JOAPG Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 A co dziś słychać u naszej perfumowanej elegantki Quote
malawaszka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 dziś obyło się bez wizyty w Seforze :D żadnych ekscesów - nuuda :lol: tfu tfu żeby nie było, że mi to nie pasi i się jutro zemści :D Quote
weszka Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Hahaha to może dziś chociaż jakiś łąkowy Rossmann??? Quote
Tekla64 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 no jeszcze moze zaliczyc jakiegos oborowego Douglasa czego ci oczywista nie zycze tak samo jak i sobie hihihi Quote
Rudzia-Bianca Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [CENTER][B]No to pozwolę sobie zaprosić na bazarek dla Alfy ;)[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217161-Sznupki-dla-sznupka-r%C4%99cznie-robione-zak%C5%82adki-do-11.11.11-OTWARTE?p=17929578#post17929578[/URL] a tam m.in [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-PBxTBmoCE_Y/TrHNr6WsK6I/AAAAAAAAG20/EJZlQjHJWh4/s640/P1420887.JPG[/IMG][/CENTER] Quote
malawaszka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 bardzo piękny bazarek! dziękujemy! a Alfa mnie dziś uszczypnęła w doopsko :D rzucałam patyka, bawiłyśmy się i znowu tak się rozbrykała, że kłapała dziobem na lewo i prawo - i to kurde mocno szczypie jak się rozbawi! łatwo odpuszcza jak się do niej powie, ale zanim się powie... :lol: Quote
Tekla64 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 emocje , emocje biora gore chyba musisz byc bardziej uwazna i dobrze wylapywac moment gdy juz nie kontroluje sie , ale ale chyba nie ma sie jej co dziwic wolnosc ,szczescie ,mile ludki , spacery , zabawy no dziewczyna sie deczko gubi we wlasnych emocjach to wyraz milosci hihihi troche bolesny i deczko przykry ale jak mowisz ze dosc latwo wraca do pionu to chyba nie za wielka przywara i tak sie ciesze razem z nia ona no zaczela zyc , zyc na nowo a bazarek naprawde swietny!!!! Quote
malawaszka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 nooo łatwo powiedzieć - musisz być bardziej uważna kiedy ja też sie dobrze bawię przy tym :D Quote
weszka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Rudzieńko - wielkie dzięki za cudowny bazarek!!! A to ci szczypawa ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='malawaszka']bardzo piękny bazarek! dziękujemy! a Alfa mnie dziś uszczypnęła w doopsko :D rzucałam patyka, bawiłyśmy się i znowu tak się rozbrykała, że kłapała dziobem na lewo i prawo - i to kurde mocno szczypie jak się rozbawi! łatwo odpuszcza jak się do niej powie, ale zanim się powie... :lol:[/QUOTE] No to się panienka rozbrykała ;) Mam nadzieję że nikt z Gości Alfy nie obraził się za spamowanie w ich galeriach z bazarkiem ;) Quote
Tekla64 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 wiem ze latwiej sie mowi ale dobrze by bylo coby to wylapac i przystopowac a nie przerywac zabawy i wiesz co wcale nie teoretyzuje , zdarzalo mi sie z takimi sie bawic hihihi miedzy innymi z Hektorkiem choc z nim wylapanie bylo proste bo wsio bylo w zwolnionym tempie hihihi ale za to scisk byl jak imadlem tyz zwolnione tempo a nie sila hihihi nie chcialam sie madrkowac ino ....... wiem ze sokro ona reaguje to mozna to szybciutko naprowadzic Quote
wilczy zew Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Gorzej jak nowi właściciele nie będą się tak dobrze bawić tym szczypaniem. Quote
malawaszka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 spokojnie wz - nie napisałam, że nie pracuję nad tym Quote
wilczy zew Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Byłam pewna,że pracujesz,źle to ujełam,chodziło aby zdążyć przed pojawieniem się domku([COLOR=dimgray]wolę [COLOR=slategray]gadać niż pisać[/COLOR][COLOR=black]).[/COLOR][/COLOR] Quote
malawaszka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 nawet jak domek objawi się wcześniej to na pewno nie oddam jej do takiego, gdzie wielkim problemem będzie pracowanie dalsze nad tym jej JEDYNYM mankamentem i niech to nie urasta do jakiegoś dramatu bo to jest naprawdę pierdoła w porównaniu z tym jaka ona jest boska :lol: Quote
marako Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 No przecież ma - skłonność do perfumowania się zapachami szczególnej jakości. Quote
Tekla64 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 a jaki sznup tego nie robi czesciej lub rzadziej ale jednak wiec tego nie nalezy jako wade poczytywac! Quote
zerduszko Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Tekla64']a jaki sznup tego nie robi czesciej lub rzadziej ale jednak wiec tego nie nalezy jako wade poczytywac![/QUOTE] A są takie :lol: Quote
malawaszka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 nie wymyslać wad tylko trzymać :kciuki: W SOBOTĘ!!!! Quote
Tekla64 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 ino za co trzymac??? hihihi na tak czy na nie? Quote
Saththa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Magda heheheheh nie bądz taka bezpośrednia ;) pluje trzymam i pukam;) Quote
malawaszka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Tekla64']ino za co trzymac??? hihihi na tak czy na nie?[/QUOTE] oczywiście, że za TAK!!!! Alfa powinna mieszkać w domu - nie w kojcu! więc jak najbardziej trzymać na TAK :kciuki: Quote
Margi Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 o rany to trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts