Buell Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 [quote name='jamaga']To i ja sie dopisuję. Jestem z Brzeźna Na spacerki z moją Majką chodze głównie w okolicach pasa nadmorskiego Brzeźno - Jelitkowo. Okolice parku jelitkowskiegom, lasek stare działki. Tam Majce najlepiej się bryka :)[/QUOTE] My z Bafrą 2-3 razy w tygodniu też tam spacerujemy... Quote
Kora- Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Buell']Z Florką? To super! A przyjedziesz do Gdańska? p.s. może by mi się udalo w tą sobotę do Was podjechać - dalej w Gdyni za Klifem o 17tej się spotykacie?[/QUOTE] Pewnie, mogę przyjechac. :) Nie, te spotkania niestety nie wypaliły... Quote
jamagda Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Cytat: My z Bafrą 2-3 razy w tygodniu też tam spacerujemy... No fajne miejsce na spacerki :) My to ostatnio codziennie na spacerek popołudniowo-wieczorny tam wyruszamy :) Quote
jamagda Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [B]Uwaga na zboka na działakach[/B]!!! Od kilku dni na starych działakach w Brzeżnie (między deptakiem prowadzącym do mola a deptakiem od ul. Obrońców Wybrzeża) kręci się zboczeniec. Kilka dni temu szłyśmy z dziewczynami i naszymi psiakami na spacer i gościu zdjął portki i chciał nas wystraszyć ale że zabiłyśmy go śmiechem a do tego jedna z dziewczyn była z rotkiem więc go nim poszczuła(chociaz rotek by muchy nie skrzywdził)to facio sie zawinął i uciekł. A dziś to przeszedł samego siebie bo łaził po działkach jak go Pan Bóg stworzył. Jak go zobaczyłam to myślałam że umrę ze śmiechu. Ale jedna strsza pani która sobie z krzaczków porzeczki zbierała mało zawału nie dostała jak go zobaczyła. Zadzwoniłam na policję ale wątpie czy wogóle przyjechali a nie chciało mi się czekać. Pewnie zbok jest nie groźny - obnażacz ale lepiej uważać ! Quote
sheltia12 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dnia 05.07.2010 w Gdańsku Chełmie zaginął Owczarek Szetlandzki, maść śniada (rudy z białym kołnierzem i czarnymi znaczeniami), łapy białe z nieznacznymi rudymi plamkami. Numer tatuażu w pachwinie C 012. W dniu zaginięcia miał na sobie jasny plastikowy kaganiec i beżową obroże firmy McLeather. W domu czeka na Julka suczka, która bardzo za nim tęskni, jej tęsknota jest jednak nieporównywalna z nasza rozpaczą. Jeśli ktoś go chociaż widział prosze o kontakt 510-117-546 [url]www.zaginalpiesjulek.blox.pl[/url] Quote
Kama & Diana Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Cześć ja jestem z Gdańska a właściwie z Pruszcza. Są wakacje, może spacerek? Quote
cropka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Chętnie byśmy się wybrali na jakiś weekendowy spacerek :cool3:. Ktoś chętny? A przy okazji może komuś się bazarek spodoba :razz: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/190726-PSIA-SESJA-ZDJ%C4%98CIOWA-Tr%C3%B3jmiasto-Olsztyn-do-19.08"]PSIA SESJA ZDJĘCIOWA[/URL] Quote
monmik Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 No dobra, Panie,Panowie.. spacer w weekend? Lasy oliwskie, tereny nadmorskie Sopot-Brzeżno.. ? ktoś reflektuje? Quote
Squ Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ja z moim whippetem mogę się przejść ;) Quote
jamagda Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='monmik']No dobra, Panie,Panowie.. spacer w weekend? Lasy oliwskie, tereny nadmorskie Sopot-Brzeżno.. ? ktoś reflektuje?[/QUOTE] Ja na tereny nadmorskie jak najbardziej reflektuje - i tak jestem tam codziennie z Majką ;) Lasy oliwskie też spoko :) Quote
monmik Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 No to super :) Tereny nadmorskie- rozumiem park Regana, tak? Ja tam nie wiem jak jest z "zatłoczeniem" Fajnie byłoby gdzieś psiaki spuścić żeby się pobawiły razem:) to umawiamy się na sobotę? Quote
