Okamia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Rinuś'] czy to tak trudno się pod pachami antyperspirantem się posmarować? [/QUOTE] Robiłam na ten temat małą sondę i one używają antyperspirantów i dezodorantów tyle, że jakiegoś taniego badziewia które działa 3/4 h góra i potem pot się leje. I to większość tak robi. Faceci też. Bo po co kupić coś porządnego jak za 2 zł można :roll: Przed urlopem TZta byliśmy w biedrze i przeszła o bok nas babka na oko zadbana 40. Jak zajechało to dziękuje bardzo... Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Okamia']Robiłam na ten temat małą sondę i one używają antyperspirantów i dezodorantów tyle, że jakiegoś taniego badziewia które działa 3/4 h góra i potem pot się leje. I to większość tak robi. Faceci też. Bo po co kupić coś porządnego jak za 2 zł można :roll: Przed urlopem TZta byliśmy w biedrze i przeszła o bok nas babka na oko zadbana 40. Jak zajechało to dziękuje bardzo...[/QUOTE] ale kurde dobre antyperspiranty, tez nie kosztują jakiegoś zajebistego majątku. Ja uzywam ziaji anty i bloker (jak wiem, że naprawde bedzie jebitnie gorąco i nie bedzie mnie długo w domu) i jedno i drugie kosztuje w aptece jakies 12-15zł. To serio nie jest majątek...:shake: I o ile jestem w stanie zrozumiec facetów, wracajacych z fizycznej roboty( to na ogól widać) o tyle paniuski w żakieciuku i sukience już za cholere nie. Chociaż co ja się dziwię, skoro widuje kobiety nie golące nóg. i to wcale nie są stare babcie, tylko babeczki po 30-40lat, a kłaki takie długie, że to nie jest kwestia "zapomniałam ogolic" :roll: oj długo by można, bardzo długo w tym temacie. TZ siostra pracuje w szpitalu dziecięcym, jakie tam skacje odchodzą to głowa mała. Ostatnio przywieźli dziewczynę 16lat, nieprzytomną, a raczej zalaną w trupa, która w żoładku miała okolo 0,5l spermy... Quote
Unbelievable Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='asiak_kasia'] oj długo by można, bardzo długo w tym temacie. TZ siostra pracuje w szpitalu dziecięcym, jakie tam skacje odchodzą to głowa mała. Ostatnio przywieźli dziewczynę 16lat, nieprzytomną, a raczej zalaną w trupa, która w żoładku miała okolo 0,5l spermy...[/QUOTE] ......:mdleje: Quote
Okamia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Ja wiem, że to nie jest dużo ;) Tylko napisałam punkt widzenia niektórych osób, z którymi poruszyłam ten temat ;) Im jest żal wydać nawet 5 czy 6 złody na rexone czy inny produkt znanej marki skoro kupią za 2 zł... W temacie ja teraz dostałam fajny dezodorant w chusteczkach z cleanica do testowania i jak na razie jestem zadowolona. Używam tego w ciągu intensywnego dnia raczej dodatkowo. Normalnie używam sztyftów rexony czy lady coś tam blokera też mam jeżeli wiem, że będzie masakra ;) Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Unbelievable']......:mdleje:[/QUOTE] mam więcej takich kawałków, i żeby było smieszniej to są dziewczyny które mają max. 16 lat :roll: [quote name='Okamia']Ja wiem, że to nie jest dużo ;) Tylko napisałam punkt widzenia niektórych osób, z którymi poruszyłam ten temat ;) Im jest żal wydać nawet 5 czy 6 złody na rexone czy inny produkt znanej marki skoro kupią za 2 zł... W temacie ja teraz dostałam fajny dezodorant w chusteczkach z cleanica do testowania i jak na razie jestem zadowolona. Używam tego w ciągu intensywnego dnia raczej dodatkowo. Normalnie używam sztyftów rexony czy lady coś tam blokera też mam jeżeli wiem, że będzie masakra ;)[/QUOTE] oo to musze się rozejrzec za tymi chusteczkami-lubię wynalazki, które ułatwiają zycie :cool3: Quote
