Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-3CRZXB4k01I/UWxTpSJ2rhI/AAAAAAAABHg/XT2NmGQGStw/s700/2013-04-15+14.24.19.jpg[/IMG]

Sie załapała przy okazji.Byliśmy dzisiaj na wyprawie "międzynarodowej" w lesie, hen, hen daleeeko.
Zajęło nam to prawie 4 godziny ;).

EDIT: patrzcie - grzbiecik prawie prosty i już nie kulka!:diabloti: Głowa zaczyna pasować do reszty Koki, haha!

Edited by Karilka
Posted

Dzisiaj z Iwanem (fifti/fifti), zamiast kolacji, wpitolili pół kilo ciastek półmiękkich :diabloti:.
O smaku baranina z ryżem :cool1:. Karma sucha była bee :shake:

Posted

wcale się nie dziwie ,że wolała ciasteczka :evil_lol: po kilku tygodniach odchudzania , to jakby nie ukradnie jajka albo ciasteczka to z głodu by padła ;)

• 4 weeks later...
Posted

chyba jednak nie będziemy szukać domu , bo ...KOKA czyli Rudzia dla mojej mamy , poprostu u niej zostanie :) moja mama miała wiele psów na tymczasie ale Rudzia od kiedy trafiła pod moją opieke chyba skradła jej serce , po dwóch latach jak wreszcie udało się Rudzie zsocjalizować i nauczyć egzystować w centrum dużego miasta ( cała zasługa Karliki ) i mogła trafić na dt do mojej mamy to było tylko kwestią czasu kiedy moja mama stwierdzi ,żeby już nie szukać dla niej domu . Co prawda nie taki był mój cel i zawsze wolałam mieć awaryjny dt u mojej mamy ale tym razem wiem ,że za bardzo ją pokochała ,a po za tym w ostatnich kilku miesiącach odeszły jej dwa ukochane koty (14 i 18 lat!!!) więc niech ma znów swojego zwierzaka:loveu: czyli Rudzia będzie do mnie przyjeżdżała co kilka miesięcy , na stare śmieci ;)

Posted

[quote name='Karilka']:sweetCyb::bigcool::klacz::bigok::iloveyou::laugh2_2::jumpie::Cool!::cunao:

:drink1:[/QUOTE]

jakie zioło wypaliłaś:crazyeye: że nie możesz się wysłowić :evil_lol:

• 1 month later...