Rinuś Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [I][B]Oj tam od razu impreza :eviltong: wesele :diabloti:[/B][/I] [I][B]Teraz się wydaje jak oglądacie moje zdjęcia :eviltong:[/B][/I] Quote
łapeczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 jak fajnie wygladalas w tej sukoence ... sliczna jest ;] pozdrawiam Quote
jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Oj tam od razu impreza :eviltong: wesele :diabloti:[/B][/I] [I][B]Teraz się wydaje jak oglądacie moje zdjęcia :eviltong:[/B][/I][/quote] A wesele to nie impreza? Wydawało mi się, że całkiem spora nawet czasami :evil_lol: Quote
infers Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ło Rinusiowej tylko impry w głowie:evil_lol: Quote
vena&vivi Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Siema z rana:cool3: jak tam ipreowanie i podryw? Quote
Rinuś Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [B][I]Ooo Chociaż jedna się ze mną zgadza..Pinczerka :loveu::loveu::loveu:[/I][/B] [B][/B] [B][I]Ania a Ty nie śpisz? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: szoking normalnie :diabloti:[/I][/B] [B][/B] [B][I]Eee buty Reeboka przywiozą mi do pracy :evil_lol:[/I][/B] Quote
vena&vivi Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Odiś ma hmm srake :evil_lol: i usialam wstać - małpiszon cos zjadł:-o Ale spoko już zasypiam:p Quote
Rinuś Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [B][I]Ojjj Aniu jak mi przykro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][/B] [B][I]CZEŚĆ Jbk :loveu::loveu::loveu:[/I][/B] [B][/B] [B][I]Jadę dzisiaj na basen chudnąć :diabloti:[/I][/B] Quote
jbk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Ojjj Aniu jak mi przykro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]CZEŚĆ Jbk :loveu::loveu::loveu:[/I][/B] [B][I]Jadę dzisiaj na basen chudnąć :diabloti:[/I][/B][/quote] A jak to się robi? Trzeba wejść do basenu? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='jbk']A jak to się robi? Trzeba wejść do basenu? :evil_lol:[/quote] [B][I] oo dokładnie :diabloti:[/I][/B] [B][I]pomachasz troszkę nóżkami i chudniesz :evil_lol::eviltong:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='agnethka']siema paskudniaki :diabloti:[/quote] [B][I] Siema brzydulo :diabloti:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='furciaczek']Dziendobry:loveu:[/quote] [B][I] Cześć Kochanie :loveu:[/I][/B] Quote
emdziolek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]:hand:Witaski ciotka!:multi:[/B][/COLOR] . . . . . [COLOR=DarkOrange][B]FOTKI:diabloti:[/B][/COLOR] . . . [COLOR=DarkOrange][B]. DAJ!:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Ojjj Aniu jak mi przykro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]CZEŚĆ Jbk :loveu::loveu::loveu:[/I][/B] [B][I]Jadę dzisiaj na basen chudnąć :diabloti:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]schudłaś już :razz::razz:...bo ja muszę ze 3 cm zrzucić :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Żebym nie zaczęłam sie żalić ile ja muszę schudnąć :evil_lol: Quote
Pestka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='bonsai_88']Żebym nie zaczęłam sie żalić ile ja muszę schudnąć :evil_lol:[/quote] I ja.. :lol: Quote
agnethka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='bonsai_88']Żebym nie zaczęłam sie żalić ile ja muszę schudnąć :evil_lol:[/quote] a ja przytyć :roll: Quote
Recommended Posts