Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie kochani. Byliśmy wczoraj. Kajetan jedzie z Warszawy, nieśmiałabym go prosić, żeby codziennie jeździł po 240 km.
I tak jest wielki.

Kupilismy karmę i zostawiliśmy u zaprzyjaźnionego Pana, ma ją oswajać, pozostała dwójke też i zadzwonić.
łapanie małej na tej drodze to... samobójstwo.

Posted

[quote name='ocelot']Nie kochani. Byliśmy wczoraj. Kajetan jedzie z Warszawy, nieśmiałabym go prosić, żeby codziennie jeździł po 240 km.
I tak jest wielki.

Kupilismy karmę i zostawiliśmy u zaprzyjaźnionego Pana, ma ją oswajać, pozostała dwójke też i zadzwonić.
łapanie małej na tej drodze to... samobójstwo.[/QUOTE]

A ten Pan to taki psolubny, zaangażowany ???

Posted

[quote name='DONnka']A ten Pan to taki psolubny, zaangażowany ???[/QUOTE]
Ma swoje dwa przygarnięte psy i 8 kotów.
Myślę, że dobry z niego człowiek.
Do Kajetana dzwonił, że się sunia pojawiła.
Dogomaniak to on nie jest, ale... dobry człowiek na pewno.

Posted

zwracam honor Kajetanowi za ocenę wielkości suni:cool3:
Pan grosika nie chciał przyjąć, lubi psy ewidentnie, najważniejsze że mamy go na miejscu
Kajetan robił zdjęcia komórką, może uda sie przesłać i wkleić, dla mnie to czarna magia na dogo:ekmm:

Posted

Ja i tak mam ogromne wyrzuty sumienia.
Do niej wystarczyłoby z tydzień pojeździć i bez problemu się ją zabierze. Nie mam jak:(
Jest wpatrzona w człowieka, tylko przestraszona. Ona chce zaufać naprawdę.

Posted

ocelot, nie miej wyrzutów, no coś Ty? bardzo duzo zrobiłaś i najwiecej co mogłaś, będzie dobrze. Może uda sie jeszcze kogoś zwołać do pomocy z okolicy Łodzi ciioteczki? prosimy

Posted

[quote name='joteska']ocelot, nie miej wyrzutów, no coś Ty? bardzo duzo zrobiłaś i najwiecej co mogłaś, będzie dobrze. Może uda sie jeszcze kogoś zwołać do pomocy z okolicy Łodzi ciioteczki? prosimy

Z Łodzi jest ciocia Marycha35, która mnie tu zaprosiła.
Na pewno zna jakieś inne ciocie z okolicy.
Zaraz wejdę na owczarki i napisze w tytułach wątków, że potrzebny ktoś z okolic Łodzi

Posted

wiadomość z ostatniej chwili...
Kajetan i Magda zdecydowali sie dac sunieczce domek tymczasowy:loveu:
ocelot kochana teraz oni będa potrzebować Twojej i ew. dodatkowych cioć z okolicy pomocy w pozyskaniu suni
a Was kochane cioteczki będziemy od tego czasu męczyć o pomoc w szukaniu dobrego domku dla małej:modla:
my zajmiemy się sterylizacją :kiss_2:

Posted

[quote name='Anja2201']Aniu ja może w środę dam radę , a TY , no i co jak złapiemy ?[/QUOTE]
jakby suni dało się pętelke delikatnie ze smyczy w czasie karmienia nasunąc i złapać trzebaby by może Pana poprosić by nam małą przetrzymał, na obrozy już oczywiście i chociażby w domu a my po nią przyjedziemy
Dziś Kajetan dzwonił do Pana, Pan próbował ją karmić ale nadal bez zmian ucieka nieufnie
tak sobiie myslę, czy do pomocy nie wezmę Azara, naszego onka, obecność zrównoważonego psa może przekona ją do nas i do samochodu, co o tym myslicie?