Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):

Kiłi - jest taki koc jak zamieniłaś z AniąSonią, ale w większych rozmiarch :razz:

Teraz to mnie zamotałaś:evil_lol: Ja już zapłaciłam za ten mały:oops: A są dwa co bym znowu AniSoni nie musiała zabierać:evil_lol: Może dopłace te pięć złotych:eggface:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ...następna mi tu pisze ze pogoda , słońce ......to chyba jakaś bajka :diabloti:[/FONT]
hehe, no właśnie, jak byłam w Gdańsku to słońce nieźle dawało, a w Łodzi padał deszcz:cool3:...
[quote name='Bodziulka']
Kiłi - jest taki koc jak zamieniłaś z AniąSonią, ale w większych rozmiarch :razz:
jaki kocyk? poka, poka:cool3::cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:łobciachała psu ucha!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad: [/FONT]
A jak!! Magnus ma, to Spot też może mieć takie:diabloti::diabloti:

Posted

Imbir1 napisał(a):
to przyznaj się, kogo udało Ci się sfotografować?:cool3::cool3::cool3::diabloti::evil_lol:

:siara: no przecie mówie, że Topsa:diabloti:

Posted

Imbir1 napisał(a):
:hmmmm::hmmmm::hmmmm: chyba muszę iść spać, bo chyba coś kiepsko widzę już:cool3::scared:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak go wykąpie to może będzie biały:diabloti:

Posted

Kiłi napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak go wykąpie to może będzie biały:diabloti:

to zrób tak, a ja na wszelki wypadek i tak jednak pójdę spać:cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: