Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BASTEK - ok 3-4-letni sznaucerek miniaturka w schronisku od 1 sierpnia 2011 - W tej chwili Bastek jest w domu tymczasowym. Z kupy dredów wyłonił się fantastyczny sznaucerek, trochę wychudzony, ale pracujemy nad tym ;)
To bardzo fajny, wesoły i przyjazny piesek. Typowy sznaucerek - energiczny, wszędobylski, ale tez grzeczny i słuchający się, zgadza się z innymi psami, lubi dzieci, a dzieci lubią Bastka:) Bastek zgadza się z innymi psami, myślę, ze z kotami też, ale kota nie mam żeby to sprawdzić :) Kiedyś ktoś o niego dbał, bo Bastek cierpliwie znosi zabiegi pielęgnacyjne, nawet suszenie, jest bardzo wesoły, towarzyski, chętnie aportuje-uwielbia zabawę - czemu stracił dom? Czemu nikt go nie szuka?! Widocznie nie zasługuje na tego cudownego pieska! Szukamy dla niego dobrego i odpowiedzialnego opiekuna!

Bastuś jest wykastrowany, zaszczepiony, zachipowany i odrobaczony.

Warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna i umowa.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesssu... a ja na tamtym wątku paznokcie obgryzam :lol:

Pani od Majeczki się nie kontaktowała.

Mówisz, ze Bastek już ma sie pakować??? Do Piły?? heheheeh Będę tęskniła za nim :-( Miałam nadzieję, ze zamieszka w Gorzowie i będę go widywać... no ale najważniejsze , ze domek sprawdzony, mam nadzieję, ze superaśny, bo psiuniu jest superaśny :)

• 1 month later...
Posted

BASTEK dziś zaginął!!!! ja jestem przerażona i nie wiem czemu co myśleć...

tyle wiem: "był w ogrodzie z Frodo i z mężem Pani ELI I DZIEĆMI, potem szli do domu , dzieci wybiegły z psiakami przed dom na trawnik i potem jak wróciły to tylko Frodo z nimi wrócił"

qrwa... ponoć szukają - mam nadzieję, że skutecznie i z zaangażowaniem
to wygląda jakby go ktoś ukradł :( czemu? czemu tak się dzieje? czemu te psiaki nie mogą mieć spokojnego drugiego zycia tylko coś się musi dziać? nie mam sił na to... kolejny zaginiony :(

Posted

nie wiem, albo dzieci nie wszystko powiedziały, albo, albo albo.... :( nie wiem, jestem ząłamana i wszystkiego mi się znowu odechciało... my sobie flaki wypruwamy, żeby coś zrobić dla tych psiaków a ... a nawet mi się pisac nie chce :(

Posted

kasjas napisał(a):
Jestem załamana. Mam wrażenie, ze wszystkie, które ode mnie wychodzą giną..
Aż strach teraz Kubę oddawać :-(

......

nawet tak nie myśl!

Mam nadzieje, że Baster szybko się znajdzie ....

Posted

kasjas nie myśl tak!!!! winni są ludzie nieodpowiedzialni, którzy nie dopilnowali psa!

najgorsze, że jesteśmy tak daleko i co zrobić? w takich chwilach rozumiem dziewczyny z Wawy, które wydają psy TYLKO na terenie Wawy i okolic... w razie takci hsytuacji mogą same szukac i dopilnować zeby było zrobione wszystko, a co my możemy teraz? postukać w klawiaturę a co ludzie zrobią i jak będą szukać - nie mamy na to wpływu, a ludzie najczęściej nie wysilają się :( boże jaka gorycz w sercu :(

Posted

malawaszka napisał(a):
kasjas nie myśl tak!!!! winni są ludzie nieodpowiedzialni, którzy nie dopilnowali psa!

najgorsze, że jesteśmy tak daleko i co zrobić? w takich chwilach rozumiem dziewczyny z Wawy, które wydają psy TYLKO na terenie Wawy i okolic... w razie takci hsytuacji mogą same szukac i dopilnować zeby było zrobione wszystko, a co my możemy teraz? postukać w klawiaturę a co ludzie zrobią i jak będą szukać - nie mamy na to wpływu, a ludzie najczęściej nie wysilają się :( boże jaka gorycz w sercu :(

a gdzie Baster zamieszkał - bo jakoś mi to umknęło.... może ktoś z dogo jest z tamtych okolic, i będzie mógł jakoś na miejscu ustalić co się stało i jak można pomóc....