Hotel KADIF Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Do malibo napisała pewna pani, która szuka dla siebie młodego psiaka. Wysłałam zdjęcia Muziaka, jago historię i opis. Może coś z tego będzie!:thumbs: Quote
Kinia1984 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 trzymam kciuki bardzo mocno...:)moze sie uda.... Quote
dangos19 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 ja też trzymam mocno, oby się chłopakowi udało Quote
AGA35 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='DIF']Do malibo napisała pewna pani, która szuka dla siebie młodego psiaka. Wysłałam zdjęcia Muziaka, jago historię i opis. Może coś z tego będzie!:thumbs:[/QUOTE] oooooooooo SUPER ;-) Quote
Hotel KADIF Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Olena84']I cos wiadomo?[/QUOTE] Nic! I chyba nic z tego nie będzie, bo kontakt już by był gdyby Pani zależało. Także nie liczmy na to.:shake: Wczoraj zaproponowałam Muziaka swojej koleżance z byłej pracy, która zadzwoniła do mnie ot tak.. towarzysko. Niedługo będzie szukała dla swojej rodziny towarzysza, bo nie wyobraża sobie domu bez psa. Ma na razie sunię, która ma -UWAGA! ..... 21 lat! :crazyeye: Po prostu niesamowite! :crazyeye: Wet, który prowadzi Sonię powiedział, że to jest drugi, tak długowieczny pies, w jego wieloletniej karierze! Sunia jest ślepa, głucha i ciężko jej chodzić! Ale jest pod stałą kontrolą weta, ma rewelacyjny apetyt i żyje w swoim świecie! Jak przyjdzie jej czas Agatka nie pozwoli jej cierpieć i Sonia zostanie uśpiona! Boszz.... 21 lat u psa?! Macie pojęcie....? A historia Soni jest też niesamowita. Agata adoptowała ją ze schroniska. Tam powiedzieli, że ma ok. 4-5 lat. Po jakimś czasie odnaleźli się opiekunowie Soni. Powiedzieli, że mieli Sonię od 13 lat. Ale już jej nie chcieli zabierać od Agaty.... :shake: I tak została u Agatki i żyje do tej pory, już tyle lat! Quote
Olena84 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 No to faktycznie historia! A Murzynek - no coz, moze wreszcie ktos go pokocha! Quote
AGA35 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='dogomaniaczkaa']Czy dotarła paczka dla Murzynka?[/QUOTE] niestety jeszcze nie ;-( Quote
Beatkaa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Bardzo ładny wiek suni... też bym chciała zeby mój psiak dożył takiego wieku:roll: Murzynku i tak trzymam za Ciebie kciuki! W końcu przyjdzie na Ciebie czas! Quote
dangos19 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ale historia, po takich przypadkach wraca do mnie nadzieja że kiedyś się spotkam z moim zaginionym Nerem ( to już przeszło rok), który ma teraz 16 lat, przed samym zaginięciem jak był na szczepieniu to wet go ocenił na 6 lat. Byłoby cudownie. Dla Murzynka myzianko i oby domek był szybciutko Quote
AGA35 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 głaski głaski i paczuszka od dogomaniaczki doszła ;-) Quote
dangos19 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Podnoszę Murzynka i myzianko za uszkiem Quote
AGA35 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 poleciał tekst do ogłoszeń , być może pakiecik od ciotki małej_czarnej przyniesie gwiazdkowy prezent dla psiaka w postaci WŁASNEGO KOCHAJĄCEGO LUDZIA Quote
mala_czarna Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 AGA35 napisał(a):poleciał tekst do ogłoszeń , być może pakiecik od ciotki małej_czarnej przyniesie gwiazdkowy prezent dla psiaka w postaci WŁASNEGO KOCHAJĄCEGO LUDZIA Aga, tutaj wykupiłam 2 pakiety. Dla Murzynka i dla Puszka. Jak już będą zrobione to zaglądajcie do poczty, bo trzeba będzie aktywować ogłoszenia :) http://www.dogomania.pl/threads/219040-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-30.12.-zapraszam!?p=18190193#post18190193 Quote
Hotel KADIF Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Olena84 napisał(a):Co u Murzynka?? U Murzynka po staremu.... :) Niestety nikt się nie odezwał w sprawie domku. A więc Muzio nadal kibluje w hotelu. Wczoraj odbyło się hotelowe ważenie psów. Staram się ważyć psy w miarę regularnie, bo zawsze waga była dla mnie wymiernikiem zdrowia. Jeśli pies waży za dużo to trzeba go odchudzić. Jeśli tyje za szybko to może to być wynikiem źle dobranej karmy lub upośledzonego metabolizmu przez jakąś chorobę. Jeśli za szybko chudnie też jest coś nie halo - zła karma lub za małe dawki, albo jakaś ukryta choroba. Muzio jak do nas przyjechał ważył ok 7 kg. Teraz waży 9.2 kg !:crazyeye: Jest naprawdę niewielkim psem, takim do kolanka. Szczupły, zgrabny i na długich łapkach. Kompletnie nie widać po nim tej wagi. Ale żeberka już nie sterczą i chłopak zrobił się masywniejszy jakiś taki... Może waga poszła w "mięśnie".... :evil_lol: Quote
Recommended Posts