Jump to content
Dogomania

Murzyn potrzebuje pomocy $$$!!!! Dług w hotelu 964 zł!!!!!!!!! :(:(

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DIF']Do malibo napisała pewna pani, która szuka dla siebie młodego psiaka.
Wysłałam zdjęcia Muziaka, jago historię i opis. Może coś z tego będzie!:thumbs:[/QUOTE]

oooooooooo SUPER ;-)

Posted

[quote name='Olena84']I cos wiadomo?[/QUOTE]

Nic!
I chyba nic z tego nie będzie, bo kontakt już by był gdyby Pani zależało. Także nie liczmy na to.:shake:

Wczoraj zaproponowałam Muziaka swojej koleżance z byłej pracy, która zadzwoniła do mnie ot tak.. towarzysko.
Niedługo będzie szukała dla swojej rodziny towarzysza, bo nie wyobraża sobie domu bez psa.
Ma na razie sunię, która ma -UWAGA! ..... 21 lat! :crazyeye: Po prostu niesamowite! :crazyeye:

Wet, który prowadzi Sonię powiedział, że to jest drugi, tak długowieczny pies, w jego wieloletniej karierze!
Sunia jest ślepa, głucha i ciężko jej chodzić!
Ale jest pod stałą kontrolą weta, ma rewelacyjny apetyt i żyje w swoim świecie!
Jak przyjdzie jej czas Agatka nie pozwoli jej cierpieć i Sonia zostanie uśpiona!
Boszz.... 21 lat u psa?! Macie pojęcie....?

A historia Soni jest też niesamowita.
Agata adoptowała ją ze schroniska. Tam powiedzieli, że ma ok. 4-5 lat. Po jakimś czasie odnaleźli się opiekunowie Soni. Powiedzieli, że mieli Sonię od 13 lat. Ale już jej nie chcieli zabierać od Agaty.... :shake:
I tak została u Agatki i żyje do tej pory, już tyle lat!

Posted

Ale historia, po takich przypadkach wraca do mnie nadzieja że kiedyś się spotkam z moim zaginionym Nerem ( to już przeszło rok), który ma teraz 16 lat, przed samym zaginięciem jak był na szczepieniu to wet go ocenił na 6 lat.
Byłoby cudownie.
Dla Murzynka myzianko i oby domek był szybciutko

Posted

poleciał tekst do ogłoszeń , być może pakiecik od ciotki małej_czarnej przyniesie gwiazdkowy prezent dla psiaka w postaci WŁASNEGO KOCHAJĄCEGO LUDZIA

Posted

AGA35 napisał(a):
poleciał tekst do ogłoszeń , być może pakiecik od ciotki małej_czarnej przyniesie gwiazdkowy prezent dla psiaka w postaci WŁASNEGO KOCHAJĄCEGO LUDZIA

Aga, tutaj wykupiłam 2 pakiety. Dla Murzynka i dla Puszka. Jak już będą zrobione to zaglądajcie do poczty, bo trzeba będzie aktywować ogłoszenia :)

http://www.dogomania.pl/threads/219040-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-30.12.-zapraszam!?p=18190193#post18190193

Posted

Olena84 napisał(a):
Co u Murzynka??

U Murzynka po staremu.... :)

Niestety nikt się nie odezwał w sprawie domku. A więc Muzio nadal kibluje w hotelu.

Wczoraj odbyło się hotelowe ważenie psów.
Staram się ważyć psy w miarę regularnie, bo zawsze waga była dla mnie wymiernikiem zdrowia.
Jeśli pies waży za dużo to trzeba go odchudzić.
Jeśli tyje za szybko to może to być wynikiem źle dobranej karmy lub upośledzonego metabolizmu przez jakąś chorobę.
Jeśli za szybko chudnie też jest coś nie halo - zła karma lub za małe dawki, albo jakaś ukryta choroba.

Muzio jak do nas przyjechał ważył ok 7 kg.
Teraz waży 9.2 kg !:crazyeye:

Jest naprawdę niewielkim psem, takim do kolanka.
Szczupły, zgrabny i na długich łapkach.
Kompletnie nie widać po nim tej wagi. Ale żeberka już nie sterczą i chłopak zrobił się masywniejszy jakiś taki... Może waga poszła w "mięśnie".... :evil_lol: