Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][B]No to pozwolę sobie zaprosić na bazarek dla Alfy ;)[/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/217161-Sznupki-dla-sznupka-r%C4%99cznie-robione-zak%C5%82adki-do-11.11.11-OTWARTE?p=17929578#post17929578[/URL]

a tam m.in

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-PBxTBmoCE_Y/TrHNr6WsK6I/AAAAAAAAG20/EJZlQjHJWh4/s640/P1420887.JPG[/IMG][/CENTER]

Posted

bardzo piękny bazarek! dziękujemy!
a Alfa mnie dziś uszczypnęła w doopsko :D rzucałam patyka, bawiłyśmy się i znowu tak się rozbrykała, że kłapała dziobem na lewo i prawo - i to kurde mocno szczypie jak się rozbawi! łatwo odpuszcza jak się do niej powie, ale zanim się powie... :lol:

Posted

emocje , emocje biora gore
chyba musisz byc bardziej uwazna i dobrze wylapywac moment gdy juz nie kontroluje sie , ale ale chyba nie ma sie jej co dziwic wolnosc ,szczescie ,mile ludki , spacery , zabawy no dziewczyna sie deczko gubi we wlasnych emocjach

to wyraz milosci hihihi troche bolesny i deczko przykry ale jak mowisz ze dosc latwo wraca do pionu to chyba nie za wielka przywara
i tak sie ciesze razem z nia ona no zaczela zyc , zyc na nowo
a bazarek naprawde swietny!!!!

Posted

[quote name='malawaszka']bardzo piękny bazarek! dziękujemy!
a Alfa mnie dziś uszczypnęła w doopsko :D rzucałam patyka, bawiłyśmy się i znowu tak się rozbrykała, że kłapała dziobem na lewo i prawo - i to kurde mocno szczypie jak się rozbawi! łatwo odpuszcza jak się do niej powie, ale zanim się powie... :lol:[/QUOTE]

No to się panienka rozbrykała ;)

Mam nadzieję że nikt z Gości Alfy nie obraził się za spamowanie w ich galeriach z bazarkiem ;)

Posted

wiem ze latwiej sie mowi ale dobrze by bylo coby to wylapac i przystopowac a nie przerywac zabawy
i wiesz co wcale nie teoretyzuje , zdarzalo mi sie z takimi sie bawic hihihi miedzy innymi z Hektorkiem choc z nim wylapanie bylo proste bo wsio bylo w zwolnionym tempie hihihi ale za to scisk byl jak imadlem tyz zwolnione tempo a nie sila hihihi

nie chcialam sie madrkowac ino ....... wiem ze sokro ona reaguje to mozna to szybciutko naprowadzic

Posted

nawet jak domek objawi się wcześniej to na pewno nie oddam jej do takiego, gdzie wielkim problemem będzie pracowanie dalsze nad tym jej JEDYNYM mankamentem i niech to nie urasta do jakiegoś dramatu bo to jest naprawdę pierdoła w porównaniu z tym jaka ona jest boska :lol: