dog_master Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [COLOR=Black]Ja bardzo chetnie :) [/COLOR] [COLOR=Black][tylko chyba we wtorek nie moge, bo bede testowac nowy obiektyw :P][/COLOR] Quote
Sonika Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ja nie wiem, jak z przyszłym tygodniem, bo jak sie upały faktycznie zaczną, to pewnie pojade nad jezioro. Quote
BeataJ Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Mam pytanko do jakiego weta udac sie z dobermanka, ktora najpewniej ma problemy z oczkami. Chyba nie widzi w 100% dobrze. Suczka przebywa w schronisku ale chce z nia pojsc do weta aby te oczka zobaczyl. Wtedy bedzie mozna jej domku szukac takiego gdzie ktos zaakceptuje jej ewentualna chorobe. Beata Quote
dog_master Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Już pozno, ale dopiero ten post zobaczylam... Mi tylko przychodzi do glowy klinika w Gdyni - Redlowie, ul. Stryjska / ul. Olimpijska [przy stadionie]... Quote
BeataJ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Czyli ta klinika ponizej schroniska Ciapkowo? Nie za pozno, dzis dopiero jade z suczka. Myslalam o gabinecie w Gdansku na Elblaskiej. Bardzo mile wspominam tamtych weterynarzy. Beata Quote
Kiłi Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='BeataJ'] Myslalam o gabinecie w Gdansku na Elblaskiej. Bardzo mile wspominam tamtych weterynarzy. Beata[/quote] Ja tam nie byłam, ale słyszałam dobre rzeczy o tej lecznicy. Tam pracuje chyba mój wet z osiedla;) Quote
Nesuniaaa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ludki, a może spotkanko w środe tam gdzie zawsze? Quote
dog_master Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jezeli tylko nie bedzie strasznie padac i mi nic nie wypadnie ;) to bardzo chetnie! :) Quote
wix Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 BeataJ, gdzie bylas z sunia? Ja rowniez polecam lecznice na Stryjskiej w Gdyni - to tak na przyszlosc. Quote
Sonika Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ludzie zorganizujmy się jakos, bo narazie na chęciach się kończy. :cool1: :eviltong: Quote
Viz Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ja teraz co najwyżej w środy i niedziele. W pozostałe dni tygodnia siedzę w klinice. :) Chyba, że tak po 19.00 ... :cool3: Quote
dog_master Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ja odpadam w tę sobotę, środę i jak się uda, to wtorek i czwartek To może ta niedziela? Kto chętny? :> Ehh, nie ma powiadomien na maila... To boli... :/ Quote
Viz Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ludziska drogie, jutro ok 12.00 ja i Neskowa idziemy do lasu w Matemblewie na dłuższy spacer z psami. Ktoś się zabiera? :eviltong: Quote
Viz Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Żałujcie, że Was nie było! :cool3: Tereny boskości! :loveu: Quote
cropka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hej, może ktoś chętny na dzisiaj na spacerek na Przymorzu? :cool3: Quote
BeataJ Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='wix']BeataJ, gdzie bylas z sunia? Ja rowniez polecam lecznice na Stryjskiej w Gdyni - to tak na przyszlosc.[/quote] Pozno ale odpowiadam. Bylam na Elblaskiej, tam s[SIZE=2]twierdzono, ze suczka jest zaniedbana, niedozywiona ale, ze nie ma problemu z oczami. Poszla do nowego domku i …… teraz już praktycznie nie widzi nic :-( [/SIZE] Wg mnie ona juz wtedy miala problemy ze wzrokiem, nie tylko ja tak uwazam. Zla jestem na siebie, ze byla malo asertywna, ze nie zabralam suczki gdzie indziej na konsultacje.... [SIZE=2]Beata [/SIZE] Quote
Betbet Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 heh ja dopiero zauwayzlam ze Gdańsk tu tak GŁOŚNO jest sobie na dogo;) Quote
Blow Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 HEJ!HEJ!Ale mnie tu daaaawno nie było!:/ Kiłi!Zapomniałam, żeś Ty z Gdańska!!!!A tak naprawdę to nigdy nie wiedziałam:diabloti: Słuchajta!Zorganizujmy się jakoś!Fajnie by było się spotkać jakoś w weekend(przez cholerna maturę mam napiety terminarz w srodku tygodnia:/)wczesnym popołudniem:D:D:D:D Tylko fajnie by było, gdybyśmy mogli się spotkać w miejscu łatwo dostepnym dla dojeżdżających z Gdyni;)Np. w miejscu, do którego można dojść od kolejki, czy przystanku 171...Bo dojazdy drogie są dla psa:roll: Quote
Atkaaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='BeataJ']Pozno ale odpowiadam. Bylam na Elblaskiej, tam s[SIZE=2]twierdzono, ze suczka jest zaniedbana, niedozywiona ale, ze nie ma problemu z oczami. Poszla do nowego domku i …… teraz już praktycznie nie widzi nic :-( [/SIZE] Wg mnie ona juz wtedy miala problemy ze wzrokiem, nie tylko ja tak uwazam. Zla jestem na siebie, ze byla malo asertywna, ze nie zabralam suczki gdzie indziej na konsultacje.... [SIZE=2]Beata[/SIZE] [/quote] na stryjskiej?? chodzi Wam o ta lecznice kolo kieleckiej..kolo banku?? jesli tak to nie polecam.. ani tam tylko o pieniadzach mysla a nie o zwierzakach,.....tak dlugo "lecza" zwierze az wlasciciel sie nie zorientuje... Ale np polecam weta na narcyzowej za garazami...tam pani weterynarz jest tania i dobra dla niej najwazniejsze sa zwierzeta a nie zysk... :) Quote
Blow Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 O!Witam:D A skad dokładnie?? Jam z Karwin, jako żecze mój podpis8) Na Stryjskiej lekarze są wybitnie dobrzy, jednak liczą potęzne sumy-to fakt.W dodatku zależy, na kótrego się trafi;)Debis dawał mi takie zniżki, że hoho:o Jednak z tego, co wiem, na stryjskiej nie ma specjalisty okulisty.... Quote
Atkaaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 na stryjskiej jest drogo i niedobrze... jesli kumpela chodzilaby na stryjkiej to jej pies dawno by juz nie zyl, a tu na narcyzowej pani jeszcze utrzymuje ja przy zyciu. Quote
Recommended Posts