Medorowa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:-([FONT=Arial]..straszne......i gdzie tacy ludzie mają serce :shake:...[/FONT] Problem w tym Alu, że nie mają ...:shake: Widziałam, widziałam:multi::multi::loveu: http://images13.fotosik.pl/79/075c6341e27b42aa.jpg Quote
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:wróciłam na mojego kompecka :p fotki podziwiałam u Magdzialeny ;)mojej niebiewskiej [/FONT] Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 helloł z rana,:multi: wstawaj głodomorze:p:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]:hand: doberek faflunki , sierściuchy i kanalie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Kiłi Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Problem w tym Alu, że nie mają ...:shake: Mi już niestety brak słów na takich ludzi:shake: To tak jakbym ja Spota wyrzuciła, no jak tam można:shake: [quote name='Imbir1']helloł z rana,:multi: wstawaj głodomorze:p:evil_lol: Heloł, głodomor ma dzisiaj ochote na lasagne:diabloti::eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: doberek faflunki , sierściuchy i kanalie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Ano doberek doberek a nawet ratlerek:p Quote
Angel_ Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Hej świetne psiaki! :) Boskiu mi się strasznie podoba, jest przesympatyczny! Pozdrawiam serdecznie ;) Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Kiłi napisał(a): Heloł, głodomor ma dzisiaj ochote na lasagne:diabloti::eviltong: Boszsz, a ja dzisiaj taka głodna, a w domu nie dam rady zjeść bo idziemy na umówiony spacerek:roll: Quote
Kiłi Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 aNiOlEcEk napisał(a):Hej świetne psiaki! :) Boskiu mi się strasznie podoba, jest przesympatyczny! Pozdrawiam serdecznie ;) Witamy:multi: Cieszymy się, że pieski się podobają:loveu: Imbir1 napisał(a):Boszsz, a ja dzisiaj taka głodna, a w domu nie dam rady zjeść bo idziemy na umówiony spacerek:roll: :turn-l: Teraz to Ty jesteś głodomor:evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Kiłi napisał(a): :turn-l: Teraz to Ty jesteś głodomor:evil_lol: musiałaś gadać o tej lazanii?:roll: przez Ciebie przypomniałam sobie, ze jestem głodna:cool3: pakuję się do domu, może jednak uda mi się coś zjeść:cool3: Quote
Kiłi Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Imbir1 napisał(a): pakuję się do domu, może jednak uda mi się coś zjeść:cool3: Może, może:evil_lol: Hmmm ja ide teraz też coś zjeść, bo lasania to wieczorem, musze po składki pójść (czytaj: pudełko knorra i mięso:diabloti:):p Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]melduje sie... ładny avatarek... to TY?? :diabloti::loveu:[/FONT] Quote
Kiłi Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]melduje sie...[/FONT] [FONT=Arial]ładny avatarek... to TY?? :diabloti::loveu:[/FONT] Zapisałam:diabloti: Ładna jestem co nie?:loveu: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Kiłi']Zapisałam:diabloti: Ładna jestem co nie?:loveu: [FONT=Arial]różowy bullterierek :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Kiłi Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 My już po weterynarzu. Tops wygląda tak: Ja mam pocharataną ręke:cool1: Weterynarka mało nie została ugryziona, czyli standardowa wizyta u weta z Topsem:cool1: Spot ma pobraną krew, wyniki będą jutro, trzymajcie kciuki;) Quote
Kiłi Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Uff już się ogarnęłam. Byłam tak roztrzęsiona, że musiałam wziąć gorącą kąpiel:evil_lol: Ogólnie cała droga do weta była dość przygodowa, jeden facet się zapytał czy Spot to Mastiff:evil_lol: Tops jest mega obrażony, cały czas podkula doopke, Spot się dziwi co Tops ma na pleckach:cool1: Uhhh Toperson tak się wyrywał, że aż strach:angryy: na sam koniec już po szczepieniu, babka chciała mu zdezynfekować ranki to Tops wziął się obrudził i mało jej nie chapnął:evil_lol: Nikomu nie życze takiego schizofremika jak Tops:evil_lol: No ale już jest ok. Wracając wszyscy się na nas patrzyli dziwnie bo Tops cały we krwi, jedna dziewczynka o mało się nie popłakała jak go zobaczyła:evil_lol: O i widzieliśmy małego mopsika, cudny, tylko szkoda, że taki nie będzie jak dorośnie:diabloti: Lasagni nie będzie:placz: bo na tym durnym osiedlu w żadnym sklepie nie ma:angryy: Będą tosty:diabloti: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]:razz:oj biedny TOPSik .......ale go podziabali ....:shake:...cwaniak chciał sie odgryść ;) ;)masz świetnego Mastifa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A lasagne też lubiam :eating:i nie narzekaj ...tosty też dobre [/FONT] Quote
Kiłi Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]A lasagne też lubiam :eating:i nie narzekaj ...tosty też dobre [/FONT] Ale lasagnia lepsza:evil_lol: Topsik teraz "przeżywa" zwinął się w kłębek i myśli, że umiera:evil_lol: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]O[/FONT]To[FONT=Arial]PSIA krew!!!! trzymam kciuki... [/FONT] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]O[/FONT]To[FONT=Arial]PSIA krew!!!! trzymam kciuki... [/FONT][FONT=Arial];)mogłaś napisać trzymamy ....bo z wrażenia zapomniałam o wynikach krwi :oops::oops::oops:[/FONT] Quote
Kiłi Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 http://daro727.wrzuta.pl/film/ooPNb7sbma/wiadomosci :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Kiłi']http://daro727.wrzuta.pl/film/ooPNb7sbma/wiadomosci :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 boszsz, a ta znowu o jedzeniu:cool3: ja mam Tyskie i zaraz chyba poszperam po szafkach za chipsami:cool3::cool3::cool3: Biedny Topsik, ale go podziabała:roll: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]a co tu taki pustostan???? Kiłi... pożarli cie te piesy czy co???? [/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]:razz:kiedy wyniki ....bo mi sie wstecza nie chce robić :oops::oops::oops:[/FONT] Quote
Recommended Posts