Alicja Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :multi::multi::multi:a ja widziałam fotaski Pragi nocą i z konzertosa :multi::multi::multi:super:loveu:................no i nie wytrzymałam ...pochwaliłam się :oops::loveu: Quote
agbar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:a ja widziałam fotaski Pragi nocą i z konzertosa :multi::multi::multi:super:loveu:................no i nie wytrzymałam ...pochwaliłam się :oops::loveu: to dobrze ze tylko tak sie objawia u ciebie nie wytrzymywanie:diabloti: Quote
Alicja Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='agbar']to dobrze ze tylko tak sie objawia u ciebie nie wytrzymywanie:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: jeszcze szczymuje :eviltong::eviltong: tera zaczynam szporować :roll:;) na obiektyw do aparata :roll: to uboczny efekt oglądania fot :cool1:............................................................................:multi: Quote
agbar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Alicja']:diabloti: :diabloti: :diabloti: jeszcze szczymuje :eviltong::eviltong: tera zaczynam szporować :roll:;) na obiektyw do aparata :roll: to uboczny efekt oglądania fot :cool1:............................................................................:multi: :multi::multi: Quote
agbar Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Medorowa napisał(a):A ja dalej jestem głodna:roll::roll: zmiksuj se kanapke:diabloti: Quote
clockwork Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 :hand: brakuje mi czasu :placz::placz::placz: Kloc popadł w depreche ... nie chce u siebie suni :placz::placz::placz: co ja mam z nią zrobić ??? :placz::placz::placz: wygryza se łapska żeby zwrócić na siebie uwagę :shake: Quote
Alicja Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Oj Klocuś :loveu:.....Ciocia i Wujaszek utulkali :loveu::loveu:bądź dzielny ...jeszcze troszkę wytrzymaj ... Quote
lolka75 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Madzik.... ale moze to cos po spacerku.... To tak nisko na lapkach jakby wlazl w cos co mu zaszkodzilo na skore. On przeciez tak lubi sie taplac w wodzie. Idz do weta...niech obejrzy. Ja mialam ostatnio suke labradorke na przechowaniu i dostala egzemy na pchly ktore laza non stop wokol mojego domu:angryy:. Wlasnie wygryzala sobie takie ranki na lapach...tylko wyzej. Ale juz sie nie madrze bo nie znam sie:oops: Glasiulki dla Klocucha:loveu: Quote
apple Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='clockwork']:hand: brakuje mi czasu :placz::placz::placz: Kloc popadł w depreche ... nie chce u siebie suni :placz::placz::placz: co ja mam z nią zrobić ??? :placz::placz::placz: wygryza se łapska żeby zwrócić na siebie uwagę :shake: Klocuś no coś ty taka fajna d... laska się znaczy:roll: a ty co........:razz::diabloti: Aaaaa Pani wiecej głaskanka dla Kloca przeca to facet to wiadmo że zazdrośnik i pieszczoch, kobita to zawsze wiecej zniesie O!:p Tyle chciałam powiedzieć - aaaaaaaaa i jeszcze Dzień Dober:lol::multi: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='furciaczek']Klocek Ty se chlopie jaj nie rob:mad: :hmmmm: a to 2 już mu nie wystarczą :roll::evil_lol: Tulkają wszystkie Klocusia :loveu: ale sucza też czeka :razz:na głaskanko... Wstawaj chyba że Cię fotasy przysuły ..... no oć na kaff słyszałaś o 6 burzę :razz::razz:...a przed burzą było poramańczowe niebo :crazyeye: Quote
Medorowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='agbar']zmiksuj se kanapke:diabloti: Dzięki Ci o wspaniałomyślna:diabloti: [quote name='clockwork']:hand: brakuje mi czasu :placz::placz::placz: Kloc popadł w depreche ... nie chce u siebie suni :placz::placz::placz: co ja mam z nią zrobić ??? :placz::placz::placz: wygryza se łapska żeby zwrócić na siebie uwagę :shake: Kurcze Klocuś:-( Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 o cholera ... jakieś święto dziś :icon_roc::icon_roc::icon_roc: a ja nie mam ani chleba, ani obiadu, ani kuraka dla psów :roll::roll: byłabym nie wiedziała gdyby nie to że P. wrócił z pracy o 14tej a nie o 20tej :cool1: ale takim oto sposobem zaliczyliśmy spacera do lasu ... pierwszego odkąd sucz jest u nas :multi::multi: co do klockowej łapy- to nie jest alergia :shake: LOLUŚ- kloc ma alergie na pchły i jak tylko łapnie to robią mu się wrzody ropne na karku i u nasady ogona, od 2 tyg. nie łaził nigdzie ani po lesie ani do wody... pod blok- siku qpa i do domu .... łapy wylizuje z zazdrości o nas :roll: robił to kiedy przyniosłam papuga, kiedy była u nas na przechowaniu dobcia Bruxa.... ale nie do takiego stopnia :shake: ALA... jaka burza o 6tej??:look3: JAPKOWA- głaskam Klocusia... znaczy sie staram sie... bo dziad sie obraził i nie chce ode mnie nic .... nie podchodzi na zawołanie, a jak ja podejde bierze doope w troki i se odchodzi :obrazic: za to sucz nie opuszcza mnie na krok, gdzie ja tam i ona :mad: choć dziś na spaceru na chwile sie zapomniała :multi: Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 koncerto bedzie jak znajde więcej wolnego czasu.... mam milion do obejrzenia i przerobienia tych które w miare sie nadają :roll: a dziś pan pies z panią suką :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 zrywałam se jeżyny aż pojawił sie on ....:eek2: .......i wszystkie mi zabrał :placz::placz::placz: jasna anielko ale ulewe i burze mamy... zmykam z kompka :scared: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 jak Pan Pies i Pani Suka ramię w ramię przemierzają bezdroża :loveu: http://images6.fotosik.pl/255/2e0d89f180f3e967.jpg Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 :loveu::loveu::loveu:doopki dwie http://images6.fotosik.pl/255/2e0d89f180f3e967.jpg u nas też nawalało a my czekaliśmy w Rybcu na Qbę :razz::razz:...podobnie było właśnie o 6 tej ...no może troszkę mniejsza nawalanka była ....:roll: Quote
zuzolandia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 http://images6.fotosik.pl/255/2e0d89f180f3e967.jpg jakie szekszowne dooopalonki hihihihi Milusia ta nowa dziewuszka.... oj ...Klocus taki uczuciowiec jest i dlatego pewnie ma schizy...ale powinno mu przejsc hihih...w koncu to mundry chłop ;-) ...........u nas był huragannnnnnn............. Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='zuzolandia']http://images6.fotosik.pl/255/2e0d89f180f3e967.jpg jakie szekszowne dooopalonki hihihihi Milusia ta nowa dziewuszka.... oj ...Klocus taki uczuciowiec jest i dlatego pewnie ma schizy...ale powinno mu przejsc hihih...w koncu to mundry chłop ;-) ...........u nas był huragannnnnnn............. Ona nie ma tu sie zadomawiać, a jemu nie ma przechodzić... Ona MA ZNALEŹĆ DOM nie zapyliło Cie czasem??? :razz::razz: Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 aaa zapomniałam Wam opowiedzieć moją ostatnią goownianą przygode.... ide z psami.... trach- wdepłam w ... stolca (co za dziady robią qpe na trawie i nie sprzątają po sobie :diabloti:) ... no jak se wlazłam, to trza to zetrzeć z buciora.... leze w wysoką trawke, coby wytrzeć nadmiar z podeszwy... tre tre tre.... patrze :crazyeye: a ja jeżdże butem po qpalonie :roll::roll::mad: w totka nie wygrałam .... może temu że zapomniałam puścić :roll::cool1: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='clockwork']aaa zapomniałam Wam opowiedzieć moją ostatnią goownianą przygode.... ide z psami.... trach- wdepłam w ... stolca (co za dziady robią qpe na trawie i nie sprzątają po sobie :diabloti:) ... no jak se wlazłam, to trza to zetrzeć z buciora.... leze w wysoką trawke, coby wytrzeć nadmiar z podeszwy... tre tre tre.... patrze :crazyeye: a ja jeżdże butem po qpalonie :roll::roll::mad: ......................:evil_lol: :evil_lol: w totka nie wygrałam .... może temu że zapomniałam puścić :roll::cool1: przecie mówiłam wczoraj , że wysyłam 2 zakłady :diabloti:.....znów nie umieli trafić w Nasze numery :angryy:....zepsute mają te bębny losujące :mad: Quote
Recommended Posts