Kiłi Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pjuż pod swoim nickiem;) Witamy:p Kurcze Spota i Topsa mi zabrali. A ja w Lipie zostałam, niecałą godzine temu pojechały a mi ja już tęsknie. No ale nie było wyjścia, jutro jedziemy z Mańkiem na wystawke do Torunia, a psów nie było z kim zostawić:roll: NO dobra troche zdjątek: Spot pilnuje podwórka Spotkania Topsa ze świnką Manfredem Quote
Ania-shira Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Swietne fotki i życzę powodzenia w Toruniu daj znać jak Ci poszło w Toruniu :multi: Quote
Medorowa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Świetne fotki:p:p:p Powodzenia na wystawie:kciuki: Quote
Imbirka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Witajcie:multi: meldujemy się po urlopie:lol: Quote
k_achna Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Witajcie!!Magnus w Toruniu wystawiony przeze mnie beznadziejnie.Sam też się wystawiał beznadziejnie.Coś mu odbiło żebów nie chciał nawet pokazać,jajek też.Ja zrezygnowana w rezultacie bardzo dobry.Ale mieliśmy super wycieczkę do Torunia.Pochodziliśmy po Starówce,fotki porobione.Gosia pewnie jutro wstawi, bo pojechała do Gdańska.Pozdrowionka!!! Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 widać Magnusik tak jak Ozzy nie lubi wystaw ;) Quote
Ania-shira Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Oj Magnus Magnus czemu nie chcesz się pokazać :mad: mógłbyś się pokazać i dać pooglądać dokładnie sęziom a pańcia była by dumna była z ciebie :multi: ;) Pewnie Magnus jest z tych stydliwych i nie lubiący aby ktoś obcy go dotykał :lol: Myślę że moja Ajka tez by się nie dała dotknąć. tego nie jestem pewna na 100% ale może w 2008 roku się przekonam :lol: Quote
k_achna Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Magnus właśnie nie jest wsydliwy.jeszcze przed wystawą dawał grzebać sobie w zębach innemu wystawcy.Daje się spokojnie głaskać obcym,wręcz się nastawia.I nagle wszedł na ring i stwierdził,że absolutnie nie ma dosyć i on wychodzi,albo mi się kładł na ziemię:crazyeye: Prawdą jest,że to moja wina, bo wystawiania nie ćwiczyliśmy wcale:oops: z braku czasu-mamy ośrodek wczasowy więc w sezonie praca od rana do nocy co dzień.Jutro nastepuje mój pierwszy całkowicie wolny dzień od pracy.:multi: :multi: Jadę do Gdańska!!!!Magnus z nami.Spedzi dzień z cioteczką Kiłi.Gosia cieszysz się??? Quote
tygra Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 witajcie widzie tu dwie świnki morskie czy oczy mnie mylą http://images27.fotosik.pl/61/adc5ca63c663c89f.jpg Quote
Kiłi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='k_achna']Spedzi dzień z cioteczką Kiłi.Gosia cieszysz się??? Ciesze, ciesze!!!:multi: Już zaczynam dom sprzątać na wasz przyjazd:cool3: [quote name='tygra']witajcie widzie tu dwie świnki morskie czy oczy mnie mylą http://images27.fotosik.pl/61/adc5ca63c663c89f.jpg A nie bo jedna:p No chyba że tą drugą miałby być Tops:evil_lol: :evil_lol: I My zwiedzamy :D Reszta później:eviltong: Quote
BeaC Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 witajcie....przeczytałam o ............he he he wyskokach magnusa................:diabloti::diabloti::diabloti: a co mu będa obcy ludzie w gębie grzebac ( o jojkach już nie wspomnę:eviltong::eviltong::eviltong:) Quote
clockwork Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 buuuhahah.. Maniek miał treme na ringu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sie chłopczyna zestresował... zdjęcia oglądnięte, oczy nacieszone.... ide dalej... do zaś (po waszemu: do znowu) ;) Quote
clockwork Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 eeee... no .... też bym nie dała temu panu grzebać w jajkach :evil_lol::evil_lol: mogli mu kobite podesłać... a nie jakiś chop :cool1: Quote
Kiłi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Tubal Campeon Ulubiona pozycja Magnusa Quote
Kiłi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='clockwork']eeee... no .... też bym nie dała temu panu grzebać w jajkach :evil_lol::evil_lol: mogli mu kobite podesłać... a nie jakiś chop :cool1: Hehe pan ponoć bardzo miły był i wszystko tłumaczył. Dobierał się Magnusowi do tyłka kilka minut, a Maniek dzielnie się bronił:evil_lol: Aż wreszcie jak z nienacka capnął go w te jajka to Maniek aż odleciał:evil_lol: :evil_lol: Zdjęcia ze zwiedzania Torunia wstawie później;) Quote
clockwork Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Kiłi']Hehe pan ponoć bardzo miły był i wszystko tłumaczył. Dobierał się Magnusowi do tyłka kilka minut, a Maniek dzielnie się bronił:evil_lol: Aż wreszcie jak z nienacka capnął go w te jajka to Maniek aż odleciał:evil_lol: :evil_lol: Zdjęcia ze zwiedzania Torunia wstawie później;) buuuhahahhahaha :roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :oops:...oj biedny Maniek...też bym miała treme jakby mi się do części intymnych na oczach publiki dobierali :angryy:........ale mnie się i tak podoba :eviltong: Quote
BeaC Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Kiłi']Hehe pan ponoć bardzo miły był i wszystko tłumaczył. Dobierał się Magnusowi do tyłka kilka minut, a Maniek dzielnie się bronił:evil_lol: Aż wreszcie jak z nienacka capnął go w te jajka to Maniek aż odleciał:evil_lol: :evil_lol: Zdjęcia ze zwiedzania Torunia wstawie później;) powiadzasz.................odleciał................. hmmmmmmmmmmmmmm niezły chwyt:diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 puk puk... prosze złapac psy- chcę wejść a to takie bydłaki :eek2::eek2: :scared: Quote
Kiłi Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='BeaC']powiadzasz.................odleciał................. hmmmmmmmmmmmmmm niezły chwyt:diabloti::diabloti: Na księęęęężyc!!:diabloti: [quote name='clockwork']puk puk... prosze złapac psy- chcę wejść a to takie bydłaki :eek2::eek2: :scared: Prosze wchodzić, bydłaki na razie mają wolne:evil_lol: O prosze: Tylko prosze uważać na tego najgroźniejszego, bo za niego nie ręcze:diabloti: Oto ten najgroźniejszy: http://pl.youtube.com/watch?v=WF2s74m5_AY Quote
BeaC Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 znowu tutaj jestem przyszłam se pooglądąć jakiejsik fajne psy.................... Quote
Rybka_39 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witam, jakie słodkie te bydłaki, jaki Manius zmęczony, cos Ty mu robila?!:evil_lol: Quote
Recommended Posts