Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znaleziono ją w okropnym stanie. Leżała skulona w trawie. Brudna, skołtuniona, głodna.

Ma ok 5-6 lat. Charakterek typowy. Odrobaczona, zaszczepiona, wysterylizowana . Tyle ma. Imienia i przyjaciela nie ma.

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję się u kochanej wredoty.
Sznupeńka raczej powinna być sama w domu, bez innych zwierząt. Jeszcze będziemy sprawdzać, ale raczej na inne psy reaguje nerwowo.

Posted

shanti napisał(a):
No niestety, ewidentnie musi być jedynym zwierzakiem w domu. Raczej nie zgodzi się ani z suczką, ani z pieskiem.

To zupełnie jak Luna małejwaszki, czy moja Kluseczka :lol: Identyko ;)

Posted

alina71 napisał(a):
A można by ją zabrać do salooonu czy jeszcze nie? Chociaż tyle bym chciała dla niej zrobić.

Zeżre Ciebie i fryzjera :evil_lol:
A tak poważnie, to na razie ją raczej nie wystrzyżemy. Zimno, nawet tam gdzie ona jest. :shake: Lepiej żeby była brzydka, niż przeziębiona.

Posted

To mała kochana suńka która na początku podchodzi do człowieka z rezerwą. Jak ją poznałam to drżała w kojcu. Wypuściłam ją pobiegała koło mnie minute i już mi siedziała na kolanach. Dostałam mnóstwo całusków i poszłyśmy na spacer. Jest drobna słodka i śliczna. Fajnie chodzi na smyczy.

Posted

SZNUPKA

Sznupka jest typowym "psiakiem jednego właściciela", zazdrosna o wszystko co się rusza i nie odstępująca człowieka na krok. Psina jest bardzo zaniedbana, dlaczego, sami nie wiemy, a odpowiedzi na to pytanie może być wiele. Jest bardzo nieufna w stosunku do obcych. Trzeba czasu, żeby ją do siebie przekonać. Na spacerach bardzo się pilnuje, bardzo ładnie chodzi na smyczy. Sznupka jest z pewnością domowym psem, więc nie będzie problemów z załatwianiem się w domu. Dziewczynka jest po zabiegu sterylizacji oraz czyszczenia zaniedbanych ząbków. Weterynarz określił jej wiek na mniej więcej 6 lat. Jedyne, czego teraz potrzeba suni, to ciepły kąt, trochę miłości i obecność człowieka... Tego jedynego.

Więcej informacji pod numerami telefonów:
507176898 - Pani Krysia
519058615 - Pani Iwona

Posted

Oj tam zaraz nie lubimy. :diabloti: To ona nas przez jakiś czas nie lubiła, ale już jest dobrze. Osobiście kocham takie małe, jędzowate potworki. Takie mam zboczenie :evil_lol:

Podejrzewam, że facet który ją do schroniska przywiózł twierdząc że ją znalazł, to był jej pan. Nie przypuszczam, że dała mu się tak bez problemu wziąć na ręce i zapakować do auta. Nas trzymała na dystans prawie dwa tygodnie.