Kitka20 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witamy i pozdrawiamy Kiłi jak moje psiaki:diabloti:? Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Kitka20']Witamy i pozdrawiamy Kiłi jak moje psiaki:diabloti:? I jak Maniuś MÓJ się miewa? Quote
Kiłi Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Kitka20']Witamy i pozdrawiamy Kiłi jak moje psiaki:diabloti:? [quote name='Werka']I jak Maniuś MÓJ się miewa? :eviltong: :eviltong: Nie powiem:diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=VemkgE8sgro Quote
Kiłi Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Kolejne łóżkowe zdjęcia Magnusa (kachna sorry, ale jak ciebie nie ma to on uwielbia spać na łóżku i robi przy tym takie słodkie oczęta, że nie sposób mu odmówić:evil_lol: :loveu: ) Mizianka z Topsem Ufff z nudów czekając na załadowanie fotosika bawiłam się sprzętem muzycznym, w życiu go nie uruchamiałam i jak mi nagle basy trzepnęły z głośników to mało na zawał nie padłam, aż Pan Zdzisiu pracownik przyszedł sprawdzić co się stało:evil_lol: Uff jeszcze mi się ręce trzęsa!!:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Kiłi no jak tam moje psiaki:diabloti: no powiedz:D:D:D Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Kitka20']Kiłi no jak tam moje psiaki:diabloti: no powiedz:D:D:D ona nie wie bo przecierz te psy sa twoje i moje, to skad ma wiedziec? Maniuś MOOOOOOOJ ;) :* Quote
Kiłi Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Kitka20']Kiłi no jak tam moje psiaki:diabloti: no powiedz:D:D:D Nie powiem bo ich nie widziałam, ja tu mam tylko moje psy:p http://www.youtube.com/watch?v=Ij3OT6QFU9s Tu druga część. Pod koniec Maniek zeskoczył na mnie bo zobaczył "światełko" za którym szaleje http://www.youtube.com/watch?v=hILAuxLKInQ Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 No widzisz kitka, ona sie z tym nawet juz pogodzila ze nie ma psów Nie powiem bo ich nie widziałam, ja tu mam tylko moje psy:p czyli żadne :p Quote
Kiłi Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Werka'] czyli żadne :p Ty mnie nie drażnij kobieto, bo ci na serio to upomnienie dam:diabloti: Za łamanie praw autorskich 5ptk nie wygasa nigdy:diabloti: A jak się upre to ci jeszcze za Atakowanie użytkowników dam:eviltong: Mówie Ci uważaj dziewczyno:diabloti: :evil_lol: Ide łobierać ziemniaki:roll: Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Kiłi']Ty mnie nie drażnij kobieto, bo ci na serio to upomnienie dam:diabloti: Za łamanie praw autorskich 5ptk nie wygasa nigdy:diabloti: A jak się upre to ci jeszcze za Atakowanie użytkowników dam:eviltong: Mówie Ci uważaj dziewczyno:diabloti: :evil_lol: Ide łobierać ziemniaki:roll: ....................... Quote
Kiłi Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Werka']....................... No co?:diabloti: Quote
Akadna Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Kitka co ja mam zrobić?.... :cry: Maniuś jest taki śliczny.... już wiem co zrobie;) Kupię sobie takiego psa;) Kiłi, jaką hodowle polecasz? Quote
BeaC Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 przyszłam poogladałam jak Tops ..................maltretuje biednego Magnuska...........:mad::cool3: Quote
Kiłi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Werka']Kitka co ja mam zrobić?.... :cry: Maniuś jest taki śliczny.... już wiem co zrobie;) Kupię sobie takiego psa;) Kiłi, jaką hodowle polecasz? Jest dużo hodowli kanarków, sama byś musiała wybrać która ci się podoba:eviltong:;) Magnus jest z Ostoi Molosów. [quote name='BeaC']przyszłam poogladałam jak Tops ..................maltretuje biednego Magnuska...........:mad::cool3: Oj tam zaraz męczy:evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dzieńdoberkuje sie z kanalią :loveu::loveu::loveu: Klocus miał [*] kumpla... kanarka... uwielniałam dziada :loveu::loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Maniek 6 sierpnia skończył rok!!!:loveu: :loveu: Quote
Akadna Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Kiłi napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Maniek 6 sierpnia skończył rok!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kitka20 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Kiłi napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Maniek 6 sierpnia skończył rok!!!:loveu: :loveu: Wszystkiego naj naj dla Maniusia:loveu: OO Maniuś jest tylko 9 dni młodszy od Tequili Quote
BeaC Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Kiłi']AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Maniek 6 sierpnia skończył rok!!!:loveu: :loveu: wszystkiego naj, naj, naj...................dla Mańka:multi::multi::multi: Quote
Kiłi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Maniek dziękuje wszystkim za życzonka:loveu: Magnus dostał dzisiaj nowe spanie, ale nadal jest emocjonalnie związany ze starym:evil_lol: Kasia wczoraj uczyła Mańka się wystawiać (ale już mu nóg nie odchylała:evil_lol: ) W tle widać Kasi recepcje i kojec Magnusa. Po weekendzie PRL psy dostały z baru reszte świńskich łapek (jedna została już zjedzona;) ) Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ukradłabym Ci ... te nózki... :evil_lol: ale nie bede taka.... u mnie masz prezencika- śpiący Klocuszek :loveu: Quote
Kiłi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork'] u mnie masz prezencika- śpiący Klocuszek :loveu: Widziała Ja:loveu: :loveu: Dziekować:p Maniek już się przekonał do nowego spania, ale ból po stracie starego widać w jego oczach:evil_lol: Quote
Akadna Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jaki on jest cudny :loveu: Co się tak cieszkałaś u mnie w galeryji? Dalas mi upomnienie czy jak?? Quote
Kiłi Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Werka'] Co się tak cieszkałaś u mnie w galeryji? Do Ciebie się cieszkałam:loveu::p Quote
Akadna Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ? ><' ah, dobra;) jak sie cieszysz to jest oki, gorzej by bylo jak bys mnie nienawidzila :D :loveu: Quote
Recommended Posts