Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cudne brzucho :) Fridy

a świętokrzyskie bardzo przykre to bo to moje rodzinne strony i zmieniając województwa najlepiej to widać
choć pozytywnie się zaskakuje bo koleżanka mojej mamy wzięła sobie do serca kiedys nasza rozmowę i ma dwa piękne kociaki, oba "uliczne" jeden kociak błąkał się na obwodnicy Kielc,

u moich dziadków na wsi kuriozum był ON staruszek, który spokojnie dożył swoich dni mimo, dysplazji, ślepoty i głuchoty

Posted

Dzisiaj Frida była w odwiedzinach u cioci Inci.

Straszny Potffór, czyli ciociowa sunieczka Inka początkowo była baaardzo niezadowolona z wizyty Friduni i ostentacyjnie to okazywała. Za to później próbowała bawić się z małą, wyczyniała różne szaleństwa, żeby ją zachęcić a mała gapcia nic...
A ja stara skleroza zapomniałam aparatu :oops:
Od cioci Inci fotki będą następnym razem, dziś wkleję domowe.

Dobranoc wszystkim, idę spać, bo po Inciowym syropku troszkę kręci mi się w głowie...

Posted

slicznosci serdunkaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu:Roszpuneczko juz mam pewnosc na tysiac lat , ze u ciebie maja najlepsiejjjjjjjjjjjj:multi::multi::multi::multi:cudne , usmiechniete , szczesliwe , zaopiekowane psie serdunka:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Roszpunka']Kochana, jesteś słabo doinformowana ;)

Otóż to jest Diablątko edycja III ![/QUOTE]

[quote name='wegielkowa']Czarny Diobeł II. ;). Napisz, kiedy wywieźć na Śląsk;)[/QUOTE]

Ja ZABRANIAM mówić tak o tym Dziecku!!!

Posted

Ja się pytam JAK to jest możliwe, że takie słodkości-cudności po rowach się pałętają, zamiast na łóżeczku pod kocykiem z Pańciostwem zakochanym przebywać???? No JAK???

Posted

Malutka cudna.
A wiecie co z niej wyrośnie? ;-)

Przegapiłam dzieciństwo mojej Misi, bo trafiła do mnie jako prawie dorosła panna. Ale tak chyba musiała wyglądać....