Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mam pytanko do jakiego weta udac sie z dobermanka, ktora najpewniej ma problemy z oczkami. Chyba nie widzi w 100% dobrze.
Suczka przebywa w schronisku ale chce z nia pojsc do weta aby te oczka zobaczyl. Wtedy bedzie mozna jej domku szukac takiego gdzie ktos zaakceptuje jej ewentualna chorobe.

Beata

Posted

Czyli ta klinika ponizej schroniska Ciapkowo?
Nie za pozno, dzis dopiero jade z suczka. Myslalam o gabinecie w Gdansku na Elblaskiej. Bardzo mile wspominam tamtych weterynarzy.

Beata

Posted

[quote name='BeataJ'] Myslalam o gabinecie w Gdansku na Elblaskiej. Bardzo mile wspominam tamtych weterynarzy.

Beata[/quote]
Ja tam nie byłam, ale słyszałam dobre rzeczy o tej lecznicy. Tam pracuje chyba mój wet z osiedla;)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='wix']BeataJ, gdzie bylas z sunia?
Ja rowniez polecam lecznice na Stryjskiej w Gdyni - to tak na przyszlosc.[/quote]

Pozno ale odpowiadam. Bylam na Elblaskiej, tam s[SIZE=2]twierdzono, ze suczka jest zaniedbana, niedozywiona ale, ze nie ma problemu z oczami. Poszla do nowego domku i …… teraz już praktycznie nie widzi nic :-( [/SIZE]
Wg mnie ona juz wtedy miala problemy ze wzrokiem, nie tylko ja tak uwazam. Zla jestem na siebie, ze byla malo asertywna, ze nie zabralam suczki gdzie indziej na konsultacje....

[SIZE=2]Beata
[/SIZE]

Posted

HEJ!HEJ!Ale mnie tu daaaawno nie było!:/
Kiłi!Zapomniałam, żeś Ty z Gdańska!!!!A tak naprawdę to nigdy nie wiedziałam:diabloti:
Słuchajta!Zorganizujmy się jakoś!Fajnie by było się spotkać jakoś w weekend(przez cholerna maturę mam napiety terminarz w srodku tygodnia:/)wczesnym popołudniem:D:D:D:D
Tylko fajnie by było, gdybyśmy mogli się spotkać w miejscu łatwo dostepnym dla dojeżdżających z Gdyni;)Np. w miejscu, do którego można dojść od kolejki, czy przystanku 171...Bo dojazdy drogie są dla psa:roll:

Posted

[quote name='BeataJ']Pozno ale odpowiadam. Bylam na Elblaskiej, tam s[SIZE=2]twierdzono, ze suczka jest zaniedbana, niedozywiona ale, ze nie ma problemu z oczami. Poszla do nowego domku i …… teraz już praktycznie nie widzi nic :-( [/SIZE]
Wg mnie ona juz wtedy miala problemy ze wzrokiem, nie tylko ja tak uwazam. Zla jestem na siebie, ze byla malo asertywna, ze nie zabralam suczki gdzie indziej na konsultacje....

[SIZE=2]Beata[/SIZE]
[/quote]

na stryjskiej?? chodzi Wam o ta lecznice kolo kieleckiej..kolo banku?? jesli tak to nie polecam.. ani tam tylko o pieniadzach mysla a nie o zwierzakach,.....tak dlugo "lecza" zwierze az wlasciciel sie nie zorientuje... Ale np polecam weta na narcyzowej za garazami...tam pani weterynarz jest tania i dobra dla niej najwazniejsze sa zwierzeta a nie zysk... :)

Posted

O!Witam:D
A skad dokładnie??
Jam z Karwin, jako żecze mój podpis8)
Na Stryjskiej lekarze są wybitnie dobrzy, jednak liczą potęzne sumy-to fakt.W dodatku zależy, na kótrego się trafi;)Debis dawał mi takie zniżki, że hoho:o
Jednak z tego, co wiem, na stryjskiej nie ma specjalisty okulisty....