zerduszko Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='wilczy zew']ta łatka nie pasuje ale wśród psów stróżująco-obronnych jest łagodny[/QUOTE] Były kiedyś takie dowcipy z zeszytów szkolnych, myślę, że czas zacząć spisywać te z dogo o psach :lol: Quote
Saththa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [QUOTE][IMG]http://www.dogomania.pl/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]wilczy zew[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=17859172#post17859172"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] ta łatka nie pasuje ale wśród psów stróżująco-obronnych jest łagodny [/QUOTE]Labrador? :o A on nie jest jakoś do z grupy polowań czy coś? :hmmmm: Quote
zerduszko Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Zapisuję wątek .[/QUOTE] Kochana tylko czytaj, bo się tu wiele możesz dowiedzieć :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='zerduszko']Kochana tylko czytaj, bo się tu wiele możesz dowiedzieć :lol:[/QUOTE] Czytam czytam i notuję mądrości ;) Quote
Saththa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='wilczy zew']to było o sznaucach[/QUOTE] to pisz kurde, ze z labów przeskakujemy na sznupy:) Quote
wilczy zew Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Saththa']to pisz kurde, ze z labów przeskakujemy na sznupy:)[/QUOTE] przeca odpowiadałam na Twoje pytanie [URL=http://smajliki.ru/smilie-87718023.html][IMG]http://s.rimg.info/2f1613cace2aa5473027286b3d93a1a1.gif[/IMG][/URL] sznauce porównałam do rottków,dobermanów czy ON-ków Quote
Tekla64 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 powiedz WZ ile sznupow mialas w swoich rekach? ile Onkow mialas , ile rottkow itd itp bo wychodzi na to ze naprawde na temat kazdej rasy masz nieograniczone i jedynie sluszne zdanie nic sie nie da uogolnic i nic sie nie da powiedziec po jednym czy dwoch egzempalrzach na piec szesc sztuk moze sie trafic zupelnie inny , totalnie odbiegajacy od "norm" co moze jednak zmienc obras rasy a z ta lagodnoscia sznupow o ja bym jednak bardzo mocno polemizowala napewno sa [dobrze prowadzone ] bardzo zrownowazone mimo swego temperamentu ale agresji maja w sobie sporo inaczej nie bylyby w grupie obronno-strozujacej a Alfa jest cudna i dopiero zaczyna pokazywac co naprawde w niej siedzi , zupelnie jak Hektor nie chce sie odkryc odrazu ino po kawalku sie pkazuje w miare jak na to otoczenie zasuguje Quote
Rudzia-Bianca Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 No to ja nie wdając się w dyskusje dzień dobry Alfie przyszłam powiedzieć :) Kiedy kąpiel ? Quote
malawaszka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 kąpiel w tym tygodniu - dokładnej daty nie znam jeszcze Quote
Rudzia-Bianca Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='malawaszka']kąpiel w tym tygodniu - dokładnej daty nie znam jeszcze[/QUOTE] Ale się psisko ucieszy , jak się pozbędzie tego syfu z siebie , a jak pewnie jeszcze wypięknieje :) - już się nie mogę doczekać zdjęć :) Quote
malawaszka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Ale się psisko ucieszy , jak się pozbędzie tego syfu z siebie , a jak pewnie jeszcze wypięknieje :) - już się nie mogę doczekać zdjęć :)[/QUOTE] ja to się nie mogę doczekać kiedy będę mogła ją wyprzytulać bez tego smrodku :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='malawaszka']ja to się nie mogę doczekać kiedy będę mogła ją wyprzytulać bez tego smrodku :lol:[/QUOTE] No wyobrażam sobie :) Uściskom i mizianiu końca nie będzie :) Quote
malawaszka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Tekla64'] a Alfa jest cudna i dopiero zaczyna pokazywac co naprawde w niej siedzi , zupelnie jak Hektor nie chce sie odkryc odrazu ino po kawalku sie pkazuje w miare jak na to otoczenie zasuguje[/QUOTE] tak tak - zaczyna się rozbawiać :loveu: i to od razu sprawia, że ubywa jej lat :loveu: dziś trochę pobiegała za patykiem i za szyszeczką :lol: nawet troszkę jakby aportowała :D Quote
