraszam za taka sytuacje i mam nadzieje ze wiecej sie nie powtorzy...
[quote name='andzia69']karma zamowiona, zapłacona - Brit Adult (45% mięsa) + troszeczkę gratisików na nudę;) Jak dojdzie dajcie znać:)[/QUOTE]

Dziekuje ogromnie za pomoc ! :loveu:

Dotarła wpłata od [B]baster i lusi 50 zł DZIEKUJE !! [/B]:loveu:

Posted

Przelałam dzisiaj 100 zł dla Barta, zaległe dekl. od kwietnia do sierpnia.

Tylko ,że Bart bez ogłaszania domu nie znajdzie. Czy ktos mógłby mu zrobić pakiet?

Posted

Jestem, dzięki baster i lusi za telefon,
Przeleję jutro zaległe deklaracje,
Andziu za karmę dziekuję,
Erko prawda - ogłoszenia tak potrzebne, Barcik nie znajdzie domku bez ogłoszeń,
zamówię mu, razem z innymi "moimi" pieskami...
Barcik, podobnie jak Azula, musi znaleść dobry domek..

Posted

[quote name='wojtuś']Jestem, dzięki baster i lusi za telefon,
Przeleję jutro zaległe deklaracje,
Andziu za karmę dziekuję,
Erko prawda - ogłoszenia tak potrzebne, Barcik nie znajdzie domku bez ogłoszeń,
zamówię mu, razem z innymi "moimi" pieskami...
Barcik, podobnie jak Azula, musi znaleść dobry domek..[/QUOTE]

Wojtku czy jestes w stanie przejac watek i pieniadze Barta ode mnie ?

Posted

Prawda jest taka, że osoby odpowiedzialnej za Barta już nie ma na dogo. Osoby , które znały Barta z wątku chciały pomóc psiakowi, bo groził mu powrót na ulicę. Musimy sie dalej jakos zmobilizowac, choc wiadomo,że każdy ma masę innych psów pod opieką.
Teraz potrzebne są ogłoszenia, jeżeli nie ma kto zrobić, to może wykupic jakiś pakiet na bazarku.

Posted

przyszła karma.
powiem wam że jakiś czas temu mojej cioci strasznie spodobał sie Bart, zawsze chciala mieć białego psa. A jak ją zaczął lizać i sie przymilać to już w ogóle sie zakochała. Ale ona pracuje, miala kiedyś jakiegoś psa ale sama nie wiem.
Nie nazwałabym tego szansą na adopcję i nie będę wam robić nadziei. Ale przypomne jej go... :) Ludzie lubią białe psy, Bart jest ładny, taki czyściutki (no nie, ostatnio zrobił sobie kąpiel błotną :D ) tylko muszą go zobaczyć. Jeśli potrzebujecie nowe zdjęcia to powiedzcie.

Posted

Przypomnij cioci Barta, a nuż sie zlituje nad biedakiem. A mieszka w bloku? Bo gdyby to był dom z ogródkiem, to nie byłob by problemu ,że pracuje.