kasjas Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 BASTEK - ok 3-4-letni sznaucerek miniaturka w schronisku od 1 sierpnia 2011 - W tej chwili Bastek jest w domu tymczasowym. Z kupy dredów wyłonił się fantastyczny sznaucerek, trochę wychudzony, ale pracujemy nad tym ;) To bardzo fajny, wesoły i przyjazny piesek. Typowy sznaucerek - energiczny, wszędobylski, ale tez grzeczny i słuchający się, zgadza się z innymi psami, lubi dzieci, a dzieci lubią Bastka:) Bastek zgadza się z innymi psami, myślę, ze z kotami też, ale kota nie mam żeby to sprawdzić :) Kiedyś ktoś o niego dbał, bo Bastek cierpliwie znosi zabiegi pielęgnacyjne, nawet suszenie, jest bardzo wesoły, towarzyski, chętnie aportuje-uwielbia zabawę - czemu stracił dom? Czemu nikt go nie szuka?! Widocznie nie zasługuje na tego cudownego pieska! Szukamy dla niego dobrego i odpowiedzialnego opiekuna! Bastuś jest wykastrowany, zaszczepiony, zachipowany i odrobaczony. Warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna i umowa. Quote
malawaszka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 ooo co nie piszesz, że wątek założyłaś Bastusiowi? być może będzie domek dla niego - uwaga uwaga - w PILE :lol: czekamy na wizytę przed adopcyjną Quote
Kajusza Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 jestem i ja u Gorzowiaka :-) .... trzymam kciuki za pomyślną wizytę! Quote
malawaszka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 noo i domek dla Bastusia sprawdzony - dzięki wapiszon!!!!!! chłopak może pakować manatki!!!! a kasjas czy Pani od Majeczki się z Tobą kontaktowała? Quote
kasjas Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Jesssu... a ja na tamtym wątku paznokcie obgryzam :lol: Pani od Majeczki się nie kontaktowała. Mówisz, ze Bastek już ma sie pakować??? Do Piły?? heheheeh Będę tęskniła za nim :-( Miałam nadzieję, ze zamieszka w Gorzowie i będę go widywać... no ale najważniejsze , ze domek sprawdzony, mam nadzieję, ze superaśny, bo psiuniu jest superaśny :) Quote
malawaszka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 tak - domek super fajny, państwo mają już jednego adoptowanego sznaucerka z tego schroniska - domek z ogródkiem, 13 letnia dziewczynka więc będzie cudnie :lol: Quote
kasjas Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Wow, to domek faktycznie super :) Quote
malawaszka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 i Maja może się pakować na jutro a Bastuś nei wiem kiedy - musisz się dogadać już z Panią Elżbietą - posłałam Ci namiary ależ szybka akcja! kasjas :klacz: Quote
WATACHA Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Już domek , super.Nie zdążył się jeszcze rozpakować , a już go pakują ;) Quote
Kajusza Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 ale ekspresowe tempo :-) To się chłopak trochę najeździ i świata pozwiedza :-) Quote
wilczy zew Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 ja też nic nie wiedziałam o tym wątku tempo adopcji niesamowite Quote
kasjas Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Dobra, dobra dziewczyny... póki co, młody jeszcze u mnie ;) Quote
kasjas Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Bastuś dzisiaj pojechał do nowego domku. Bądź szczęśliwy kochany pieseczku. Będę tęskniła :-( Quote
malawaszka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 kasjas i tu dziękuję Ci za pomoc dla tych psiaków :Rose: Basteczku powodzenia :loveu: Quote
malawaszka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 BASTEK dziś zaginął!!!! ja jestem przerażona i nie wiem czemu co myśleć... tyle wiem: "był w ogrodzie z Frodo i z mężem Pani ELI I DZIEĆMI, potem szli do domu , dzieci wybiegły z psiakami przed dom na trawnik i potem jak wróciły to tylko Frodo z nimi wrócił" qrwa... ponoć szukają - mam nadzieję, że skutecznie i z zaangażowaniem to wygląda jakby go ktoś ukradł :( czemu? czemu tak się dzieje? czemu te psiaki nie mogą mieć spokojnego drugiego zycia tylko coś się musi dziać? nie mam sił na to... kolejny zaginiony :( Quote
Margi Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 to tak wygląda,że z ogródka go ktoś zabrał ?:-(:shake: Quote
malawaszka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 nie wiem, albo dzieci nie wszystko powiedziały, albo, albo albo.... :( nie wiem, jestem ząłamana i wszystkiego mi się znowu odechciało... my sobie flaki wypruwamy, żeby coś zrobić dla tych psiaków a ... a nawet mi się pisac nie chce :( Quote
kasjas Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Jestem załamana. Mam wrażenie, ze wszystkie, które ode mnie wychodzą giną.. Aż strach teraz Kubę oddawać :-( Gdzie jesteś Basteczku??:-( Quote
Kajusza Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 kasjas napisał(a):Jestem załamana. Mam wrażenie, ze wszystkie, które ode mnie wychodzą giną.. Aż strach teraz Kubę oddawać :-( ...... nawet tak nie myśl! Mam nadzieje, że Baster szybko się znajdzie .... Quote
malawaszka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 kasjas nie myśl tak!!!! winni są ludzie nieodpowiedzialni, którzy nie dopilnowali psa! najgorsze, że jesteśmy tak daleko i co zrobić? w takich chwilach rozumiem dziewczyny z Wawy, które wydają psy TYLKO na terenie Wawy i okolic... w razie takci hsytuacji mogą same szukac i dopilnować zeby było zrobione wszystko, a co my możemy teraz? postukać w klawiaturę a co ludzie zrobią i jak będą szukać - nie mamy na to wpływu, a ludzie najczęściej nie wysilają się :( boże jaka gorycz w sercu :( Quote
Kajusza Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 malawaszka napisał(a):kasjas nie myśl tak!!!! winni są ludzie nieodpowiedzialni, którzy nie dopilnowali psa! najgorsze, że jesteśmy tak daleko i co zrobić? w takich chwilach rozumiem dziewczyny z Wawy, które wydają psy TYLKO na terenie Wawy i okolic... w razie takci hsytuacji mogą same szukac i dopilnować zeby było zrobione wszystko, a co my możemy teraz? postukać w klawiaturę a co ludzie zrobią i jak będą szukać - nie mamy na to wpływu, a ludzie najczęściej nie wysilają się :( boże jaka gorycz w sercu :( a gdzie Baster zamieszkał - bo jakoś mi to umknęło.... może ktoś z dogo jest z tamtych okolic, i będzie mógł jakoś na miejscu ustalić co się stało i jak można pomóc.... Quote
Recommended Posts