Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Atkaaaa']na stryjskiej?? chodzi Wam o ta lecznice kolo kieleckiej..kolo banku?? [/quote]

Ja bylam, na ul. Elblskiej, jak sie na Stogi jedzie.
Nie na Stryjskiej.

Beata

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na spacery przeważnie chodzimy do matemblewa. Spotykamy się na Złotej Karczmie przy parku handlowym Matarnia. Dla dojeżdżających z Gdyni jest bezpłatny autobus do Parku Handlowego. Ja z chęcią bym wybrała się na jakiś spacerek w sobote albo niedziele.

Posted

[quote name='Blow']HEJ!HEJ!Ale mnie tu daaaawno nie było!:/
Kiłi!Zapomniałam, żeś Ty z Gdańska!!!!A tak naprawdę to nigdy nie wiedziałam:diabloti:[/quote]
:eviltong::evil_lol:
[quote]
Słuchajta!Zorganizujmy się jakoś!Fajnie by było się spotkać jakoś w weekend([COLOR=magenta]przez cholerna maturę mam napiety terminarz w srodku tygodnia:/[/COLOR])wczesnym popołudniem:D:D:D:D
Tylko fajnie by było, gdybyśmy mogli się spotkać w miejscu łatwo dostepnym dla dojeżdżających z Gdyni;)Np. w miejscu, do którego można dojść od kolejki, czy przystanku 171...Bo dojazdy drogie są dla psa:roll:[/quote]
Kurcze z chęcią bym się kiedyś na taki dogomaniacki spacerek wybrała, ale niedość, że czasu brak to jeszcze moje psy nie przepadają za innymi:shake:

[COLOR=magenta]Znam ten ból...[/COLOR]:evil_lol:

[quote name='BeataJ']Ja bylam, na ul. Elblskiej, jak sie na Stogi jedzie.
Nie na Stryjskiej.

Beata[/quote]
U jakiego weta byłaś?

Posted

tak właśnie do tej wet
to ona Figę na nogi postawiła i to że widzi też jej zasługa, choć był moment kiedy chciała ją usypiać bo mi sie suczynka przez ręce lała ale daliśmy rade:lol:

Posted

eee mnie lekko Elżakowska zawiodła bo nie umiała wyleczyć uszu psicy ale jak chodzi o poważne rzeczy to jest dobra bo moją pierwszą psicę utrzymała przy życiu :) ale teraz zmieniłam wetkę na Ujeścisku

Posted

Kochani :) jeśli chodzi o dojazdy z psem w obrębie Gdańska, to od jakiegoś czasu [B]przewóz psa autobusem i tramwajem jest bezpłatny[/B]. Warunek to oczywiście smycz i kaganiec na mordzie i zasada jeden pies na jednego człowieka. ZTM nie rozgłasza jakoś bardzo tego faktu, bo im sie nie opłaca ;)

Posted

[quote name='cropka']Kochani :) jeśli chodzi o dojazdy z psem w obrębie Gdańska, to od jakiegoś czasu [B]przewóz psa autobusem i tramwajem jest bezpłatny[/B]. Warunek to oczywiście smycz i kaganiec na mordzie i zasada jeden pies na jednego człowieka. ZTM nie rozgłasza jakoś bardzo tego faktu, bo im sie nie opłaca ;)[/quote]

ale to tylko w gdansku nie? w gdyni nie obowiazuje?? :(

Posted

Ludziska w sobote prawdopodobnie z Viz idziemy na spacer do lasu. Jest ktoś chetny? Spotykamy sie ok 15 i idziemy prawdopodobnie do Matemblewa. Chyba że ktoś ma jakieś inne propozycje?
Tak jak mówiłam z Gdyni jedzie darmowy autobus do PH Matarnia. Tutaj jest rozkład jazdy: [url]http://zkmgdynia.pl/index_rozklady.php?linia=05[/url]

Posted

Ludki spotykamy sie jutro o10 (musze jeszcze wszystko z Martą ustalić :) ) prawdopodobnie przy Manhatanie albo Gdańsku Głównym. Dla dojezdzajacych z Gdyni: oba te miejsca sa przy przystankach SKM..
Narazie widze że spacer zapowiada sie jamniczy ale mam nadzieje ze ktos sie do nas dolączy :)
W razie co to moj nr gg 4402591

Posted

Ostateczny termin to jutro o 11 przed Manhatanem :)
Nas można poznać po 3parówach :) 2 długowłose rude i 1 czarny podpalany krotkowłosy :)

Szkoda Alu, że Cie nie bedzie.. Mam nadzieje, że następnym razem pudelek pójdzie z nami :)

Posted

[COLOR=Olive][B]co za niefart...chętnie bym się dołączyła z moim "jamnikiem" ;)
mieszkam przy manhattanie więc nie byłby to problem...ale niestety plany mam nieco inne i żałuje strasznie :) ale może następnym razem
Życzę udanego spacerkowania się :multi:
[/B][/COLOR]

Posted

a gdzie dokładnie i o kótrej się spotykacie? Może byśmy się przyłaczyli :)

No tak, teraz dopiero doczytałam, że jutro o 11. Ale czy akita nie będzie Wam przeszkadzała swoimi gabarytami? :shake: Jamnikowatego też mam ale idzie na inny spacer ze swoim panem.

Posted

Mi i moim jamniorom nie bedzie przeszkadzał bo moje jamniki mają olewatorski stosunek do innych psów:)
Jak dojezdzasz z Gdyni to musisz wysiąść na stacji Gdańsk Wrzeszcz. Jak chcesz to moge czekać na Ciebie przed dworcem. W razie co daj znac na moj nr kom 506-615-908

Posted

[COLOR=Olive][B]Ja tu chciałam się z Wami wybrać a zapomniałam że moja sunia przechodzi właśnie swoją pierwszą cieczkę, więc mam nadzieję że jak skończy jej się cieczka to będzie okazja żeby się wybrać z Wami :cool3: o ile Wasze psiaki tolerują psy z wielkim ADHD, skaczące, naskakujące, biegające w każdą stronę i rzucające się z wyskoku dla zabawy. [/B][/COLOR]

Posted

Oj dopiero wstałam, nie zdążę na czas dojechać pod manhattan :placz:. Moja akita to 7-miesięczny pies, jeszcze nie wpadł na to, że można być agresywanym wobec innych psów. Dla niego psy=dobra zabawa, a szczególnie lubi jamniki, bo ma swojego w domu:p
Jutro tez idziecie?

Posted

Cropka to ja jak najbardziej zachęcam do spacerku jutro z nami ! :)
Teddy lubi wszystkie psy, pod warunkiem, że te nie chcą mu zabrać jego kijka/kamyka/szyszki czy cokolwiek co ma aktualnie w gębie (a ma coś zawsze :razz:). Mam nadzieję, że jutro uda się zebrać większą grupkę.

Pamiętam te spacery po 11 psów trójmiastowych... Rewelacja :loveu:

Posted

Hey, my jesytesmy z przymorza, więc nie ma problemu z dojazdem :p Postaram się jutro wstać wcześniej, dziś byłam wykończona po tygodniu pracy i ledwo się zwlokłam z łóżka