Rinuś Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='asiak_kasia'] oj długo by można, bardzo długo w tym temacie. TZ siostra pracuje w szpitalu dziecięcym, jakie tam skacje odchodzą to głowa mała. Ostatnio przywieźli dziewczynę 16lat, nieprzytomną, a raczej zalaną w trupa, która w żoładku miała [B]okolo 0,5l spermy...[/B][/QUOTE] :crazyeye::crazyeye: nawet nie chce sobie wyobrazić jak ta sperma dostała się w takiej pojemności do jej żołądka :shake: Ja używałam kiedyś Vichy z zieloną nakrętką, jest naprawdę super i zajebiaszczo pachnie :loveu: a teraz mama przywiozła mi z niemiec jakąś kulkę i też jest fajna i ładnie pachnie, a mama dała za nią groszę (tzn niemieckie grosze :evil_lol:). Ziaja bloker jest podobno dobry. A jak ktoś ma problem z nadmierną potliwością to Etiaxil też jest ok. Quote
Fauka Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Używam ziaja bloker raz na kilka dni od ponad roku, i bardzo go lubię :loveu: Jest tani i bardzo skuteczny, choć wrażliwca może zapiec, ale ja zniosę wszystko. Wpadłam zapytać co z papisiem, będzie w tym roku? :razz: Łojezu, pół litra spermy w żołądku? wyobraziłam sobie to w butelce coli :crazyeye: Quote
Rinuś Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='Fauka']Używam ziaja bloker raz na kilka dni od ponad roku, i bardzo go lubię :loveu: Jest tani i bardzo skuteczny, choć wrażliwca może zapiec, ale ja zniosę wszystko. [I][B]Wpadłam zapytać co z papisiem, będzie w tym roku? :razz:[/B][/I] Łojezu, pół litra spermy w żołądku? wyobraziłam sobie to w butelce coli :crazyeye:[/QUOTE] Co do papisia to nie wiem,.... na 90% nie będzie w tym roku tylko przyszłym... Na razie nie myślę o tym, chcę najpierw pojechać na wakacje, odpocząć i potem ustabilizować sytuację materialną :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Rinuś']:crazyeye::crazyeye: nawet nie chce sobie wyobrazić jak ta sperma dostała się w takiej pojemności do jej żołądka :shake: Ja używałam kiedyś Vichy z zieloną nakrętką, jest naprawdę super i zajebiaszczo pachnie :loveu: a teraz mama przywiozła mi z niemiec jakąś kulkę i też jest fajna i ładnie pachnie, a mama dała za nią groszę (tzn niemieckie grosze :evil_lol:). Ziaja bloker jest podobno dobry. A jak ktoś ma problem z nadmierną potliwością to Etiaxil też jest ok.[/QUOTE] no ziaji kosmetyki ogólnie dają radę, i cenowo tez są sensowne. Swego czasu uzywałam aloesowy antyperspirant tez niemiecki. I kurde jakość kosmetyków w dojczlandii jest jednak dużo wyzsza niz to co my dostajemy na pl rynek. [quote name='Fauka']Używam ziaja bloker raz na kilka dni od ponad roku, i bardzo go lubię :loveu: Jest tani i bardzo skuteczny, choć wrażliwca może zapiec, ale ja zniosę wszystko. Wpadłam zapytać co z papisiem, będzie w tym roku? :razz: Łojezu, pół litra spermy w żołądku? wyobraziłam sobie to w butelce coli :crazyeye:[/QUOTE] bloker ziaji jest zajebisty-chociaż faktycznie może drażnic, ja wiem, że kiedys genialnie po depilacji pach sobie posmarowałam blokerem, i było ostro :diabloti: z takich ciekawostek. Przywieźli karetką dziewczynę, bo się na bol brzucha uskarża, podobno dość cięzki stan jej był. Wiecie jaki był powód? Dziewczynka postanowiła się zabawić i sobie wsadziła 2 baterie takie wielkie r-12, i juz wyjąc nie mogła, to chodziła z tym 2 tyg, w koncu jej się wylały tam w środku. :roll: Quote
omry Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Mi się możliwe trochę przyśpieszy :loveu: Ale nic nic więcej, bo nie chcę zapeszyć :diabloti: Quote
Fauka Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='asiak_kasia']bloker ziaji jest zajebisty-chociaż faktycznie może drażnic, ja wiem, że kiedys genialnie po depilacji pach sobie posmarowałam blokerem, i było ostro :diabloti: z takich ciekawostek. Przywieźli karetką dziewczynę, bo się na bol brzucha uskarża, podobno dość cięzki stan jej był. Wiecie jaki był powód? Dziewczynka postanowiła się zabawić i sobie wsadziła 2 baterie takie wielkie r-12, i juz wyjąc nie mogła, to chodziła z tym 2 tyg, w koncu jej się wylały tam w środku. :roll:[/QUOTE] Też użyłam go po depilacji, prawie się popłakalam i ścieranie ręcznikiem nawet nie pomogło :evil_lol: Ja się zastanawiam co z tą młodzieżą jest nie tak :shake: mnie mama na krótkiej smyczy nigdy nie trzymała, a nigdy takich durnych pomysłów nie miałam. Może