BeataJ Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Atkaaaa']na stryjskiej?? chodzi Wam o ta lecznice kolo kieleckiej..kolo banku?? [/quote] Ja bylam, na ul. Elblskiej, jak sie na Stogi jedzie. Nie na Stryjskiej. Beata Quote
Nesuniaaa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Na spacery przeważnie chodzimy do matemblewa. Spotykamy się na Złotej Karczmie przy parku handlowym Matarnia. Dla dojeżdżających z Gdyni jest bezpłatny autobus do Parku Handlowego. Ja z chęcią bym wybrała się na jakiś spacerek w sobote albo niedziele. Quote
Kiłi Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Blow']HEJ!HEJ!Ale mnie tu daaaawno nie było!:/ Kiłi!Zapomniałam, żeś Ty z Gdańska!!!!A tak naprawdę to nigdy nie wiedziałam:diabloti:[/quote] :eviltong::evil_lol: [quote] Słuchajta!Zorganizujmy się jakoś!Fajnie by było się spotkać jakoś w weekend([COLOR=magenta]przez cholerna maturę mam napiety terminarz w srodku tygodnia:/[/COLOR])wczesnym popołudniem:D:D:D:D Tylko fajnie by było, gdybyśmy mogli się spotkać w miejscu łatwo dostepnym dla dojeżdżających z Gdyni;)Np. w miejscu, do którego można dojść od kolejki, czy przystanku 171...Bo dojazdy drogie są dla psa:roll:[/quote] Kurcze z chęcią bym się kiedyś na taki dogomaniacki spacerek wybrała, ale niedość, że czasu brak to jeszcze moje psy nie przepadają za innymi:shake: [COLOR=magenta]Znam ten ból...[/COLOR]:evil_lol: [quote name='BeataJ']Ja bylam, na ul. Elblskiej, jak sie na Stogi jedzie. Nie na Stryjskiej. Beata[/quote] U jakiego weta byłaś? Quote
olenka_f Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Elbląska ma dobrą sławę jeszcze na Stogach pani i tylko pani Ziemkiewicz, ja ze swoimi chodzę na Chełmie -dusza człowiek:loveu: Quote
lira Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 olenka f a do kogo na Chełmie chodzisz ? do Elżakowskiej ? Quote
olenka_f Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 tak właśnie do tej wet to ona Figę na nogi postawiła i to że widzi też jej zasługa, choć był moment kiedy chciała ją usypiać bo mi sie suczynka przez ręce lała ale daliśmy rade:lol: Quote
lira Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 eee mnie lekko Elżakowska zawiodła bo nie umiała wyleczyć uszu psicy ale jak chodzi o poważne rzeczy to jest dobra bo moją pierwszą psicę utrzymała przy życiu :) ale teraz zmieniłam wetkę na Ujeścisku Quote
cropka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Kochani :) jeśli chodzi o dojazdy z psem w obrębie Gdańska, to od jakiegoś czasu [B]przewóz psa autobusem i tramwajem jest bezpłatny[/B]. Warunek to oczywiście smycz i kaganiec na mordzie i zasada jeden pies na jednego człowieka. ZTM nie rozgłasza jakoś bardzo tego faktu, bo im sie nie opłaca ;) Quote
Atkaaaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='cropka']Kochani :) jeśli chodzi o dojazdy z psem w obrębie Gdańska, to od jakiegoś czasu [B]przewóz psa autobusem i tramwajem jest bezpłatny[/B]. Warunek to oczywiście smycz i kaganiec na mordzie i zasada jeden pies na jednego człowieka. ZTM nie rozgłasza jakoś bardzo tego faktu, bo im sie nie opłaca ;)[/quote] ale to tylko w gdansku nie? w gdyni nie obowiazuje?? :( Quote
Nesuniaaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ludziska w sobote prawdopodobnie z Viz idziemy na spacer do lasu. Jest ktoś chetny? Spotykamy sie ok 15 i idziemy prawdopodobnie do Matemblewa. Chyba że ktoś ma jakieś inne propozycje? Tak jak mówiłam z Gdyni jedzie darmowy autobus do PH Matarnia. Tutaj jest rozkład jazdy: [url]http://zkmgdynia.pl/index_rozklady.php?linia=05[/url] Quote
dog_master Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Buuu ja chora :( A tak dawno na zadnym spacerku nie bylam ;( Quote
Nesuniaaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ludki spotykamy sie jutro o10 (musze jeszcze wszystko z Martą ustalić :) ) prawdopodobnie przy Manhatanie albo Gdańsku Głównym. Dla dojezdzajacych z Gdyni: oba te miejsca sa przy przystankach SKM.. Narazie widze że spacer zapowiada sie jamniczy ale mam nadzieje ze ktos sie do nas dolączy :) W razie co to moj nr gg 4402591 Quote
Nesuniaaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ostateczny termin to jutro o 11 przed Manhatanem :) Nas można poznać po 3parówach :) 2 długowłose rude i 1 czarny podpalany krotkowłosy :) Szkoda Alu, że Cie nie bedzie.. Mam nadzieje, że następnym razem pudelek pójdzie z nami :) Quote
jonQuilla Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [COLOR=Olive][B]co za niefart...chętnie bym się dołączyła z moim "jamnikiem" ;) mieszkam przy manhattanie więc nie byłby to problem...ale niestety plany mam nieco inne i żałuje strasznie :) ale może następnym razem Życzę udanego spacerkowania się :multi: [/B][/COLOR] Quote
Nesuniaaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Prawdopodobnie w niedziele bedzie powtórka z rozrywki :) Quote
Nesuniaaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Prawdopodobnie w niedziele bedzie powtórka z rozrywki :) Jutro idziemy pieszo spod Manhatanu lasem do Matemblewa/Złotej Karczmy. Quote
cropka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 a gdzie dokładnie i o kótrej się spotykacie? Może byśmy się przyłaczyli :) No tak, teraz dopiero doczytałam, że jutro o 11. Ale czy akita nie będzie Wam przeszkadzała swoimi gabarytami? :shake: Jamnikowatego też mam ale idzie na inny spacer ze swoim panem. Quote
Viz Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A akita to pies czy sunia? I pogodnie nastawiony/a do psiaków czy tak sobie? ;) Quote
Nesuniaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Mi i moim jamniorom nie bedzie przeszkadzał bo moje jamniki mają olewatorski stosunek do innych psów:) Jak dojezdzasz z Gdyni to musisz wysiąść na stacji Gdańsk Wrzeszcz. Jak chcesz to moge czekać na Ciebie przed dworcem. W razie co daj znac na moj nr kom 506-615-908 Quote
jonQuilla Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [COLOR=Olive][B]Ja tu chciałam się z Wami wybrać a zapomniałam że moja sunia przechodzi właśnie swoją pierwszą cieczkę, więc mam nadzieję że jak skończy jej się cieczka to będzie okazja żeby się wybrać z Wami :cool3: o ile Wasze psiaki tolerują psy z wielkim ADHD, skaczące, naskakujące, biegające w każdą stronę i rzucające się z wyskoku dla zabawy. [/B][/COLOR] Quote
cropka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Oj dopiero wstałam, nie zdążę na czas dojechać pod manhattan :placz:. Moja akita to 7-miesięczny pies, jeszcze nie wpadł na to, że można być agresywanym wobec innych psów. Dla niego psy=dobra zabawa, a szczególnie lubi jamniki, bo ma swojego w domu:p Jutro tez idziecie? Quote
Nesuniaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Cropka a skąd jestes dokładniej? Pewnie pojedziemy jutro:) Quote
Viz Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Cropka to ja jak najbardziej zachęcam do spacerku jutro z nami ! :) Teddy lubi wszystkie psy, pod warunkiem, że te nie chcą mu zabrać jego kijka/kamyka/szyszki czy cokolwiek co ma aktualnie w gębie (a ma coś zawsze :razz:). Mam nadzieję, że jutro uda się zebrać większą grupkę. Pamiętam te spacery po 11 psów trójmiastowych... Rewelacja :loveu: Quote
cropka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Hey, my jesytesmy z przymorza, więc nie ma problemu z dojazdem :p Postaram się jutro wstać wcześniej, dziś byłam wykończona po tygodniu pracy i ledwo się zwlokłam z łóżka Quote
Nesuniaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Było super:) Mam nadzieje, że jutro ktoś sie do nas dołączy :) (mam wielką nadzieje bo Viz sobie ubzdurała biegi z psami a jak ktoś inny bedzie to da mi spokój :P ) Quote
Recommended Posts