Porta Nigra Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Bardzo przepraszam za offa, ale zaginęło psie dziecko, bardzo potrzebna pomoc w szukaniu. http://www.dogomania.pl/threads/216427-Zaginęła-4-miesięczna-suczka-owczarka-staroniemieckiego-Jaszkotle-k-Wrocławia Quote
_ogonek_ Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Banerek dla psiaków: Bardzo dziękuję :loveu: Piękny bannerek! Quote
_ogonek_ Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Dzięki i witamy ponownie :loveu:fiorsteinbock napisał(a):Zagladam :) i miziam za uszkiem! Quote
fiorsteinbock Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ja Adusia z taka mała regularnoscia ;) ale wybaczysz? :) Quote
Havanka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ja również odwiedzam psiaczki. Czy był jakiś telefon z ogłoszeń? Quote
_ogonek_ Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Edytko, no chyba jestem skłonna wybaczyć :lol:. Havanko, z ogłoszeń nic niestety... Quote
_ogonek_ Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Dziękuję wszystkim za wizytę u psiurków... One są naprawdę cudne z charakteru... Quote
Havanka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 _ogonek_ napisał(a):Edytko, no chyba jestem skłonna wybaczyć :lol:. Havanko, z ogłoszeń nic niestety... Kurcze, co tu wymyślić.... może spróbować jakieś papierowe ogłoszenia porobić, takie w formie plakatów... Quote
_ogonek_ Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Havanka napisał(a):Kurcze, co tu wymyślić.... może spróbować jakieś papierowe ogłoszenia porobić, takie w formie plakatów... Też tak myślę, ale nie mam na razie czasu żeby je zrobić. Aczkolwiek pomysł jest niegłupi. Quote
Havanka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 _ogonek_ napisał(a):Też tak myślę, ale nie mam na razie czasu żeby je zrobić. Aczkolwiek pomysł jest niegłupi. W takim razie, cioteczki, która ma zdolności w tym kierunku? Potrzebujemy ładne ogłoszenie - plakacik, najlepiej z kilkoma psiaczkami w treści. Quote
_ogonek_ Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Havanka napisał(a):W takim razie, cioteczki, która ma zdolności w tym kierunku? Potrzebujemy ładne ogłoszenie - plakacik, najlepiej z kilkoma psiaczkami w treści. Wiesz co zrobię dzisiaj, a rano postaram się tu wrzucić. Nie będzie to może cudo współczesnej techniki, ale czytelne :D Quote
Havanka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 _ogonek_ napisał(a):Wiesz co zrobię dzisiaj, a rano postaram się tu wrzucić. Nie będzie to może cudo współczesnej techniki, ale czytelne :D No to super ! Żadnych cudów nie oczekujemy, grunt, zeby "dawało" po oczach:diabloti:. Quote
_ogonek_ Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 No problem ;) Tylko muszę jeszcze się uczyć i ogłoszenia z bazarku zrobić. Wykonam plakaciątko wieczorkiem a wrzucę jutro rano na wątek ;)Havanka napisał(a):No to super ! Żadnych cudów nie oczekujemy, grunt, zeby "dawało" po oczach:diabloti:. Quote
_ogonek_ Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Zrobię ten plakat później, to trochę więcej zabawy :oops: Quote
Havanka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 _ogonek_ napisał(a):Zrobię ten plakat później, to trochę więcej zabawy :oops: Kilka dni nie robi różnicy w tym wypadku. Ja już teraz chciałabym zapytać, czy ktoś będzie mógł wydrukować przyszłe plakaciki i rozwiesić w swojej okolicy? Może w jakichś bardziej uczęszczanych miejscach... Quote
_ogonek_ Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Ja wydrukuję i gdzieś rozwieszę w okolicy, aczkolwiek teraz nawet na zrobienie plakatu nie miałam czasu... Almond, Roki, Rozi... Trochę tego jest// Quote
_ogonek_ Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Uczcij pamięć swojego pupila zapalając wirtualny znicz za malutką sumę... BAZAREK NA DŁUGI ROZI I ROKIEGO !!! http://www.dogomania.pl/threads/2168...-NA-D%C5%81UGI Quote
_ogonek_ Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0Bx2q4vSf97hVNDU0ZWI0NGMtMjkwNy00YmI3LWE3ZWYtYmIyYjQ5MjkwYzI0&hl=en_US TAKIE CUŚ? Quote
Havanka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='_ogonek_']https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0Bx2q4vSf97hVNDU0ZWI0NGMtMjkwNy00YmI3LWE3ZWYtYmIyYjQ5MjkwYzI0&hl=en_US TAKIE CUŚ? Jak dla mnie bomba !!! Naprawdę ładnie to zrobiłaś ! Może taki plakacik zadziała. Quote
_ogonek_ Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Havanka napisał(a):Jak dla mnie bomba !!! Naprawdę ładnie to zrobiłaś ! Może taki plakacik zadziała. to dobrze :D postaram się wydrukować i rozwiesić :) Quote
Havanka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 _ogonek_ napisał(a):to dobrze :D postaram się wydrukować i rozwiesić :) Teraz tylko trochę szczęścia potrzeba... Quote
Recommended Posts