Agula99 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Jakie to cudo, a jak wtulone w to drugie cudo!!! Quote
emilia2280 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='wegielkowa']Pewnie erkę ma na myśli, bo erka w rude włosy się ubrała na głównym wątku:diabloti:.[/QUOTE] aaaaaaaaaahaha, Wégielkowa sobie "grabi" u Eroslawy, Wielkiej Ery :p Quote
Roszpunka Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='emilia2280']aaaaaaaaaahaha, Wégielkowa sobie "grabi" u Eroslawy, Wielkiej Ery :p[/QUOTE] I to na kilku wątkach ;) Quote
Nadziejka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 :crazyeye::loveu:cudoooooooo cudownosci czarnutenka do noszenia na raczenkach , slicznosciiiiii jakoby corenka z tatuniem Pakuniem lula:loveu::iloveyou::iloveyou:ale maja rajus u cioci , ja jakby co - to tez blanydynyna znaczy blandi , tez wsyckiego nie kumam , ale zdjecia podziwiam :loveu::loveu::multi::oops:i domus Roszpunkowy ajusci stokroc :multi: Quote
Roszpunka Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Ewuś, Malutka przytula się do mojej Diunki :) Rozkręca się dziewczynka. Na spacerkach coraz mniej bojaźliwa, za to w domu szaleje za trzy... Apetycik dopisuje, tylko koopki nadal rzadkie :shake: Najgorzej, kiedy w taką wdepnie i roznosi co zrobiła po całej podłodze :roll: Szczeka, przybiega na powitanie, próbuje zjadać buty, roznosi gazety po podłodze i usiłowała wygryźć przyciski pilota od telewizora... Słodka jest :loveu: Quote
Nadziejka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 :multi::loveu::-oajusci ze tak , boc przecie Pakunio mniejszy i jasniejszy , ale podobne sa te dwa serdunka :loveu: Quote
Becia Lublin Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 dzień dobry maleńka :) mam nadzieję, że szybciutko znajdzie swojego ludzia Quote
wykrywka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Roszpunko jestem pełna podziwu, kolejna bida u Ciebie :loveu:. Patrząc na dotychczasowe tymczasy (śledzę po cichu Twoje poczynania :oops:) szybciutko powinna znaleźć domek i to dobry domek, bo nie dosyć, że młodziutka, piękna to na dodatek Ty jako człowiek o wielkim serduchu przyciągasz do siebie tylko sobie podobnych i wśród takich wydajesz swoje skarby :lol: Quote
jambi Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 o słodkości! http://desmond.imageshack.us/Himg42/scaled.php?server=42&filename=fota214.jpg&res=medium - cudne zdjęcie czy ta mała szuka domu, czy już znalazła? ;) Quote
Roszpunka Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 [quote name='wykrywka']Roszpunko jestem pełna podziwu, kolejna bida u Ciebie :loveu:. Patrząc na dotychczasowe tymczasy (śledzę po cichu Twoje poczynania :oops:) szybciutko powinna znaleźć domek i to dobry domek, bo nie dosyć, że młodziutka, piękna to na dodatek Ty jako człowiek o wielkim serduchu przyciągasz do siebie tylko sobie podobnych i wśród takich wydajesz swoje skarby :lol: Miło, że się ujawniłaś :) Pojechałaś po mnie równo, aż cała jestem czerwona :oops:, bo gdzie mi do dobrego człowieka... Pechowa i niezbyt mądra jestem, ot, co. Pechowa, bo stale trafiam na jakieś bidulki i głupia, bo nie potrafię tak po prostu zostawić ich tam, gdzie są. Taka już moja karma najwyraźniej :-( [quote name='jambi']o słodkości! http://desmond.imageshack.us/Himg42/scaled.php?server=42&filename=fota214.jpg&res=medium - cudne zdjęcie czy ta mała szuka domu, czy już znalazła? ;) Malutka Frida ma domek... tymczasowy, szukamy dla niej takiego na zawsze :) (i znowu mi serce pęknie :lookarou:) Quote
Roszpunka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Frida robi postępy - weszła samodzielnie do windy, z trudem ale pokonała w górę i w dół kilka schodów na parterze i przeszła przez jezdnię. Jestem dumna z dziewczynki :) Jak na taką malutką sunię jest bardzo żywiołowa, rozrabia, zaczepia, szczeka i podgryza dorosłym psiakom ogonki. I prezentacja Małej Miss ;) Quote
Roszpunka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 zabawy piłeczką :) właśnie się obudziłam.. napić się czy zażyć kąpieli :razz: przechodzimy na BARF-a :multi: Quote
Agula99 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ona jest normalnie niesamowita!!!!!! :) Quote
wegielkowa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Roszpunka'] zabawa piłeczką To nie przypomina piłeczki moim skromnym zdaniem:roll: Raszpunko, jestem zaniepokojona, czy na pewno ilość rąk w Waszym domu jest nadal parzysta ?:roll: Quote
Roszpunka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 wegielkowa napisał(a):To nie przypomina piłeczki moim skromnym zdaniem:roll: Raszpunko, jestem zaniepokojona, czy na pewno ilość rąk w Waszym domu jest nadal parzysta ?:roll: :scared: lecę liczyć :eek2::eek2::eek2: ...............:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:...................... Quote
Incia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 I jak? Bom też się zaniepokoiła...:smhair2: Quote
Nadziejka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 :smokin::megagrin::Poland::evillaug::evillaug:jako i wy , tako i ja sem policzylam lapska swe ... ale ajusci ze som .... wszystkie 11 ....no ......czylli ze okiej .... a malenkosci ksiezniczunia boskosciiiiiii:multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:i Pakunioach jak cudnieeeeeeeeeee:ylsuper::bye::cool2::cool2::cool2: Quote
Roszpunka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Ufff... Ręce przeliczone, łapki też... Indycze skrzydło poległo jednak ;) Quote
wegielkowa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Roszpunka napisał(a):Ufff... Ręce przeliczone, łapki też... Indycze skrzydło poległo jednak ;) Chcesz powiedzieć, że ten gnat, opierający się o twarz suki to skrzydło indycze:-o Nie oszukuj, tylko leć sprawdź jeszcze raz członki rodzinne:mad: Quote
Roszpunka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 wegielkowa napisał(a):Chcesz powiedzieć, że ten gnat, opierający się o twarz suki to skrzydło indycze:-o Nie oszukuj, tylko leć sprawdź jeszcze raz członki rodzinne:mad: U nas się wszystko zgadza! Ewentualnie bestia była polować u sąsiadów, ale ich teraz nie obudzę przecież, żeby im kończyny przeliczyć :roll: Quote
Incia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ja nie wiem, o co Wam chodzi...Frida upolowała cosik na spacerze, a Wy jakieś wielkie halo z tego robicie...Jak gdzieś ktoś zgłosi kradzież lub porwanie kończyny, to wtedy się będziemy martwić. A teraz spać! Quote
Roszpunka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Gorzej będzie, jak mnie świtkiem Panowie Policja obudzą :evil_lol: Quote
Incia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Mnie by tam mogły budzić, jakby ładne były, duże i w mundurze...:lol: Quote
Roszpunka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Incia napisał(a):Mnie by tam mogły budzić, jakby ładne były, duże i w mundurze...:lol: Jasne, tylko, że mnie grożą sankcje za wypuszczenie Bestii bez kagańca. Dobrze pisała Węgielkowa - to Diablątko jest i basta ;) Quote
Recommended Posts