Alicja Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 i nawet fotki dała :) ja też klnę a co ... jak się psu kliknie na ,,k,, to zaraz słyszy , a ogólnie też se rzucę mięsem , co se poklnę to moje i zaraz mi lepiej , no jedynie w pracy nie mogę :( Quote
asiak_kasia Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Alicja']i nawet fotki dała :) ja też klnę a co ... jak się psu kliknie na ,,k,, to zaraz słyszy , a ogólnie też se rzucę mięsem , co se poklnę to moje i zaraz mi lepiej , no jedynie w pracy nie mogę :([/QUOTE] a ja przeklinać się nauczyłam właśnie w przedszkolu :diabloti: Quote
natija Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Piekny ten Twoj labek,a zdjecia super,pozdrawiamy i machamy lapka :) Quote
Rinuś Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='natija']Piekny ten Twoj labek,a zdjecia super,pozdrawiamy i machamy lapka :)[/QUOTE] Dzięki :razz: Oczywiście Bruti musiał na chwilę zepsuć tą harmonię jaka tam panowała :evil_lol: ale tylko na chwileczkę, tak to był grzeczniusi :loveu: I od tego zlotu robie wszystkie zdjęcia w RAW-ach, nie wiem jak mogłam robić w JPG :shake: zupełnie inna obróbka i jakość zdjęć. Chopper pilnuje aby kolacja go nie ominęła [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/TLfbBI1peV9JL1bS0shcYwswYF7kqDdOFfnMTzutHm8=w710-h477-no[/IMG] Niewidomy Blender do adopcji [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-7SPUhHydLBY/UbTVoWqPtuI/AAAAAAAAEKw/uIGdm25xOCQ/w810-h543-no/noweee-7.jpg[/IMG] Tego psiaka chciałam ukraść właścicielom ośrodka :loveu: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-GPvird79Nfw/UbTVqktBYGI/AAAAAAAAELQ/KVpJVIsElKo/w810-h543-no/noweee-11.jpg[/IMG] Sasza i Falcor zlabowani na maxa [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-o-H8K2NJ8o0/UbTVy2axZ6I/AAAAAAAAENA/FyLdrF_YB6g/w810-h543-no/noweee-27.jpg[/IMG] Sasza i Bruti pilnują domku [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-6RJpkZONijs/UbTWA6rRuPI/AAAAAAAAEPY/Qyt8CV-vYJc/w810-h543-no/noweee-44.jpg[/IMG] Szkoda, że nie pojechalam na całość bo brakowało mi tego resetu, tej durnoty, tego luzu, człowiek pracuje cały rok i raz w roku przydaje się takie odmóżdżenie totalne :p Quote
natija Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 super fotki,az zazdroszcze Ci tego wypoczynku ;) Quote
monika15 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-6RJpkZONijs/UbTWA6rRuPI/AAAAAAAAEPY/Qyt8CV-vYJc/w810-h543-no/noweee-44.jpg[/url] uuuuooo, ale ten czarnuszek ma łapska:lol: ogromny musial byc Quote
zaba14 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Rinuś']No jest ogromny ,za ogromny :evil_lol:[/QUOTE] Brutus wygląda przy nim jak suka :))) Quote
szalej Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Nie tylko ty chciałaś dzidzie ukraść :D Świetna była :D zdjęcia na domkach świetne :) a kto był większy Nero czy sasza? :P Quote
Rinuś Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Nero jest wyższy od Saszy i w sumie nie wiem który jest większy :diabloti: 17 lipca wyjeżdżamy ekipą do Macedonii :multi: jedziemy ma 1,5 tygodnia na taki trip na dwa auta w 8 osób, chcemy podjechać przy okazji do Grecji i Albanii :razz: Jak mój brat z dziewczyną nie zdecydują się na ten czas zamieszkać u nas to będę szukała niani dla Brutusa :evil_lol: czemu nikt nie słita na fotecki? :diabloti: mata jeszcze mnie i grubasa :diabloti: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-wLlm1WxVSsY/UbTV6vaJUZI/AAAAAAAAEOE/3nKCSu_YnhE/w702-h471-no/noweee-34.jpg[/IMG] Quote
asiak_kasia Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Rinuś'] Jak mój brat z dziewczyną nie zdecydują się na ten czas zamieszkać u nas to będę szukała niani dla Brutusa :evil_lol: czemu nikt nie słita na fotecki? :diabloti: [/QUOTE] Nikt nie tita bo Ci każdy zazdrości urlopu :eviltong: Dawaj Brutuska do mnie, bedzie miał raj na ziemi :diabloti: Quote
natija Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Haha wlasnie sama bym pojechala na taka wycieczke :-) Quote
Rinuś Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='asiak_kasia'] Dawaj Brutuska do mnie, bedzie miał raj na ziemi :diabloti:[/QUOTE] żebyś się nie zdziwiła jak Ci go podrzucę :diabloti: Po zlocie zaczęło się z niego sypać, dzisiaj czesałam go dosłownie 5 minut i wyczesałam aż tyle: [IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/600315_614609088563662_1105082332_n.jpg[/IMG] Quote
asiak_kasia Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 jeden pies w tą czy w tą :eviltong: u nas zawsze jest przechowalnia wakacyjna, i dopóki psy są w miare ogarniete to mi to zadnej róznicy nie robi. Terenu mają tyle, że te miejske to wysiadają zanim dojdziemy do konca pastwiska :evil_lol: wiec zasadniczo nie mam z psami problemów :eviltong: a co do czesania, to pomnóż sobie tą kupkę raz 4. Mniej wiecej tyle wyczesuje z Joko w ciagu 5 minut :shake: Quote
Amber Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Kłaki... Problem nieistniejący :loveu: :eviltong: Quote
Rinuś Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 [quote name='asiak_kasia']jeden pies w tą czy w tą :eviltong: u nas zawsze jest przechowalnia wakacyjna, i dopóki psy są w miare ogarniete to mi to zadnej róznicy nie robi. Terenu mają tyle, że te miejske to wysiadają zanim dojdziemy do konca pastwiska :evil_lol: wiec zasadniczo nie mam z psami problemów :eviltong: [COLOR=#008080][B]to jak braciszek nie będzie u nas zamieszkać na czas wyjazdu to pomyślę nad Tobą :loveu:[/B][/COLOR] a co do czesania, to pomnóż sobie tą kupkę raz 4. Mniej wiecej tyle wyczesuje z Joko w ciagu 5 minut :shake:[/QUOTE] ale Twoje mieszkają w budzie więc tak tego nie czujesz :diabloti: [quote name='Amber']Kłaki... Problem nieistniejący :loveu: :eviltong:[/QUOTE] ale masz te igiełki, które się wbijają wszędzie :eviltong: i jak to motylkowa napisała na fejsie, powinnam tą kupę kłaków rozrzucić po tym parczku, wszyscy pewnie byliby szczęśliwi :evil_lol: Quote
Amber Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [QUOTE]ale masz te igiełki, które się wbijają wszędzie :eviltong:[/QUOTE] Nie mam żadnych igiełek... Nie wiem w ogóle o co kaman z tym ;) Quote
natija Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 tak to juz jest albo masz klakow pelno w domu,albo czesania co nie miara ;) Quote
Rinuś Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='Amber']Nie mam żadnych igiełek... Nie wiem w ogóle o co kaman z tym ;)[/QUOTE] ja miałam jamnika i byly igiełki w dywanie wbite :diabloti: potem miałam pseudo dobka i też były igiełki :eviltong: za to teraz kłęby sierści....masakra jak zaczęło się z niego sypać... Nie mogę się już doczekać urlopiku...a tu jeszcze miesiąc...dzisiaj siedzę 12 godzin w pracy...a na dworze ma być 35 stopni...ah życ nie umierać. Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Rinuś']ja miałam jamnika i byly igiełki w dywanie wbite :diabloti: potem miałam pseudo dobka i też były igiełki :eviltong: za to teraz kłęby sierści....masakra jak zaczęło się z niego sypać... Nie mogę się już doczekać urlopiku...a tu jeszcze miesiąc...dzisiaj siedzę 12 godzin w pracy...a na dworze ma być 35 stopni...ah życ nie umierać.[/QUOTE] witam w klubie, ja co prawda tylko do 15, ale za to dzisiaj jestem bez auta, także na moja wioche wracam pks-em :-( Czyli bede w domu o 17-18? Quote
