Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Ze względu na te uszyska Kaluchowe, deklaruję stałą deklarację 20 zł miesięcznie. Kto da jeszcze cokolwiek?

njangu napisał(a):
Kamila mi uszy powyciąga i będę miał jak Pimpek. 10PLN stałej. Przepraszam. Nie mogę więcej.

Bardzo Wam dziękuję :loveu:
Takie uszy to skarb ;)

Myślę nad miejscem... Jedno by mi pasowało najbardziej, z wielu powodów ale zapsione.
Chciałabym, żeby go nauczono chodzenia na smyczy, prawidłowych zachowań, żeby był adopcyjny, bo teraz to taki podwórkowy jedynie.

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

njangu napisał(a):
Kamila mi uszy powyciąga i będę miał jak Pimpek. 10PLN stałej. Przepraszam. Nie mogę więcej.

Ewa Marta napisał(a):
No co TY:-) Kociabanda jest super, nie powyciąga;-) Dzięi njangu, mamy już 30 zł:-)

Ehh... no może byś poczekał aż pracę jakąś znajdę, bo pieniądze z upadłości firmy się skończą za miesiąc, a ja roboty dalej nie mam i pójdziemy chyba pod most mieszkać... :/ No ale słowo się rzekło :roll: Będzie trzeba jakoś wysupłać te dyszkę dla uszatego :) Trochę nam on naszego Fąfelka przypomina (na naszych avatarach) :lol: Jak Fąflowi uszy postawić to ma takie same jak Pimpek :D

PS. Widzicie Ciotki jak to się facetom odmienia? Kiedyś mnie ciągle opitalał, że za dużo czasu poświęcam na "ratowanie świata" zamiast to czy tamto, a teraz częściej go widuję na dogomanii niż w domu :D Jak tu za takim nadążyć??? :roll: No ale podoba mi się ta przemiana :evil_lol:
a mówią, że to "kobieta zmienną jest" :)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
No co TY:-) Kociabanda jest super, nie powyciąga;-) Dzięi njangu, mamy już 30 zł:-)

No Kocia jest super, w końcu to moja śliczna Żona.

Posted

[quote name='tripti']Mysza on naprawdę ma 14 lat???? to aż nie możliwe patrząc na te zdjęcia, a tak poza tym to jest bardzo ładny.
Nie, mój tymczasowicz, który jest u mnie od lutego. Staruszek.
Uznałam, ze skoro Groszek zostaje to i Szaruś musi, w końcu przez to, że starszy i brzydszy wcale mniej mu się to nie należy ;) http://www.dogomania.pl/threads/201590-Staruszek-Szaru%C5%9B-po-latach-tu%C5%82aczki-ma-w%C5%82asny-dom-)

A ten uszat koczuje na ulicy, ma kilka lat, szukam dla niego pomocy, bo sama nie dźwignę już :(

Posted

to ja wpadlam od Groszka, moge ze 20-30zl jednorazowo, ale wolalbym jak najszybciej wplacic bo za pare dni to moj bank moze nie zechcieć ze mną współpracowac:evil_lol:

Posted

chita napisał(a):
to ja wpadlam od Groszka, moge ze 20-30zl jednorazowo, ale wolalbym jak najszybciej wplacic bo za pare dni to moj bank moze nie zechcieć ze mną współpracowac:evil_lol:

Dzięki :) chyba muszę zacząć zdawać sobie sprawę z tego, że świata nie zbawię i daruję sobie. Nie mam pieniędzy i pomysłu na niego :(

Posted

Ciocia nie poddawaj się jeszcze
taki słodziak z niego,
ja mam w domu takie trzy parówkowate i dwa trochę zgrabniejsze:evil_lol:
przez sympatię dla parówek 30 zł stałych deklaracji dla tego chłopaka:lol:

Posted

ania shirley napisał(a):
Dopiero teraz mogłam spokojnie poczytać- bo młyn w pracy straszny. Ma takie uszy jak mój koks.
30 zł co miesiąc - za te uszyska!

ania shirley napisał(a):
I 20 jednorazowej z okazji Dnia Kundelka!

Wow! Wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu:

Posted

jurosia napisał(a):
Ciocia nie poddawaj się jeszcze
taki słodziak z niego,
ja mam w domu takie trzy parówkowate i dwa trochę zgrabniejsze:evil_lol:
przez sympatię dla parówek 30 zł stałych deklaracji dla tego chłopaka:lol:

O kurka, nie zauważyłam - serdecznie dziękuję :loveu:

Posted

Chłopak nam się bogaci ;)

Deklaracje stałe:
Ewa Marta- 20