Jump to content
Dogomania

Oddam za darmo numery "Mój Pies" oraz "Przyjaciel Pies"

Recommended Posts

Posted

Chcę oddać sporo numerów "Mój Pies" oraz "Przyjaciel Pies".
Szkoda mi ich wyrzucić i co prawda mógłbym zawieźć do skupu makulatury ale zamiast dostać tam kilka złotych wolę ogłosić tutaj, może się znajdzie ktoś zainteresowany i będzie miał jakiś pożytek.
Zupełnie za darmo. Musisz tylko przyjechać i zabrać je ode mnie - okolice Nieporętu pod Warszawą.
Kontakt może być tu na PW, na email albo na GG 849809.

Pozdrawiam.

P.S. Kto pierwszy ten lepszy i wszystkie albo nic :-)

Posted

Nie wiem ile by kosztowała przesyłka (ale podejrzewam, że kurier to pewnie około 30-35 zł). Jest tego około 10kg (albo więcej). Prosiłem o odbiór osobisty bo właśnie chcę uniknąć zachodu z wożeniem na pocztę itd. Ale być może zamiast przez Pocztę Polską to kurier byłby w tej samej cenie. Jeśli ktoś zorganizuje kuriera to mogę paczkę przekazać.

Posted

a od kiedy zbierasz te miesięczniki?? Mój TZ pracuje w różnych miejscach Warszawy, czy nie byłoby ewentualnie kłopotu z podjechaniem gdzieś bliżej i przerzuceniem tego z samochodu do samochodu? byłabym zainteresowana.

Posted

Wieczorem sprawdzę dokładniej jakie to są roczniki. Niestety nie jeżdżę do Warszawy samochodem więc raczej "przerzutka" z jednego do drugiego nie wchodzi w grę.

• 1 month later...
  • 6 months later...
Posted (edited)

Mam do oddania <za darmo> 51 archiwalnych numerów Przyjaciel Pies (2003-2009).
Odbiór osobisty w Trójmieście.
Kontakt na PW :p [B]

> NIEAKTUALNE <[/B]

Edited by lilacly