Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::loveu:cudoooooooo cudownosci czarnutenka do noszenia na raczenkach , slicznosciiiiii jakoby corenka z tatuniem Pakuniem lula:loveu::iloveyou::iloveyou:ale maja rajus u cioci , ja jakby co - to tez blanydynyna znaczy blandi , tez wsyckiego nie kumam , ale zdjecia podziwiam :loveu::loveu::multi::oops:i domus Roszpunkowy ajusci stokroc :multi:

Posted

Ewuś, Malutka przytula się do mojej Diunki :)

Rozkręca się dziewczynka. Na spacerkach coraz mniej bojaźliwa, za to w domu szaleje za trzy... Apetycik dopisuje, tylko koopki nadal rzadkie :shake: Najgorzej, kiedy w taką wdepnie i roznosi co zrobiła po całej podłodze :roll:
Szczeka, przybiega na powitanie, próbuje zjadać buty, roznosi gazety po podłodze i usiłowała wygryźć przyciski pilota od telewizora...

Słodka jest :loveu:

Posted

Roszpunko jestem pełna podziwu, kolejna bida u Ciebie :loveu:. Patrząc na dotychczasowe tymczasy (śledzę po cichu Twoje poczynania :oops:) szybciutko powinna znaleźć domek i to dobry domek, bo nie dosyć, że młodziutka, piękna to na dodatek Ty jako człowiek o wielkim serduchu przyciągasz do siebie tylko sobie podobnych i wśród takich wydajesz swoje skarby :lol:

Posted

[quote name='wykrywka']Roszpunko jestem pełna podziwu, kolejna bida u Ciebie :loveu:. Patrząc na dotychczasowe tymczasy (śledzę po cichu Twoje poczynania :oops:) szybciutko powinna znaleźć domek i to dobry domek, bo nie dosyć, że młodziutka, piękna to na dodatek Ty jako człowiek o wielkim serduchu przyciągasz do siebie tylko sobie podobnych i wśród takich wydajesz swoje skarby :lol:

Miło, że się ujawniłaś :)

Pojechałaś po mnie równo, aż cała jestem czerwona :oops:, bo gdzie mi do dobrego człowieka... Pechowa i niezbyt mądra jestem, ot, co.
Pechowa, bo stale trafiam na jakieś bidulki i głupia, bo nie potrafię tak po prostu zostawić ich tam, gdzie są.

Taka już moja karma najwyraźniej :-(

[quote name='jambi']o słodkości! http://desmond.imageshack.us/Himg42/scaled.php?server=42&filename=fota214.jpg&res=medium - cudne zdjęcie

czy ta mała szuka domu, czy już znalazła? ;)

Malutka Frida ma domek... tymczasowy, szukamy dla niej takiego na zawsze :)
(i znowu mi serce pęknie :lookarou:)

Posted

Frida robi postępy - weszła samodzielnie do windy, z trudem ale pokonała w górę i w dół kilka schodów na parterze i przeszła przez jezdnię. Jestem dumna z dziewczynki :)
Jak na taką malutką sunię jest bardzo żywiołowa, rozrabia, zaczepia, szczeka i podgryza dorosłym psiakom ogonki.

I prezentacja Małej Miss ;)

Posted

[quote name='Roszpunka'] zabawa piłeczką

To nie przypomina piłeczki moim skromnym zdaniem:roll:
Raszpunko, jestem zaniepokojona, czy na pewno ilość rąk w Waszym domu jest nadal parzysta ?:roll:

Posted

wegielkowa napisał(a):
To nie przypomina piłeczki moim skromnym zdaniem:roll:
Raszpunko, jestem zaniepokojona, czy na pewno ilość rąk w Waszym domu jest nadal parzysta ?:roll:

:scared: lecę liczyć :eek2::eek2::eek2:

...............:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:......................

Posted

:smokin::megagrin::Poland::evillaug::evillaug:jako i wy , tako i ja sem policzylam lapska swe ... ale ajusci ze som .... wszystkie 11 ....no ......czylli ze okiej .... a malenkosci ksiezniczunia boskosciiiiiii:multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:i Pakunioach jak cudnieeeeeeeeeee:ylsuper::bye::cool2::cool2::cool2:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Ufff...

Ręce przeliczone, łapki też... Indycze skrzydło poległo jednak ;)

Chcesz powiedzieć, że ten gnat, opierający się o twarz suki to skrzydło indycze:-o
Nie oszukuj, tylko leć sprawdź jeszcze raz członki rodzinne:mad:

Posted

wegielkowa napisał(a):
Chcesz powiedzieć, że ten gnat, opierający się o twarz suki to skrzydło indycze:-o
Nie oszukuj, tylko leć sprawdź jeszcze raz członki rodzinne:mad:

U nas się wszystko zgadza!

Ewentualnie bestia była polować u sąsiadów, ale ich teraz nie obudzę przecież, żeby im kończyny przeliczyć :roll:

Posted

Ja nie wiem, o co Wam chodzi...Frida upolowała cosik na spacerze, a Wy jakieś wielkie halo z tego robicie...Jak gdzieś ktoś zgłosi kradzież lub porwanie kończyny, to wtedy się będziemy martwić. A teraz spać!

Posted

Incia napisał(a):
Mnie by tam mogły budzić, jakby ładne były, duże i w mundurze...:lol:

Jasne, tylko, że mnie grożą sankcje za wypuszczenie Bestii bez kagańca. Dobrze pisała Węgielkowa - to Diablątko jest i basta ;)