Rinuś Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='asiak_kasia']witam w klubie, ja co prawda tylko do 15, ale za to dzisiaj jestem bez auta, także na moja wioche wracam pks-em :-( Czyli bede w domu o 17-18?[/QUOTE] Tak długo jedziesz peksem czy po prostu jest takie połączenie, że tak późno jesteś w domu? dobrze, że ja nie muszę nigdzie jeździć pksem bo bym chyba oszalała...wystarczy, że raz kiedyś jechałam na wiochę pod Toruniem i musiała całą drogę stać :-( mnóstwo ludzi, śmierdziało, stary autobus i pełno dziur na drogach. Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Rinuś']Tak długo jedziesz peksem czy po prostu jest takie połączenie, że tak późno jesteś w domu? dobrze, że ja nie muszę nigdzie jeździć pksem bo bym chyba oszalała...wystarczy, że raz kiedyś jechałam na wiochę pod Toruniem i musiała całą drogę stać :-( mnóstwo ludzi, śmierdziało, stary autobus i pełno dziur na drogach.[/QUOTE] no to u nas to samo, raz, że dlugo, a dwa, że ...ujowe połaczenia sa, plus do tego jeżdzą puszki na sradynki, załadowane po brzegi, nie bede się tutaj rozwodzić o stanie swieżosci pasażerów, bo serio jestem w stanie zrozumiec, że faceci wracający po 8-10h z budowy pachniec fiołkami nie beda, ale kobiety?! Laski młode, ładne, a wali od nich gorzej od Joko po kąpieli w gnojówce. I najlepsze pot zamaskowany perfumem-do tego skwar w takim pksie i serio można rzygać... :shake: Quote
Rinuś Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='asiak_kasia']no to u nas to samo, raz, że dlugo, a dwa, że ...ujowe połaczenia sa, plus do tego jeżdzą puszki na sradynki, załadowane po brzegi, nie bede się tutaj rozwodzić o stanie swieżosci pasażerów, bo serio jestem w stanie zrozumiec, że faceci wracający po 8-10h z budowy pachniec fiołkami nie beda, ale kobiety?! [B]Laski młode, ładne, a wali od nich gorzej od Joko po kąpieli w gnojówce. I najlepsze pot zamaskowany perfumem-do tego skwar w takim pksie i serio można rzygać...[/B] :shake:[/QUOTE] No dla mnie w MZK po mieście to już przegięcie jak w upał staję obok ładnej dziewczyny młodej i taki zapach od niej leci, że można zejść normalne...a mieszanka potu i tanich perfum to już naprawdę jest zabójczy zapach :shake: czy to tak trudno się pod pachami antyperspirantem się posmarować? Mnie to bawią te lale, które nałożą tonę tapety na ryj i w upał im to spływa wszystko :evil_lol: zajebiście to wygląda :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Rinuś']No dla mnie w MZK po mieście to już przegięcie jak w upał staję obok ładnej dziewczyny młodej i taki zapach od niej leci, że można zejść normalne...a mieszanka potu i tanich perfum to już naprawdę jest zabójczy zapach :shake: czy to tak trudno się pod pachami antyperspirantem się posmarować? Mnie to bawią te lale, które nałożą tonę tapety na ryj i w upał im to spływa wszystko :evil_lol: zajebiście to wygląda :diabloti:[/QUOTE] o to oto to :diabloti: boskie są, do tego jeszcze obowiązkowa mini, najlepiej lekko przyciasna, żeby się boczki wylewały i buty, w których za cholere nie umie chodzić :evil_lol: Quote
Recommended Posts