Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Problem w tym Alu, że nie mają ...:shake:

Mi już niestety brak słów na takich ludzi:shake: To tak jakbym ja Spota wyrzuciła, no jak tam można:shake:
[quote name='Imbir1']helloł z rana,:multi: wstawaj głodomorze:p:evil_lol:
Heloł, głodomor ma dzisiaj ochote na lasagne:diabloti::eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: doberek faflunki , sierściuchy i kanalie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Ano doberek doberek a nawet ratlerek:p

Posted

Kiłi napisał(a):

Heloł, głodomor ma dzisiaj ochote na lasagne:diabloti::eviltong:

Boszsz, a ja dzisiaj taka głodna, a w domu nie dam rady zjeść bo idziemy na umówiony spacerek:roll:

Posted

aNiOlEcEk napisał(a):
Hej świetne psiaki! :)
Boskiu mi się strasznie podoba, jest przesympatyczny!
Pozdrawiam serdecznie ;)

Witamy:multi: Cieszymy się, że pieski się podobają:loveu:

Imbir1 napisał(a):
Boszsz, a ja dzisiaj taka głodna, a w domu nie dam rady zjeść bo idziemy na umówiony spacerek:roll:

:turn-l: Teraz to Ty jesteś głodomor:evil_lol:

Posted

Kiłi napisał(a):

:turn-l: Teraz to Ty jesteś głodomor:evil_lol:

musiałaś gadać o tej lazanii?:roll: przez Ciebie przypomniałam sobie, ze jestem głodna:cool3:

pakuję się do domu, może jednak uda mi się coś zjeść:cool3:

Posted

Imbir1 napisał(a):

pakuję się do domu, może jednak uda mi się coś zjeść:cool3:

Może, może:evil_lol: Hmmm ja ide teraz też coś zjeść, bo lasania to wieczorem, musze po składki pójść (czytaj: pudełko knorra i mięso:diabloti:):p

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]melduje sie...[/FONT]
[FONT=Arial]ładny avatarek... to TY?? :diabloti::loveu:[/FONT]
Zapisałam:diabloti:
Ładna jestem co nie?:loveu:

Posted

My już po weterynarzu.
Tops wygląda tak:

Ja mam pocharataną ręke:cool1: Weterynarka mało nie została ugryziona, czyli standardowa wizyta u weta z Topsem:cool1:
Spot ma pobraną krew, wyniki będą jutro, trzymajcie kciuki;)

Posted

Uff już się ogarnęłam. Byłam tak roztrzęsiona, że musiałam wziąć gorącą kąpiel:evil_lol: Ogólnie cała droga do weta była dość przygodowa, jeden facet się zapytał czy Spot to Mastiff:evil_lol: Tops jest mega obrażony, cały czas podkula doopke, Spot się dziwi co Tops ma na pleckach:cool1: Uhhh Toperson tak się wyrywał, że aż strach:angryy: na sam koniec już po szczepieniu, babka chciała mu zdezynfekować ranki to Tops wziął się obrudził i mało jej nie chapnął:evil_lol: Nikomu nie życze takiego schizofremika jak Tops:evil_lol: No ale już jest ok. Wracając wszyscy się na nas patrzyli dziwnie bo Tops cały we krwi, jedna dziewczynka o mało się nie popłakała jak go zobaczyła:evil_lol: O i widzieliśmy małego mopsika, cudny, tylko szkoda, że taki nie będzie jak dorośnie:diabloti:

Lasagni nie będzie:placz: bo na tym durnym osiedlu w żadnym sklepie nie ma:angryy: Będą tosty:diabloti:

Posted

[FONT=Arial]:razz:oj biedny TOPSik .......ale go podziabali ....:shake:...cwaniak chciał sie odgryść ;)
;)masz świetnego Mastifa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A lasagne też lubiam :eating:i nie narzekaj ...tosty też dobre
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]A lasagne też lubiam :eating:i nie narzekaj ...tosty też dobre [/FONT]

Ale lasagnia lepsza:evil_lol:
Topsik teraz "przeżywa" zwinął się w kłębek i myśli, że umiera:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]O[/FONT]To[FONT=Arial]PSIA krew!!!! trzymam kciuki... [/FONT][FONT=Arial];)mogłaś napisać trzymamy ....bo z wrażenia zapomniałam o wynikach krwi :oops::oops::oops:[/FONT]