mysza 1 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Ewa Marta napisał(a):Ze względu na te uszyska Kaluchowe, deklaruję stałą deklarację 20 zł miesięcznie. Kto da jeszcze cokolwiek? njangu napisał(a):Kamila mi uszy powyciąga i będę miał jak Pimpek. 10PLN stałej. Przepraszam. Nie mogę więcej. Bardzo Wam dziękuję :loveu: Takie uszy to skarb ;) Myślę nad miejscem... Jedno by mi pasowało najbardziej, z wielu powodów ale zapsione. Chciałabym, żeby go nauczono chodzenia na smyczy, prawidłowych zachowań, żeby był adopcyjny, bo teraz to taki podwórkowy jedynie. Quote
Kociabanda2 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 njangu napisał(a):Kamila mi uszy powyciąga i będę miał jak Pimpek. 10PLN stałej. Przepraszam. Nie mogę więcej. Ewa Marta napisał(a):No co TY:-) Kociabanda jest super, nie powyciąga;-) Dzięi njangu, mamy już 30 zł:-) Ehh... no może byś poczekał aż pracę jakąś znajdę, bo pieniądze z upadłości firmy się skończą za miesiąc, a ja roboty dalej nie mam i pójdziemy chyba pod most mieszkać... :/ No ale słowo się rzekło :roll: Będzie trzeba jakoś wysupłać te dyszkę dla uszatego :) Trochę nam on naszego Fąfelka przypomina (na naszych avatarach) :lol: Jak Fąflowi uszy postawić to ma takie same jak Pimpek :D PS. Widzicie Ciotki jak to się facetom odmienia? Kiedyś mnie ciągle opitalał, że za dużo czasu poświęcam na "ratowanie świata" zamiast to czy tamto, a teraz częściej go widuję na dogomanii niż w domu :D Jak tu za takim nadążyć??? :roll: No ale podoba mi się ta przemiana :evil_lol: a mówią, że to "kobieta zmienną jest" :) Quote
njangu Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ewa Marta napisał(a):No co TY:-) Kociabanda jest super, nie powyciąga;-) Dzięi njangu, mamy już 30 zł:-) No Kocia jest super, w końcu to moja śliczna Żona. Quote
mysza 1 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 njangu napisał(a):No Kocia jest super, w końcu to moja śliczna Żona. Matko kochana, jaki z Ciebie dobry MĄŻ. Niebywałe :eviltong:;) Quote
mysza 1 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Słabiutko :( małe zainteresowanie uszatem :shake: Quote
tripti Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Mysza on naprawdę ma 14 lat???? to aż nie możliwe patrząc na te zdjęcia, a tak poza tym to jest bardzo ładny. Quote
mysza 1 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='tripti']Mysza on naprawdę ma 14 lat???? to aż nie możliwe patrząc na te zdjęcia, a tak poza tym to jest bardzo ładny. Nie, mój tymczasowicz, który jest u mnie od lutego. Staruszek. Uznałam, ze skoro Groszek zostaje to i Szaruś musi, w końcu przez to, że starszy i brzydszy wcale mniej mu się to nie należy ;) http://www.dogomania.pl/threads/201590-Staruszek-Szaru%C5%9B-po-latach-tu%C5%82aczki-ma-w%C5%82asny-dom-) A ten uszat koczuje na ulicy, ma kilka lat, szukam dla niego pomocy, bo sama nie dźwignę już :( Quote
Ellig Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Na razie tylko zagladam, niestety finansowo nie moge pomoc.......... Quote
Guliwer89 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ja niestety już jestem w długach po uszyska i nie mogę chwilowo pomóc spróbuje za to jeszcze parę cioteczek ściągnąć;) Alice to ja dziękuje że zajrzałaś;) Quote
BasiaD Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Uszyska ma boskie..Tylko takie smutne oczka..Podnoszę Niunia do góry, on ne może trafić do schronu.... Quote
chita Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 to ja wpadlam od Groszka, moge ze 20-30zl jednorazowo, ale wolalbym jak najszybciej wplacic bo za pare dni to moj bank moze nie zechcieć ze mną współpracowac:evil_lol: Quote
ronja Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 brzydalek:evil_lol: Kaluchny tysiąc razy ładniejszy Quote
mysza 1 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 chita napisał(a):to ja wpadlam od Groszka, moge ze 20-30zl jednorazowo, ale wolalbym jak najszybciej wplacic bo za pare dni to moj bank moze nie zechcieć ze mną współpracowac:evil_lol: Dzięki :) chyba muszę zacząć zdawać sobie sprawę z tego, że świata nie zbawię i daruję sobie. Nie mam pieniędzy i pomysłu na niego :( Quote
jurosia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ciocia nie poddawaj się jeszcze taki słodziak z niego, ja mam w domu takie trzy parówkowate i dwa trochę zgrabniejsze:evil_lol: przez sympatię dla parówek 30 zł stałych deklaracji dla tego chłopaka:lol: Quote
ania shirley Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Dopiero teraz mogłam spokojnie poczytać- bo młyn w pracy straszny. Ma takie uszy jak mój Koks. 30 zł co miesiąc - za te uszyska! Quote
ania shirley Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 I 20 jednorazowej z okazji Dnia Kundelka! Quote
mysza 1 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 ania shirley napisał(a):Dopiero teraz mogłam spokojnie poczytać- bo młyn w pracy straszny. Ma takie uszy jak mój koks. 30 zł co miesiąc - za te uszyska! ania shirley napisał(a):I 20 jednorazowej z okazji Dnia Kundelka! Wow! Wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 jurosia napisał(a):Ciocia nie poddawaj się jeszcze taki słodziak z niego, ja mam w domu takie trzy parówkowate i dwa trochę zgrabniejsze:evil_lol: przez sympatię dla parówek 30 zł stałych deklaracji dla tego chłopaka:lol: O kurka, nie zauważyłam - serdecznie dziękuję :loveu: Quote
Guliwer89 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Podrzucimy żeby kolega był widoczny ;) Quote
mysza 1 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Chłopak nam się bogaci ;) Deklaracje stałe: Ewa Marta- 20 Njangu- 10 Jurosia- 30 Ania Shirley- 30 Razem: 90 zł:loveu: Jednorazowe: Chita- 20-30 Ania Shirley- 20 Bardzo dziękuję :loveu: Quote
ania shirley Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Cześć, psiaczku? Może jakiś domek jeszcze nie wie, że na ciebie czeka??? Quote
mysza 1 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='ania shirley']Cześć, psiaczku? Może jakiś domek jeszcze nie wie, że na ciebie czeka??? No właśnie... Szukamy pomocy maluchu... Jeszcze wczoraj wzięłam sobie na głowę pogryzioną szczeniorkę z Korabiewic, taka biedna http://www.dogomania.pl/threads/216714-Psie-dziecko-przerzucona-przez-p%C5%82ot-do-schroniska-pogryziona-przez-psy-(:( Quote
Recommended Posts