malawaszka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [COLOR=red][B]zapraszam na mega słodki bazarek dla Pixela i Zosi! [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216563-KR%C3%93WKI-mleczne-2-5-kg-cukierk%C3%B3w%21%21%21%21-na-sznaucery-do-28.10-g.15"]http://www.dogomania.pl/threads/216563-KR%C3%93WKI-mleczne-2-5-kg-cukierk%C3%B3w!!!!-na-sznaucery-do-28.10-g.15[/URL] [/B][/COLOR] Quote
weszka Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='malawaszka']tak tak - zaczyna się rozbawiać :loveu: i to od razu sprawia, że ubywa jej lat :loveu: dziś trochę pobiegała za patykiem i za szyszeczką :lol: nawet troszkę jakby aportowała :D[/QUOTE] Ciepło się robi na sercu jak się czyta takie posty :) Quote
Tekla64 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 pewnie a jak sie fajnie na to patrzy jak sie pies zaczyna otwierac Quote
WATACHA Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nie mogę się doczekać kiedy będzie "odpicowana" :) Quote
malawaszka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='WATACHA']Nie mogę się doczekać kiedy będzie "odpicowana" :)[/QUOTE] oj uwierz, że ja też - ona się cudnie rusza - ten tłusty zadek faluje :D ogon raz w jedną raz w drugą, morda się cieszy coraz częściej Quote
JOAPG Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 to cudne, pamietam Diego , który po przyjeździe do mnie rono się obudził rozejżał i leżał usmiechnięty i merdał ogonkiem że to nie sen. Quote
malawaszka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='JOAPG']to cudne, pamietam Diego , który po przyjeździe do mnie rono się obudził rozejżał i leżał usmiechnięty i merdał ogonkiem że to nie sen.[/QUOTE] ach u Ciebie to już w ogóle jest cudnie bo wielkopsy są w domu Quote
WATACHA Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='zerduszko']Były kiedyś takie dowcipy z zeszytów szkolnych, myślę, że czas zacząć spisywać te z dogo o psach :lol:[/QUOTE] Gdzieś jest taki wątek z typu "przychodzi pies do lekarza" i tam są dziwne-śmieszne historie z tego co pamietam :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='malawaszka']oj uwierz, że ja też - ona się cudnie rusza - ten tłusty zadek faluje :D ogon raz w jedną raz w drugą, morda się cieszy coraz częściej[/QUOTE] I niech jej się pysio już zawsze śmieje :) Quote
wilczy zew Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Tekla64']powiedz WZ ile sznupow mialas w swoich rekach? ile Onkow mialas , ile rottkow itd itp bo wychodzi na to ze naprawde na temat kazdej rasy masz nieograniczone i jedynie sluszne zdanie nic sie nie da uogolnic i nic sie nie da powiedziec po jednym czy dwoch egzempalrzach na piec szesc sztuk moze sie trafic zupelnie inny , totalnie odbiegajacy od "norm" co moze jednak zmienc obras rasy a z ta lagodnoscia sznupow o ja bym jednak bardzo mocno polemizowala napewno sa [dobrze prowadzone ] bardzo zrownowazone mimo swego temperamentu ale agresji maja w sobie sporo inaczej nie bylyby w grupie obronno-strozujacej[/QUOTE] Ależ ja nikomu nie zabraniam mieć własnego zdania,to jest forum i każdy ma prawo wypowiedzieć własne zdanie! Nie wypowiadam się na temat każdej rasy,gdyż o wielu nie mam bladego pojęcia. Jeżeli mówimy o rasie to przecież oczywiste są uogólnienia. Jeżeli przykładowo dany wyżeł nie będzie robił stójki to przyjmiemy,że to normalne czy właśnie jak to określiłaś odbiegające od norm ? Ewidentnie odbiega ale nie może zmienić obrazu rasy,bo wyżeł musi robić stójkę. Olbrzymek zawsze murem stanie przy swoim panu! [quote name='malawaszka']oj uwierz, że ja też - ona się cudnie rusza - ten tłusty zadek faluje :D ogon raz w jedną raz w drugą, morda się cieszy coraz częściej[/QUOTE] to psica ma nadwagę :smile: ciekawe czy jest miłośniczką wody Quote
Recommended Posts