Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kiłi']
Uuuu fajny fajny! A jak miał na imię? Rodowodowy??
:oops::oops::oops: zabij mnie... nie wiem... wydaje mi sie że tak.... :roll::roll::roll:

ARDO niestety juz za TM

witanko !!! i mizianiec dla dogów

Posted

Heloł! Heloł!! Witanko. My już wróciliśmy z Lipy:p
O tyle ludzi było, a nawet więcej! Podobno wystartowało około 90 łódek!!:crazyeye:

A to nagroda (a raczej jej kawałek:evil_lol: ) w konkursie, ale kurde ja nie wygrałam...

Przeciąganie liny

A to już w Okoninach

Posted

weszłam...........
widziałam foty...............cud- miód zachód:cool3::cool3:

psczółki śliczności i smutny spot, bo mu kazali wraaaaacać:placz:

Posted

[quote name='clockwork']melduje sie... widziałam foty spotasowe, zachodowe, i pszczółkowe brrrrr....
pienkne fotecki... :loveu::loveu:

[quote name='BeaC']weszłam...........
widziałam foty...............cud- miód zachód:cool3::cool3:

psczółki śliczności i smutny spot, bo mu kazali wraaaaacać:placz:

[quote name='AgusiaTerierka']Wszystkie piekne zdjecia, te z robalami też..

Dziękować:oops: :oops:

Posted

[quote name='clockwork']aha... u mnie nowe fotki :cool1::eviltong:
Widziałam:lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:u mła też ...az 5 i się nie chwalę ;)
Tyż widziałam:razz: :evil_lol:

Posted

Ale mi się Spot na psa bezpańskiego wkurwił!! W życiu go takim nie widziałam, wychodziłam z nimi z łąk i przyleciał taki kremowy pies, widać że łagodny chciał się ze Spotem powąchać. Przystanął z drugiej strony ulicy i w tym momencie Spot wybuchł, nie było to zwykłe rzucanie się, bo to zazwyczaj Spot robi w miejscu robiąc dużo hałasu wcale nie szarpiąc za wiele. Spot chciał go po prostu dopaść ciągnął tak mocno, że ledwo go utrzymałam a przy nawet nie szczekał tylko burczał coś cicho, zjeżył się cały, przybrał taką "bokserzą" pozycje (a przy tym jak młodziej wyglądał:evil_lol: ) i strach myśleć co by było jakby mi się zerwał:cool1:

Posted

[quote name='Kiłi']Widziałam:lol:

Tyż widziałam:razz: :evil_lol:;)widziałam ze byłaś uNAS ;)

[quote name='Kiłi']Ale mi się Spot na psa bezpańskiego wkurwił!! W życiu go takim nie widziałam, wychodziłam z nimi z łąk i przyleciał taki kremowy pies, widać że łagodny chciał się ze Spotem powąchać. Przystanął z drugiej strony ulicy i w tym momencie Spot wybuchł, nie było to zwykłe rzucanie się, bo to zazwyczaj Spot robi w miejscu robiąc dużo hałasu wcale nie szarpiąc za wiele. Spot chciał go po prostu dopaść ciągnął tak mocno, że ledwo go utrzymałam a przy nawet nie szczekał tylko burczał coś cicho, zjeżył się cały, przybrał taką "bokserzą" pozycje (a przy tym jak młodziej wyglądał:evil_lol: ) i strach myśleć co by było jakby mi się zerwał:cool1:;)o masz ....to Spocik jeszcze chłopak z ........jajami :evil_lol: