Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jamaga']To i ja sie dopisuję. Jestem z Brzeźna Na spacerki z moją Majką chodze głównie w okolicach pasa nadmorskiego Brzeźno - Jelitkowo. Okolice parku jelitkowskiegom, lasek stare działki. Tam Majce najlepiej się bryka :)[/QUOTE]
My z Bafrą 2-3 razy w tygodniu też tam spacerujemy...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buell']Z Florką?
To super!
A przyjedziesz do Gdańska?

p.s.
może by mi się udalo w tą sobotę do Was podjechać - dalej w Gdyni za Klifem o 17tej się spotykacie?[/QUOTE]

Pewnie, mogę przyjechac. :)
Nie, te spotkania niestety nie wypaliły...

Posted

Cytat: My z Bafrą 2-3 razy w tygodniu też tam spacerujemy...

No fajne miejsce na spacerki :) My to ostatnio codziennie na spacerek popołudniowo-wieczorny tam wyruszamy :)

• 2 weeks later...
Posted

[B]Uwaga na zboka na działakach[/B]!!! Od kilku dni na starych działakach w Brzeżnie (między deptakiem prowadzącym do mola a deptakiem od ul. Obrońców Wybrzeża) kręci się zboczeniec. Kilka dni temu szłyśmy z dziewczynami i naszymi psiakami na spacer i gościu zdjął portki i chciał nas wystraszyć ale że zabiłyśmy go śmiechem a do tego jedna z dziewczyn była z rotkiem więc go nim poszczuła(chociaz rotek by muchy nie skrzywdził)to facio sie zawinął i uciekł. A dziś to przeszedł samego siebie bo łaził po działkach jak go Pan Bóg stworzył. Jak go zobaczyłam to myślałam że umrę ze śmiechu. Ale jedna strsza pani która sobie z krzaczków porzeczki zbierała mało zawału nie dostała jak go zobaczyła. Zadzwoniłam na policję ale wątpie czy wogóle przyjechali a nie chciało mi się czekać. Pewnie zbok jest nie groźny - obnażacz ale lepiej uważać !

Posted

Dnia 05.07.2010 w Gdańsku Chełmie zaginął Owczarek Szetlandzki, maść śniada (rudy z białym kołnierzem i czarnymi znaczeniami), łapy białe z nieznacznymi rudymi plamkami. Numer tatuażu w pachwinie C 012. W dniu zaginięcia miał na sobie jasny plastikowy kaganiec i beżową obroże firmy McLeather. W domu czeka na Julka suczka, która bardzo za nim tęskni, jej tęsknota jest jednak nieporównywalna z nasza rozpaczą. Jeśli ktoś go chociaż widział prosze o kontakt 510-117-546 [url]www.zaginalpiesjulek.blox.pl[/url]

• 1 month later...
Posted

Chętnie byśmy się wybrali na jakiś weekendowy spacerek :cool3:. Ktoś chętny?

A przy okazji może komuś się bazarek spodoba :razz:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/190726-PSIA-SESJA-ZDJ%C4%98CIOWA-Tr%C3%B3jmiasto-Olsztyn-do-19.08"]PSIA SESJA ZDJĘCIOWA[/URL]

• 1 month later...
Posted

[quote name='monmik']No dobra, Panie,Panowie..
spacer w weekend? Lasy oliwskie, tereny nadmorskie Sopot-Brzeżno.. ?
ktoś reflektuje?[/QUOTE]

Ja na tereny nadmorskie jak najbardziej reflektuje - i tak jestem tam codziennie z Majką ;) Lasy oliwskie też spoko :)

Posted

No to super :)
Tereny nadmorskie- rozumiem park Regana, tak?
Ja tam nie wiem jak jest z "zatłoczeniem"
Fajnie byłoby gdzieś psiaki spuścić żeby się pobawiły razem:)

to umawiamy się na sobotę?

Posted

[quote name='Squ']Tam w weekendy, przy ładnej pogodzie, może być trochę ludzi.

Szkoda, że na plażę nie można :([/QUOTE]
Ja już chodze z Majką na plaże ale zgodnie z Uchwała to można wchodzić dopiero od 30 września do 1 maja :(
No fakt w parku Regana w weekend sporo ludków ale w lasku nadmorskim to już mniejszy tłok ;)

Posted

[quote name='Squ']Ja z moim whippetem mogę się przejść ;)[/QUOTE]

Druga moja ukochana rasa :loveu:. My chętnie się umówimy w któryś weekend, niestety ten spędzam w Olsztynie :shake:.

[quote name='monmik']Możemy się przejśc lasem troche :) a co tam.
Wejscie do Pachołka (od ul. Tatrzanskiej)
Co powiedzie na taką opcję?[/QUOTE]

Ja na takie spacerki się piszę, swojego czasu mieszkałam na tatrzańskiej. Ten weekend odpada, ale jak byście planowali jakiś weekendowy spacerek, to proszę o priva, może uda się umówić :p.

Posted

[QUOTE]Wejscie do Pachołka (od ul. Tatrzanskiej) [/QUOTE]
a gdzie to dokładniej jest?
w sobotę mamy trening w sopocie od 10 do 11.. więc jak coś, to po treningu chętnie :)

Posted

Ja z kolei w następny weekend będę już w Olsztynie, bo tam studiuję :-(

Więc ta sobota odpowiada mi jak najbardziej, do miejsca się dostosuję ;)

Posted

to co, do lasu? :D

ul Tatrzańska, mozecie sprawdzic na mapie trojmiasta: [url]http://mapa.trojmiasto.pl/[/url]
generalnie dojscie do wiezy widokowej- Pacholek.
Z przystanku tram "Opacka" idzie się wzdłuż pomiędzy Pakiem Oliwskim, a cmentarzem i wychodzi w zasadzie na wprost Tatrzańskiej (ulica z kocich grzbietów). Tą kamienistą uliczką do końca, aż pod szlaban= początek lasu.
To co jakoś koło 12? w sobotę

Posted

Ja moze sie tez wybiore. Co prawda wolałabym laski w pasie nadmorskim - bliżej ;) ale do Oliwy tez moge się wybrać. Moja Majka ma rok (wczoraj skończyła;)) i jest łagodna do innych piesków tylko jest szalona i czasem lubi wejść innym psom na głowę. Ale jak Wasze pieski lubią bieganko i "zapasy" tp pewnie sie dogadają ;)

Posted

[QUOTE]jest łagodna do innych piesków tylko jest szalona i czasem lubi wejść innym psom na głowę.[/QUOTE]Lenny ma to samo :P

No to na Tatrzańskiej o 12 w tą sobotę? Rozumiem że jesteśmy umówieni :)

Posted

Oooos zkoda, że ten weekend bo mieszkam przy Tatrzańskiej i często zabieram na spacery psa sąsiadów. Co prawda jest mało towarzyski wobec innych psów, ale rpacujemy nad tym;)