dlatego że miałam psy, nie miałam czasu na głupoty :evil_lol: Przedwczoraj byłam w centrum handlowym, długo nie byłam i przeżyłam lekki szok. Dzieciaki w krotkich spodenkach, koszulkach na ramiączkach i grunych czapkach zimowych z napisem "SWAG". I d tego obowiązkowe oprawki od okularów lub "zerówki" I całe stado tak identycznie ubranych dziewczynek i chłopców, chłopców to coraz trudniej odróżnić od dziewczynek. Staro się czuję bo nie rozumiem :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Fauka']Też użyłam go po depilacji, prawie się popłakalam i ścieranie ręcznikiem nawet nie pomogło :evil_lol: Ja się zastanawiam co z tą młodzieżą jest nie tak :shake: mnie mama na krótkiej smyczy nigdy nie trzymała, a nigdy takich durnych pomysłów nie miałam. Może dlatego że miałam psy, nie miałam czasu na głupoty :evil_lol: Przedwczoraj byłam w centrum handlowym, długo nie byłam i przeżyłam lekki szok. Dzieciaki w krotkich spodenkach, koszulkach na ramiączkach i grunych czapkach zimowych z napisem "SWAG". I d tego obowiązkowe oprawki od okularów lub "zerówki" I całe stado tak identycznie ubranych dziewczynek i chłopców, chłopców to coraz trudniej odróżnić od dziewczynek. Staro się czuję bo nie rozumiem :diabloti:[/QUOTE] Ja już dawno wypadłam z obiegu, nie kumam nowych mód, i ogólnie mam wazniejsze rzeczy na głowie. Ale znajomi mają dzieciaki w róznym wieku, i przeraża mnie to serio, jakie to są dzieci. Komputer, net, tablet, telefon, najlepiej z jabłuszkiem. I tyle. Ja to popierdzielalam po drzewach, rozwalam sobie kolana, miałam gang rowerowy, ewentualnie bywalo się czarodziejka z księżyca (mielismy kolege, który zawsze chciał bym tą z marsa, i tak jest homo :eviltong: ) I fakt, psy były u mnie od zawsze i zawsze trzeba było poświęcić im kupę czasu, staruszkowi mi tłukli do łba, że jak się coś weźmie do domu, to trzeba mu stworzyć najlepsze warunki jakie można. i dlatego majac 7-12 lat latałam z moimi wszelakimi burkami całymi dniami, serwując im taki socjal, że najlepszy behaworysta moze się schować :evil_lol: I gadamy tak sobie z TZ czasem, ze z nas to już starzy ludzie, bo serio nie nadążamy, a od czasu wyprowadzki z miasta, coraz wiecej nam brakuje do czołówki :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 To ja mam 25 lat i tez już nie nadążam za dzisiejszą młodzieżą :shake: Wytapetowane lampucery, ledwo dupe zakrywają, przeklinanie pełną parą w miejscach publicznych. W zeszłym roku jechałam autobusem z kumpelą i wsiadły dwie dziewczynki - 15 lat góra? I jedna do drugiej mówi - " zostawiłam Filipa", na co ta druga do niej "a dlaczego?" ,ta pierwsza " bo miał małego kutasa". No ja oczy zrobiłam wielkie jak 5 złotówki...:crazyeye: i w tym właśnie momencie stwierdziłam, że nie będę miała córki :shake: jak mam potem zachodzić w głowę co moja kochana córeczka robi to bym oszalała...bo wiadomo 24h nie można trzymać jej w domu, a jak wpadnie w złe towarzystwo to czasem i wpi****l nie pomoże - chociaż za moich czasów pomagał moim rodzicom skutecznie zniechęcać mnie do wybryków :evil_lol: Omry będziesz miała papisia? Quote
Amber Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Jak się wychowa tak się ma ;) Mnie tam nigdy nie ciągnęło do imprez, chłopaków itp. Wolałam siedzieć przed kompem oraz raczkującym internetem. Wszystkie "złe" rzeczy zaczęłam robić po 18, a więc byłam już "dorosła" :eviltong: TŻ ma takiego młodszego kolegę, 16 latka i jak opowiada o dziewczynach (leżące w wymiocinach bez bluzki na imprezach) to się włos na głowie jeży. Ale jak mówię, sporo zależy od domu i wpojonych wartości. Ja muszę mieć córkę, żeby miał mi kto zwierzyńca pilnować :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='asiak_kasia'] oo to musze się rozejrzec za tymi chusteczkami-lubię wynalazki, które ułatwiają zycie :cool3:[/QUOTE] Mają być w Rossmanie, Auchanie i czymś jeszcze ale nie pamiętam. Są dwie wersje Soft i fresh - obie ładnie pachną ;) Gdy ja byłam w nastolatką (a to chyba aż tak dawno nie było) no to też jeszcze tak, źle nie było. Fakt przesiadywaliśmy popołudniami w parku, ale nie było takiego parcia na posiadanie ajfonów i gadżetomanii... Moje siostry teraz są nastolatkami ale aż tak głupich pomysłów nie mają ... Ale jak słucham co czasami moja najmłodsza opowiada to aż strach :shake: Quote
