Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejne łóżkowe zdjęcia Magnusa (kachna sorry, ale jak ciebie nie ma to on uwielbia spać na łóżku i robi przy tym takie słodkie oczęta, że nie sposób mu odmówić:evil_lol: :loveu: )

Mizianka z Topsem

Ufff z nudów czekając na załadowanie fotosika bawiłam się sprzętem muzycznym, w życiu go nie uruchamiałam i jak mi nagle basy trzepnęły z głośników to mało na zawał nie padłam, aż Pan Zdzisiu pracownik przyszedł sprawdzić co się stało:evil_lol: Uff jeszcze mi się ręce trzęsa!!:evil_lol:

Posted

[quote name='Kitka20']Kiłi no jak tam moje psiaki:diabloti: no powiedz:D:D:D
ona nie wie bo przecierz te psy sa twoje i moje, to skad ma wiedziec?

Maniuś MOOOOOOOJ ;) :*

Posted

[quote name='Werka']
czyli żadne :p
Ty mnie nie drażnij kobieto, bo ci na serio to upomnienie dam:diabloti:
Za łamanie praw autorskich 5ptk nie wygasa nigdy:diabloti: A jak się upre to ci jeszcze za Atakowanie użytkowników dam:eviltong: Mówie Ci uważaj dziewczyno:diabloti: :evil_lol:
Ide łobierać ziemniaki:roll:

Posted

[quote name='Kiłi']Ty mnie nie drażnij kobieto, bo ci na serio to upomnienie dam:diabloti:
Za łamanie praw autorskich 5ptk nie wygasa nigdy:diabloti: A jak się upre to ci jeszcze za Atakowanie użytkowników dam:eviltong: Mówie Ci uważaj dziewczyno:diabloti: :evil_lol:
Ide łobierać ziemniaki:roll:
.......................

Posted

[quote name='Werka']Kitka co ja mam zrobić?.... :cry: Maniuś jest taki śliczny.... już wiem co zrobie;) Kupię sobie takiego psa;) Kiłi, jaką hodowle polecasz?
Jest dużo hodowli kanarków, sama byś musiała wybrać która ci się podoba:eviltong:;) Magnus jest z Ostoi Molosów.

[quote name='BeaC']przyszłam poogladałam jak Tops ..................maltretuje biednego Magnuska...........:mad::cool3:
Oj tam zaraz męczy:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kiłi napisał(a):
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Maniek 6 sierpnia skończył rok!!!:loveu: :loveu:

Wszystkiego naj naj dla Maniusia:loveu:
OO Maniuś jest tylko 9 dni młodszy od Tequili

Posted

[quote name='Kiłi']AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Maniek 6 sierpnia skończył rok!!!:loveu: :loveu:

wszystkiego naj, naj, naj...................dla Mańka:multi::multi::multi:

Posted

Maniek dziękuje wszystkim za życzonka:loveu:

Magnus dostał dzisiaj nowe spanie, ale nadal jest emocjonalnie związany ze starym:evil_lol:

Kasia wczoraj uczyła Mańka się wystawiać (ale już mu nóg nie odchylała:evil_lol: ) W tle widać Kasi recepcje i kojec Magnusa.

Po weekendzie PRL psy dostały z baru reszte świńskich łapek (jedna została już zjedzona;) )

Posted

[quote name='clockwork']
u mnie masz prezencika- śpiący Klocuszek :loveu:
Widziała Ja:loveu: :loveu: Dziekować:p

Maniek już się przekonał do nowego spania, ale ból po stracie starego widać w jego oczach:evil_lol: