Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kiłi']
Bendom jutero!! Jak zrobie:evil_lol:
Jutro idziem ze Spotem i Topsem do weta. SPot coraz gorzej chodzi, no i chodzi za mną cały czas ten Topsa kamień.
Dzisiaj mierzyłam sukienki za 500 zł jak zobaczyłam cene to myślałam, że wyjde z siebie i stane obok:evil_lol:

a Maniek?? :razz::razz:

to ja trzymam:kciuki: za wizytke u weta i pisz co i jak... jaka diagnoza...
i radze skonsultować sie z 5-cioma wetami i wyciągnąć średnią z diagnoz :roll:
bo to konowały som a nie weci :diabloti:

Posted

[quote name='Kiłi']
Bendom jutero!! Jak zrobie:evil_lol:
Jutro idziem ze Spotem i Topsem do weta. SPot coraz gorzej chodzi, no i chodzi za mną cały czas ten Topsa kamień.
Dzisiaj mierzyłam sukienki za 500 zł jak zobaczyłam cene to myślałam, że wyjde z siebie i stane obok:evil_lol:
o masz WET....znam ten ból ...naj wychodzę od weta o 100 szczuplejsza :diabloti:
Spotuś wiekowy ...ale może pan cósik zaradzi dla boxika :loveu::loveu::loveu:

sukienki po 500 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:a za co to tyle......wole spodnie :grins:

pozdrówki , oraz głaski dla wsiech 3 psiąt :p

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']:turn-l:
... ale by zleciały się chłopy z okolicy...:grin:

:roflt:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='BeaC']
pomiziaj psiaczki ode mnie:loveu::loveu:

Psiaki wymiziane!!;)

[quote name='DORRAG']Witamy się:p
Heloł:multi:

[quote name='clockwork']a Maniek?? :razz::razz:

to ja trzymam:kciuki: za wizytke u weta i pisz co i jak... jaka diagnoza...
i radze skonsultować sie z 5-cioma wetami i wyciągnąć średnią z diagnoz :roll:
bo to konowały som a nie weci :diabloti:
Maniek u Kachny w Lipie. A my mamy dobrego weta:eviltong: Konsultacji nie potrzebujemy... chyba:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']o masz WET....znam ten ból ...naj wychodzę od weta o 100 szczuplejsza :diabloti:
Spotuś wiekowy ...ale może pan cósik zaradzi dla boxika :loveu::loveu::loveu:

sukienki po 500 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:a za co to tyle......wole spodnie :grins:

pozdrówki , orza głaski dla wsiech 3 psiąt :p

Heheh Nasz wet leczy Spota i reszte zwierząt (nie tylko psów) prawie od zawsze i bierze nas taniej:grins: Także przynajmniej troche zaoszczędzimy :p

Fotki jak wróce, wtedy to też pobiegam po waszych galeriach:p

Posted

[quote name='madzia i medor']Hee,mówisz, że takie kaczi sum:hmmmm: :diabloti::diabloti:

A nawet gęsi:diabloti:
Spot będzie miał morfologie i badanie wątroby i nerek za tydzień, wtedy to też Topsa na szczepienia bierzemy. Topsa kamień nie kwalifikuje się do usunięcia, także trzeba go paznokciem zeskrobywać:evil_lol:

Maniek pozdrawia od Kasi

Foty z dzisiejszego spacerku

Posted

poogladałam wczorajsze foty................
ty masz słońce................a ja mam bleeeeeeeeeeeeee:placz:
Luśka wczoraj jak padao poszła siknąc..................pod hamak, coby jej na łepetynę nie kapało:cool3::cool3::cool3:

miziaki dla wszystkich psów..............i innych zwierzaków:loveu:

Posted

Kiłi napisał(a):
A nawet gęsi:diabloti:
Spot będzie miał morfologie i badanie wątroby i nerek za tydzień, wtedy to też Topsa na szczepienia bierzemy. Topsa kamień nie kwalifikuje się do usunięcia, także trzeba go paznokciem zeskrobywać:evil_lol:

:kciuki::kciuki::p

Super fotki::multi::

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:wpadłam tu w kaloszkach i z parasolem powiedzieć dzień dobry :p[/FONT]
Do nas nie trzeba w kaloszach:eviltong: U nas okulary przeciwsłoneczne się by przydały:evil_lol:

[quote name='BeaC']poogladałam wczorajsze foty................
ty masz słońce................a ja mam bleeeeeeeeeeeeee:placz:
Luśka wczoraj jak padao poszła siknąc..................pod hamak, coby jej na łepetynę nie kapało:cool3::cool3::cool3:

miziaki dla wszystkich psów..............i innych zwierzaków:loveu:

A u nas słoneczko na całego, wczoraj było nawet ciepło. Dzisiaj rano chmury i deszcz, a teraz jest pięknie:p

[quote name='madzia i medor']:kciuki::kciuki::p

Super fotki::multi::
:grins: :grins: :loveu:

Posted

Kilka zdjęć kwiatków balkonowych czyli dzisiejsze testowanie możliwości aparatu. Swoją drogą chyba będzie trzeba wreszcie przeczytać instrukcje obsługi:evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]qrde..... przyszłam podnieść galere... bo coś zaniedbana.. :roll:
a ja poznałam sunie kanalie... widzialaś foty :cool3::cool3: :diabloti:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje:

i trzymam :kciuki: za psiaki... ZDRÓWKO! :knajpa:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]qrde..... przyszłam podnieść galere... bo coś zaniedbana.. :roll:
a ja poznałam sunie kanalie... widzialaś foty :cool3::cool3: :diabloti:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje:

i trzymam :kciuki: za psiaki... ZDRÓWKO! :knajpa:
[/FONT][FONT=Arial]o aleś się pośpieszyła byłam tu 5 minet przed tobą :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]o aleś się pośpieszyła byłam tu 5 minet przed tobą :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]ale ja miałam otwarte okienko od 3 godzin.. ino nie nadążam :oops::oops:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale ja miałam otwarte okienko od 3 godzin.. ino nie nadążam :oops::oops:[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:rano też byłam ....dokładnie 11.02 :loveu::eviltong:[/FONT]

Posted

Dzieńdoberek wszystkim!! U nas dzisiaj jakoś pochmurnie:shake: Spot ma strasznie blade dziąsła i fafle, mama boi się, że to anemia... no nic morfologia wykarze co i jak:cool1: Ehhh...
Zdjątka później jakieś wstawie;)

Posted

[quote name='Kiłi']Dzieńdoberek wszystkim!! U nas dzisiaj jakoś pochmurnie:shake: Spot ma strasznie blade dziąsła i fafle, mama boi się, że to anemia... no nic morfologia wykarze co i jak:cool1: Ehhh...
Zdjątka później jakieś wstawie;)[FONT=Arial]:kciuki: musi być dobrze ...;)[/FONT]

Posted

[quote name='Kiłi']Dzieńdoberek wszystkim!! U nas dzisiaj jakoś pochmurnie:shake: Spot ma strasznie blade dziąsła i fafle, mama boi się, że to anemia... no nic morfologia wykarze co i jak:cool1: Ehhh...
Zdjątka później jakieś wstawie;)

[FONT=Arial]na badanka marsz!!!! i nie stresuj sie... bedzie dobrze.... ;)[/FONT]