Dygotka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 My juz w następna sobotę tym razem małe psy ;) Wąwóz New Chełm ^^ Tam gdzie poprzendnioo ... Zapraszamy.. :razz: Quote
sheltia12 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Hej, a nie moglibyście umówić sie na niedziele? Wtedy ja też bym wpadła bo ten wąwóz z okna widze ;p A soboty mam calutkie zajęte :( Quote
Dygotka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Myślę ,że tak :) Na razie w komplecie mamy 2 grzywacze chińskie (albo 1) , buldożka francuska , przemiły owczarek niemiecki no i ty :) jeszcze jacyś chętni . (???) Po za tym na 100% będzie więcej osóbek bo często tam bywają ludzie z psami :) Quote
BeataJ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Moze ktos chcialby miec takiego dobka za towarzysza? Psy sa aktualnie w Tczewie, jesli ktos chcialby ktoregos poznac moge z nim do 3city przyjechac. Psy sa niesamowite, zero agresji w stosunku do ludzi. Zobaczcie prosze...one bez czlowieka w schronisku zgasna.... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105107[/URL] Na kazdej prawie stronce sa zdjecia. Sa tez krotkie filmiki z kazdym z nich. W razie pytan prosze podawac moj nr tel 0601 717 398 lub e-mail: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red][B]Jesli ktos moze wydrukowac to ogloszenie i powiesic w swojej okolicy bede bardzo wdzieczna[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.gostar.home.pl/OGLOSZENIE.doc"][U][SIZE=2][COLOR=black][B]http://www.gostar.home.pl/OGLOSZENIE.doc[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/URL][/SIZE][/FONT] [SIZE=2] [/CENTER] [/SIZE] pozdrawiam Beata Quote
Budyn Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 my jutro w parku oruńskiem bedziemy około 12 ;) Quote
Itske Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='BeataJ'] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red][B]Jesli ktos moze wydrukowac to ogloszenie i powiesic w swojej okolicy bede bardzo wdzieczna[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.gostar.home.pl/OGLOSZENIE.doc"][U][SIZE=2][COLOR=black][B]http://www.gostar.home.pl/OGLOSZENIE.doc[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/URL][/SIZE][/FONT][/CENTER] pozdrawiam Beata[/quote] Beata! wydrukuję i pwieszę w firmie - u nas przewijają się setki osób z całego województwa. pozdrowionka Beata :evil_lol: Quote
agara Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Jeśli w niedzielę, to moze ja z kolezanka wpadniemy, mojej małej nie wezme... panicznie boi sie psów i nie poradze sobie z nia, nie mam zamiaru jej nosic na rączkach xD a koleżanka ma kundelka, wielkości ON, ale ejszcze młodego. mysle ze byłby problem z dojazdem dla niej... (k. sobieszewa) także byc moze wpadniemy, ale chyba bez psów :)) pozdrawiam. Quote
Kaya Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Hej, Kiedy kolejne spotkanie w wąwozie na nowym chełmie? bo bym wpadła z psem ;) Tylko nie gwarantuje ze w ten weekend moge, ale w tygodniu środa czwartek lub za tydzień jak się uda ;P Quote
sheltia12 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Kaya. odezwij sie do mnie na gg. Ja najblizszy wolny termin na spacer, mam albo Wielki Czwartek, albo Wielki Piątek ;/ Pozdrawiam, Ania i Lilla Quote
Onomato-Peja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='skubi']Ja jestem z 3miasta. Kiedyś Sopot a obecnie Gdynia.[/quote] ja też gdynia:lol::lol::lol: a może ktoś by sie w gdyni chciał spotkać np. na plaży na Dikmana albo gdzieś w lasku chętnyh proszę na priv Quote
Betbet Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 hej. mam ogromna prosbe o kontakt kogos kto ma dużego psa w Gdańsku i zgodizłby sie oddać krew do transfuzji. Tina zachorowała na białaczkę, by przeżyć musi oddać krew. Jej Pani nie była w stanie rozmawiać ze mną przez telefon, łamał jej się głos. Tina waży 37 kg wiec to powinien być piesek w rodzaju Bernardyn, Dog niemiecki Quote
Waxy Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Oj coś ostatnio w Gdańsku pogoda nie dopisuje.. Chociaż w najbliższych dniach temperatura będzie wynosiła aż 12,5 °C we Wtorek :razz: Quote