omry Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Rinuś']Omry będziesz miała papisia?[/QUOTE] No planuję, ale jak do tej pory był to czas nieokreślony, teraz jest szansa, że stanie się to wcale nie za pare lat :loveu: Quote
Rinuś Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='omry']No planuję, ale jak do tej pory był to czas nieokreślony, teraz jest szansa, że stanie się to wcale nie za pare lat :loveu:[/QUOTE] idę do Ciebie dowiedzieć się czegoś więcej :evil_lol: [SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]OGŁOSZENIE! [/B][/COLOR][/SIZE] Jeśli mnie lubicie ( a wiem, że tak :evil_lol:) to bardzo proszę o kliknięcie w ten link i zagłosowanie na moją mamę :diabloti: Wystarczy kliknąć na [COLOR=#0000cd][B]JEST SMAK[/B][/COLOR] :eviltong: Moja mama jest przezajebista i gotuje najlepsze obiady na świecie! Jak wygra wycieczkę to w drodze na nią podrzuci Wam jakiś obiadek :evil_lol: Dziękuję z góry wszystkim za głosy :loveu: [url]http://ruszajwdrogezesmakiem.tesco.pl/ruszaj-w-droge-ze-smakiem-pani-miroslawa-torun/90/filmy/#.Ub_83tgi5qQ[/url] Quote
asiak_kasia Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Rinuś']idę do Ciebie dowiedzieć się czegoś więcej :evil_lol: [SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]OGŁOSZENIE! [/B][/COLOR][/SIZE] Jeśli mnie lubicie ( a wiem, że tak :evil_lol:) to bardzo proszę o kliknięcie w ten link i zagłosowanie na moją mamę :diabloti: Wystarczy kliknąć na [COLOR=#0000cd][B]JEST SMAK[/B][/COLOR] :eviltong: Moja mama jest przezajebista i gotuje najlepsze obiady na świecie! Jak wygra wycieczkę to w drodze na nią podrzuci Wam jakiś obiadek :evil_lol: Dziękuję z góry wszystkim za głosy :loveu: [URL]http://ruszajwdrogezesmakiem.tesco.pl/ruszaj-w-droge-ze-smakiem-pani-miroslawa-torun/90/filmy/#.Ub_83tgi5qQ[/URL][/QUOTE] kliknęłam Ci, niech mamuśka wygra :razz: chociaż filmik ni cholery mi się nie uruchamia :evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 [quote name='asiak_kasia'] chociaż filmik ni cholery mi się nie uruchamia :evil_lol:[/QUOTE] hahaha dzięki :loveu: a szkoda, bo moja mama sobie beke zrobiła z nich, ale nawet spoko to wyszlo :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='Rinuś']hahaha dzięki :loveu: a szkoda, bo moja mama sobie beke zrobiła z nich, ale nawet spoko to wyszlo :evil_lol:[/QUOTE] w pracy coś mi nie chce YT działać, także obejrze sobie w domciu ;) Quote
Rinuś Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Dziękujemy za wszystkie głosy :loveu: Byliśmy dzisiaj nad Wisłą, ale był skwar...masakra...W drodze powrotnej chyba mi przygrzało za mocno w głowę ponieważ wsiedliśmy w zły autobus i zanim się skapnęlam było już za późno i musieliśmy jeszcze kawał drałować :shake: nogi z dupy mi wychodzą, Brutus śpi padnięty a ja czekam na Pawła z obiadem i miałam jechać na siłownię ale nie wiem czy pojadę... macie kilka fot z dzisiaj biednego pieseczka. [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-ol5BYgsx7Vc/UcHKjbquuCI/AAAAAAAAEQ4/cUAaRNHpi5Y/w710-h477-no/noweee.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-nMAaP2RKVbs/UcHKkfIiaAI/AAAAAAAAERA/FAoMi-ud8i0/w710-h477-no/noweee-2.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-0nXHBFcfoFQ/UcHKmZVXkKI/AAAAAAAAERI/zCHDall7SLs/w710-h477-no/noweee-3.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-SZguMEMyty8/UcHKob5LmvI/AAAAAAAAERQ/PekXYGIXzhk/w710-h477-no/noweee-4.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-MA8ywz6MfZc/UcHKpaSGxoI/AAAAAAAAERY/yC0Z5bmDIWw/w710-h477-no/noweee-5.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts