Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']... TYSKIE ponad wszystkie :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']doberek ...w samo południe....czy są już fotki z nowego aparatu:razz:
Jeszcze nie, bo aparatu ni ma:roll: Ale wieczorem będą:diabloti:

Posted

[quote name='Kiłi']Za dokładnie tydzień Spot będzie miał 12 lat!!!
a ja będe prawko drugi raz zdawać:oops:

no to masz pretexta, żeby zdać- prezent urodzinowy dla Spota...

który to spot :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Kiłi']Za dokładnie tydzień Spot będzie miał 12 lat!!!
a ja będe prawko drugi raz zdawać:oops: :loveu::loveu::loveu:koffany faflunek ....słuszny wiek jak na boxia :razz:

No to pora zdać ;)

Posted

[quote name='clockwork']no to masz pretexta, żeby zdać- prezent urodzinowy dla Spota...

który to spot :oops::oops::oops:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:koffany faflunek ....słuszny wiek jak na boxia :razz:

No to pora zdać ;)

Spot to ten duży biały:evil_lol: Uhh z tym zdaniem to ja nie wiem... dobrze jeżdże, ale jak koło mnie siedzi taki gbur co się nawet ze mną nie przywita to ja się strasznie stresuje i głupoty robie...

Spotula moja kochana starowinka, śmierdziuszek kochany:loveu: :loveu: Jak ten czas szybko leci...

Posted

[quote name='Kiłi']Spot to ten duży biały:evil_lol: Uhh z tym zdaniem to ja nie wiem... dobrze jeżdże, ale jak koło mnie siedzi taki gbur co się nawet ze mną nie przywita to ja się strasznie stresuje i głupoty robie...

Spotula moja kochana starowinka, śmierdziuszek kochany:loveu: :loveu: Jak ten czas szybko leci...

no to nie rób głupot z gburem :diabloti::diabloti:

ja bede trzymac kciuki, choć wiem jak wygląda zdawanie prawka....

umiejętności nie zawsze są brane pod uwage... zależy od gbura :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:nie wiem jak wyglada takie zdawanko bo prawka nie mam ale ogromnie tego żałuję :razz:

No to ja Wam powiem:cool3: Najpierw pokazuje się wszystko w aucie co i jak, potem jeździ się w rękawie do przodu i do tyłu, potem jest ruszanie pod górke z ręcznego i wyjeżdża się na miasto co jest najgorszą częścią egzaminu.

[quote name='tygra']a co do prawka to powodzonka :)
Nie dziękuje;)

[quote name='AgusiaTerierka']Wyściskaj już teraz Spocika, miziania nigdy za mało:loveu: ...

Każdy egzamin to duży stres, poradzisz sobie, potem z idiotami drogowymi gorzej...:angryy:
Spotek wytarmoszony:p No z idiotami to najgorzej... jak jechałyśmy już z Torunia to nam baran jeden mało boku nie skosił... idiota nie umiał wyprzedzać...:angryy:
Przyszedł już mój aparat!!! Fajowy jest, tylko cholera za dużo ma tych przycisków i jeszcze nie umiem nim zdjęć robić:evil_lol: Kurde to każdej funkcji ma inny przycisk... ciekawe kto go projektował...:cool1:

Posted

[quote name='Kiłi']No to ja Wam powiem:cool3: Najpierw pokazuje się wszystko w aucie co i jak, potem jeździ się w rękawie do przodu i do tyłu, potem jest ruszanie pod górke z ręcznego i wyjeżdża się na miasto co jest najgorszą częścią egzaminu.

ja to wiem... mam prawko... :cool1: zdałam od strzału :diabloti: tylko kieeedy to było?? :roll::roll: jeszcze jesoos był mały :oops:

pozdrówka i miziu miziu dla psów...
i dla aparatu... z taaaką lufą?? :razz::razz:

Posted

[quote name='madzia i medor']Jaki masz aparacik:razz::razz:

Fajny co nie:cool3:

[quote name='tygra']jaki kofany ryjek
http://images13.fotosik.pl/47/203be6d72c5b920b.jpg
:loveu: :loveu:

[quote name='BeaC']OOOOOOOOOOOOO
widzialam zdjęcia Spota nowym aparacikiem..................

Jedyne które nadawały się do wklejenia:evil_lol: Reszta do kasacji:oops:

[quote name='Alicjarydzewska']....Spocik.....
http://images23.fotosik.pl/67/3061c04c389e4e3a.jpg
cudeńko .....
no i proszę trening pomaga ;)

Ten trening polega na przyciskaniu różnych guzików i patrzeniu co się stanie hehe:evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Imbir1']wiecej, więcej, więcej ... fotek
Już daje;)

[quote name='Kitka20']Witamy i pozdrawiamy.
Zdjęcia oglądnięte proszę o wymiziannie psiaków
Heloł Kiciucia, psioki wymiziane:p

[quote name='clockwork']
ja to wiem... mam prawko... :cool1: zdałam od strzału :diabloti: tylko kieeedy to było?? :roll::roll: jeszcze jesoos był mały :oops:

Mój błąd:oops: :evil_lol:

[quote name='clockwork']zoba.. to mój siostrzeniec, Klocek.. i.... kanalia :loveu::loveu::loveu:

Uuuu fajny fajny! A jak miał na imię? Rodowodowy?

Teraz jestem u Kasi i Marka na regatach, mata troche zdjątek:grins: Reszta później jak minie ten szał