Roszpunka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Tak za bardzo miętolić, to ja zabraniam! O takich atrakcji masz Pakusia ;) Quote
Incia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Będę miętoliła ile będę chciała:evil_lol: A Pakunek to swoją drogą...:loveu::loveu::loveu: Quote
Roszpunka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Połamiesz - to Ci ją zostawię :eviltong: Quote
majowa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 cudne brzucho :) Fridy a świętokrzyskie bardzo przykre to bo to moje rodzinne strony i zmieniając województwa najlepiej to widać choć pozytywnie się zaskakuje bo koleżanka mojej mamy wzięła sobie do serca kiedys nasza rozmowę i ma dwa piękne kociaki, oba "uliczne" jeden kociak błąkał się na obwodnicy Kielc, u moich dziadków na wsi kuriozum był ON staruszek, który spokojnie dożył swoich dni mimo, dysplazji, ślepoty i głuchoty Quote
Roszpunka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Dzisiaj Frida była w odwiedzinach u cioci Inci. Straszny Potffór, czyli ciociowa sunieczka Inka początkowo była baaardzo niezadowolona z wizyty Friduni i ostentacyjnie to okazywała. Za to później próbowała bawić się z małą, wyczyniała różne szaleństwa, żeby ją zachęcić a mała gapcia nic... A ja stara skleroza zapomniałam aparatu :oops: Od cioci Inci fotki będą następnym razem, dziś wkleję domowe. Dobranoc wszystkim, idę spać, bo po Inciowym syropku troszkę kręci mi się w głowie... Quote
Nadziejka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 slicznosci serdunkaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu:Roszpuneczko juz mam pewnosc na tysiac lat , ze u ciebie maja najlepsiejjjjjjjjjjjj:multi::multi::multi::multi:cudne , usmiechniete , szczesliwe , zaopiekowane psie serdunka:loveu::loveu::loveu: Quote
Agula99 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Jakie cudne fotki, a obiekty na fotkach jeszcze cudniejsze!!! :) Quote
wegielkowa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Czarny Diobeł II. ;). Napisz, kiedy wywieźć na Śląsk;) Quote
Roszpunka Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='wegielkowa']Czarny Diobeł II. ;). Napisz, kiedy wywieźć na Śląsk;)[/QUOTE] Kochana, jesteś słabo doinformowana ;) Otóż to jest Diablątko edycja III ! Quote
Incia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Roszpunka']Kochana, jesteś słabo doinformowana ;) Otóż to jest Diablątko edycja III ![/QUOTE] [quote name='wegielkowa']Czarny Diobeł II. ;). Napisz, kiedy wywieźć na Śląsk;)[/QUOTE] Ja ZABRANIAM mówić tak o tym Dziecku!!! Quote
Roszpunka Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Spokój! Ja tu fotki wklejam :eviltong: Quote
Roszpunka Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Jakby ktoś chciał jeszcze troszkę fotek, to mam ... ze 200 ;) Quote
wegielkowa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Incia']Ja ZABRANIAM mówić tak o tym Dziecku!!![/QUOTE] Diobelskie Dziecko i to jeszcze z łogunem do ziemi:diabloti: Quote
Incia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ja się pytam JAK to jest możliwe, że takie słodkości-cudności po rowach się pałętają, zamiast na łóżeczku pod kocykiem z Pańciostwem zakochanym przebywać???? No JAK??? Quote
Incia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='wegielkowa']Diobelskie Dziecko i to jeszcze z łogunem do ziemi:diabloti:[/QUOTE] Rude-wredne:diabloti: Quote
Roszpunka Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='Incia']Rude-wredne:diabloti:[/QUOTE] Gdzie Ty na Friduli rude widzisz ? :crazyeye::evil_lol: Quote
wegielkowa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Incia']Ci co maja wiedzieć to wiedzą:evil_lol:[/QUOTE] Pewnie erkę ma na myśli, bo erka w rude włosy się ubrała na głównym wątku:diabloti:. Quote
Roszpunka Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='Incia']Ci co maja wiedzieć to wiedzą:evil_lol:[/QUOTE] Aaa już rozumiem - ostatnio chyba nie zmieniałaś koloru włosów :razz: Quote
Incia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Aleście mądrale, Cioteczki... Ja to BLĄDYNA jestem, i nic nie rozumiem... Quote
Jasza Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Malutka cudna. A wiecie co z niej wyrośnie? ;-) Przegapiłam dzieciństwo mojej Misi, bo trafiła do mnie jako prawie dorosła panna. Ale tak chyba musiała wyglądać.... Quote
Roszpunka Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Masz więcej fotek Misi? Śliczna z niej panna :) Quote
Recommended Posts