sylwija Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 kurcze, nawet nikt już o Nince nie pamięta, a co tu mówić o pomocy przy ogłoszeniach :( Quote
NikaEla Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Bazar : http://www.dogomania.com/forum/topic/147356-kosmetyki-myd%C5%82a-i-%C5%BCele-b%C4%99dzie-bazarek/ 50% dla Ninki Quote
sylwija Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Bazar : http://www.dogomania.com/forum/topic/147356-kosmetyki-myd%C5%82a-i-%C5%BCele-b%C4%99dzie-bazarek/ 50% dla Ninki ślicznie dziękuję :) i oczywiście zapraszam Quote
Poker Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Mogę napisać tekst tylko potrzebuję jej dane i opis charakteru, Wiek, wysokość w kłębie, waga, stosunek do zwierząt i dzieci. Czy ma być domowa czy może mieszkać w budzie. Quote
sylwija Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Mogę napisać tekst tylko potrzebuję jej dane i opis charakteru, Wiek, wysokość w kłębie, waga, stosunek do zwierząt i dzieci. Czy ma być domowa czy może mieszkać w budzie. dziękuję :) pomierzę i jutro podam Quote
sylwija Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Wiek, ok 4 lat wysokość w kłębie, ok. 45 cm waga, 13-14 kg stosunek do zwierząt i dzieci - dzieci się boi, ale pewnie by się przyzwyczaiła, w dt z kotami i psami, i jest ok Czy ma być domowa czy może mieszkać w budzie. raczej domowa, potrafi zachować czystość, nie niszczy, w dt trochę w kojcu, w budzie, jak ciepło, jak zimno - w domu,. ona woli w domu ale jest po przejściach, jest niepewna bojaźliwa, chyba, ze ma wsparcie w czlowieku człowiek powinien być cierpliwy, wyrozumiały, dać jej poczucie bezpieczeństwa Quote
andegawenka Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Obiecany banerek..a że zrobiły się dwa... ;) Dziękuję :) Quote
sylwija Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 super :) dziękuję :) już sobie przypinam Quote
sylwija Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 wczoraj sobie przypięłam, dziś wycięło mi dogo oba - i Felka, i Ninki dogo szaleje :( Quote
NikaEla Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 ~~~~~ zapraszam na OSTATNI PRZEDWAKACYJNY BAZAR RESZTKOWY ;) tez dla Ninki :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147459-zapraszam-na-ostatni-przedwakacyjny-bazar-resztkowy-do-ko%C5%84ca-czerwca/?p=16268654 Quote
Elisabeta Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Banerek w podpisie Andegawenki mnie tu sprowadził... :) Nina jest cudna. Przypomina mi moją Rozę, która już dawno odeszła. Moja była trochę większa i z dłuższym włosem Też miała piękne stojące uszy, ale uszyskom Niny żaden pies nie dorówna. Zjawiskowe są. :) Widzę, że Nina ma długą i krętą drogę na Dogo... Ale i wiernych tu Przyjaciół. :) Sylwijo, poczytam wątek. Na początku lipca pomogę groszem. Poproszę o numer konta. Quote
andegawenka Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Banerek w podpisie Andegawenki mnie tu sprowadził... :) Nina jest cudna. Przypomina mi moją Rozę, która już dawno odeszła. Moja była trochę większa i z dłuższym włosem Też miała piękne stojące uszy, ale uszyskom Niny żaden pies nie dorówna. Zjawiskowe są. :) Widzę, że Nina ma długą i krętą drogę na Dogo... Ale i wiernych tu Przyjaciół. :) Sylwijo, poczytam wątek. Na początku lipca pomogę groszem. Poproszę o numer konta. Dziękuję, dziękuję że przeczytałaś mój banerek i przyszłaś do Ninki Quote
sylwija Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 też dziękuję i witam :) niestety jakoś NInka zapomniana trochę fajna z niej sunia z nieziemskim uszami, a wyjątkowo pechowa mimo wszystko, miłego dnia dla wszystkich życzy, nie poddaje się ;) Quote
Elisabeta Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Ninko, nie poddawaj się! :) Sylwijo, piękna jest. :) Tak. Ninka ma pecha i dużo w życiu przeszła... :( Poczytałam... Wstawiłam sobie piękny banerek, bo mały i się zmieścił. ;) Może przyprowadzi Kogoś do Ninki tak jak mnie... Jeszcze tylko numer konta mi potrzebny. Pewnie Livka mi przyśle... :) Quote
sylwija Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 dziękuję :) czasem Ninka bardzo smutna, ona powinna więcej czasu spędzać z człowiekiem, być blisko, nie być w tłumie psów, bo ginie zdecydowanie humor poprawiają jej wypady dłuższe Quote
Elisabeta Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Dziś rano poleciało 100 zł na pyszne jedzonko dla Ninki. :) Szybkim przelewem pocztowym. Ninka, nie bądź smutna... :( Znajdziesz swojego Człowieka... Quote
andegawenka Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Dziś rano poleciało 100 zł na pyszne jedzonko dla Ninki. :) Szybkim przelewem pocztowym. Ninka, nie bądź smutna... :( Znajdziesz swojego Człowieka... Quote
NikaEla Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/147356-powolutku-b%C4%99d%C4%99-rozlicza%C4%87-kosmetyki-myd%C5%82a-szampony-i-%C5%BCele-z-niemiec/poszło 106zł na konto Ninki Quote
sylwija Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 ślicznie Wam dziękuję bardzo mi szkoda Nineczki, i bardzo się o nią martwię bo jest teraz 'obciążona' człowiek chciał dla niej jak najlepiej, a straciła 1,5 roku i ma teraz problemy.. Quote
Elisabeta Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Zaglądam do Ninki. :) I kciuki trzymam, żeby Ktoś dobry ją wreszcie wypatrzył i pokochał... :mellow: Quote
Recommended Posts