agara Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Dzisiaj jest cieplutko! Może jutro plaża w sobieszewie? Bo już niedługo zacznie sie sezon i bedzie dużo ludzi. O 11? ktoś chetny? Ja pewnie bede, koleżanka z owczarkopodobnym.. jeżeli ktoś sie zgłosi, oczywiscie:D Quote
Kaya Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ładna pogoda szkoda ją marnować może wkońcu się sprężymy? :d Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 hej wszystkim :P ja jestem z Gdyni, ale tam coś temat spotkań stoi i nikt za bardzo nie pisze :P może tutaj uda się coś zorganizować? ^^ Quote
Waxy Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Mi pasuje wszędzie tylko nie ta Niedziela :razz: I nigdy w poniedziałki :razz: Kaya, kaya jak wa was długo nie widziałam XD Quote
Kaya Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 To wkońcu czas się spotkać, ja mogę dopiero w następmny weekend ten co się zaczyna 25 :( Quote
BeataJ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [FONT=Arial][SIZE=2]Drodzy,[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]znow zwracam sie z wielka prosba do mieszkancow Gdanska. W schronisku w Kokoszkach przebywa doberman, raczej starszy niz mlodszy. On ma wlascicieli, ma chipa, kontakt z wlascicielami byl....Obiecali, ze po niego przyjada, ze go odbiora. Dzwonil, ze juz jada ale nie dojechali nigdy.....Potem sie tlumaczyli, ze reka zlamana, kolo przebite....Teraz maja juz wylaczony telefon. Pies czeka na nich juz prawie dwa miesiace.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Dzis poszlo pismo ze schronu do sadu aby prawnie im psa odebrac.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff][URL]http://img165.imageshack.us/img165/5840/simonmaly1nf8.jpg[/URL][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff][URL]http://img260.imageshack.us/img260/7381/simonmalydg5.jpg[/URL][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Simon jest chory....Chory z tesknoty, chory, bo wywalony z mieszkania trafil do boksu betonowego gdzie nawet nie potrafi sie zalatwic. Trzyma wszystko do granic swej psiej wytrzymalosci, czeka na wolontariusza, ktory go wyprowadzic na dwor....Mimo staran widac, ze pies cierpi i ma problemy z wyproznianiem sie. Wczoraj udalo nam sie zabrac go ze schroniska i podjechac do weterynarza. Diagnoza to przepuchlina i zachylek. Stad problemy z wyproznianiem sie. To jest do zoperowania i wtedy pies wroci do zdrowia. Ale pojawil sie problem....I nie jest nim kasa.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Pies po operacji nie moze wrocic do schroniska przez 10 dni. Musi byc w domku aby rana sie niezakazila. To tylko 10 dni albo az 10 dni, ktore dla Simona oznaczaja powrot do lepszego zycia. Ten zabieg pozwoli tez na znalezienie mu domu bo teraz jest ciezko.....[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Jesli ktos moglby/chcialby nam pomoc prosze o kontakt. Oczywiscie osoba, ktora sie zdecyduje na pomoc nie poniesiesie kosztow, jesli bedzie trzeba w ciagu tych 10 dni podejchac do weta to zobowiazuje sie przyjechac do Gdanska i zabrac psa do weterynarza i potem odwiezc go z powrotem. Mozliwa tez jest oplata za tymczas - cena do uzgodnienia.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Jesli ktos bedzie chcial sie zapytac weta o cokolwiek zwiazanego z zabiegiem czy opieka nad psem po zabiegu ( opieka to dopilnowanie aby nierozlizal rany ) zapewniam dowoz do weta, umowienie wizyty etc.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]W razie pytan prosze o kontakt:[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Beata[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]0601 717 398[/SIZE][/FONT] Quote
wihu Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [SIZE=3]10 dni DT uratuje temu psu życie!![/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Szuakmy DT na 10 dni w Gdańsku.[/B][/COLOR][/SIZE] [B][COLOR=#ff0000]Pies jest grzeczny, spokojny.[/COLOR][/B] [COLOR=black]Może być płatny, warunki do uzgodnienia.[/COLOR] Prosimy Was o pomoc. Bez operacji, bez 10 dni DT pies skazany jest na powolną smierć w cierpieniach. Dogomaniacyz Gdańska nie zawiedźcie nas.Bardzo potrzebyjemy tego DT. Bardzo Was prosimy! Quote
Recommended Posts