Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To znaczy chciały się pozagryzać i utrzymanie ich dwóch na smyczach jednej osobie jest rzeczą niewykonalną. Żadna nie odpuści.
W aucie jechały w dwóch kontenerkach a i tak był raban. Siedzą w boksach każda sama, bo dokwaterowanie im lokatora kończy się awanturą. Dla ludzi słodziaki, dla własnego gatunku jędze okropne.

Posted

Zaraz się biorę za ogłoszenia. Walczyłam długo z TZ ale nie wyszło. Nie wiem jak inaczej go podejść. Próbowałam namówić sąsiada na nią ale on chce młodego psa. Fajnie byłoby mieć zdjęcia jej pyszczka z oczami.
Póki co zrobię kilka ogłoszeń.

Posted

malawaszka napisał(a):
potrzebne ogłoszenia! ktoś zdaje się deklarował załatwić ogłoszenia czy to nie tutaj było?

Ja tez pisałam,ze zamowie ogłoszenia tylko potrzeba tekstu ja nie umiem pisac.....

Posted

Kiedy weszłam dziś do niej pierwszy raz warczała na mnie, nie chciała wyjść z budy. Nawet klapnęła. Ale później kiedy już była na zewnątrz /dzięki Iwonie/ to długo siedziałyśmy na trawie i była spokojna. Na koniec gdy ją zaprowadzałam usiadłam na podlodze w jej kojcu i tak siedziałam i głaskałam aż mi weszła na kolana i zaczęła ze mną gadać. Dostałam całusa i położyła mi się na nogach. NIe umiałam od niej wyjść.
Potrzebuje chwili by się przełamać. Ale jest fajna malunia.

dzięki Marta

Posted

monika55 napisał(a):
Jak by sie przydało DT zeby odchuchać, odżywić. Nie wiadomo jaka jej historia. Ale musiała ciężkie życie mieć.

A macie jakis dt ktory by sie sunie wział koszty bym wzieła na siebie mysle ze jak sie ja doprowadzi do porzadku to szybko domek znajdzie.
Myslałam o wzieciu jej do siebie,ale mam 4 psy w tym jedna wariatke wiec mogłyby byc problemy.