Squ Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Tam w weekendy, przy ładnej pogodzie, może być trochę ludzi. Szkoda, że na plażę nie można :( Quote
monmik Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Możemy się przejśc lasem troche :) a co tam. Wejscie do Pachołka (od ul. Tatrzanskiej) Co powiedzie na taką opcję? Quote
jamagda Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Squ']Tam w weekendy, przy ładnej pogodzie, może być trochę ludzi. Szkoda, że na plażę nie można :([/QUOTE] Ja już chodze z Majką na plaże ale zgodnie z Uchwała to można wchodzić dopiero od 30 września do 1 maja :( No fakt w parku Regana w weekend sporo ludków ale w lasku nadmorskim to już mniejszy tłok ;) Quote
cropka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Squ']Ja z moim whippetem mogę się przejść ;)[/QUOTE] Druga moja ukochana rasa :loveu:. My chętnie się umówimy w któryś weekend, niestety ten spędzam w Olsztynie :shake:. [quote name='monmik']Możemy się przejśc lasem troche :) a co tam. Wejscie do Pachołka (od ul. Tatrzanskiej) Co powiedzie na taką opcję?[/QUOTE] Ja na takie spacerki się piszę, swojego czasu mieszkałam na tatrzańskiej. Ten weekend odpada, ale jak byście planowali jakiś weekendowy spacerek, to proszę o priva, może uda się umówić :p. Quote
sachma Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [QUOTE]Wejscie do Pachołka (od ul. Tatrzanskiej) [/QUOTE] a gdzie to dokładniej jest? w sobotę mamy trening w sopocie od 10 do 11.. więc jak coś, to po treningu chętnie :) Quote
Squ Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ja z kolei w następny weekend będę już w Olsztynie, bo tam studiuję :-( Więc ta sobota odpowiada mi jak najbardziej, do miejsca się dostosuję ;) Quote
monmik Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 to co, do lasu? :D ul Tatrzańska, mozecie sprawdzic na mapie trojmiasta: [url]http://mapa.trojmiasto.pl/[/url] generalnie dojscie do wiezy widokowej- Pacholek. Z przystanku tram "Opacka" idzie się wzdłuż pomiędzy Pakiem Oliwskim, a cmentarzem i wychodzi w zasadzie na wprost Tatrzańskiej (ulica z kocich grzbietów). Tą kamienistą uliczką do końca, aż pod szlaban= początek lasu. To co jakoś koło 12? w sobotę Quote
jamagda Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ja moze sie tez wybiore. Co prawda wolałabym laski w pasie nadmorskim - bliżej ;) ale do Oliwy tez moge się wybrać. Moja Majka ma rok (wczoraj skończyła;)) i jest łagodna do innych piesków tylko jest szalona i czasem lubi wejść innym psom na głowę. Ale jak Wasze pieski lubią bieganko i "zapasy" tp pewnie sie dogadają ;) Quote
sachma Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [QUOTE]jest łagodna do innych piesków tylko jest szalona i czasem lubi wejść innym psom na głowę.[/QUOTE]Lenny ma to samo :P No to na Tatrzańskiej o 12 w tą sobotę? Rozumiem że jesteśmy umówieni :) Quote
Betbet Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Oooos zkoda, że ten weekend bo mieszkam przy Tatrzańskiej i często zabieram na spacery psa sąsiadów. Co prawda jest mało towarzyski wobec innych psów, ale rpacujemy nad tym;) Quote
sachma Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 wiecie, jakby co, to my treningi mamy co sobotę ;) więc co sobotę o tej godzinie chętnie się z kimś przejdziemy - Lennemu potrzeba kontaktu z psami :) Quote
Squ Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Biedny Lenny znowu zostanie sponiewierany przez mojego dzikusa :eviltong: Dobrze, że będą inne psy jeszcze :eviltong: Quote
monmik Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 do soboty, 12:00 w okolicach szlabanu :) Quote
Recommended Posts