Elitesse Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Mała_Tybetanka']Na prawie każdym zgloszeniu jest pieczątka z Olsztyna (brawo za spostrzegwaczość) Ja ze wszystkich MWPR mam piecztke z olsztyna i też się wczesniej dzwiwilam (moze tam jejst jakas centrala?? ). Co do potwierdzenia to my juz dostałysmy :). Asiaczku jakby co ja za Ciebie poręcze ;)[/quote] tam miesci sie "firma" zajmujaca sie robieniem katalogow na wiele polskich wystaw i oni tez rozsylaja potwierdzenia do wystawcow Quote
pentu Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='panienkabubu']Oj Opole Opole :mad: Was to pochwalić :mad: dostałam potwierdzenie, bez numerka bez niczego z napisem NIEZAPŁACONE :mad: a toć płaciłam miłej Pani na wystawie w Katowicach :cool1: :eviltong: no i musze chwile wczesniej przyjechac na wystawe, czyli jeszcze wczesniej wstac (nie o 4 tylko o 3 :evil_lol: ) och Opole Opole :mad: :eviltong:[/quote] prosze o priva bedziemy wyjasniac Quote
pentu Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Joanna G']Ja tez dzisiaj dostałam potwierdzenia :multi: .Na klubówke i zgłoszenie opłacone ,a na międzynarodowa nieopłacone :) A płaciłam za obydwie w jeden dzień i w jednym punkcie[/quote] rozwniez czekam na priv bedziemy wyjasniac bo czasami to blad komputera Quote
pentu Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='sylrwia']Ponowne pytanie do osób z oddziału OPOLE:) Dlaczego na kopercie mam pieczątke poczty z OLSZTYNA:crazyeye: Zastanawialam sie kiedy zgłosiłam psa do Olsztyna a potem kto za mnie to zrobił.:evil_lol:[/quote] a odkad wazna pieczatka wazna zawartosc koperty:cool3: a w niej jest potwierdzenie na Opole i nadawca tez jest Odzial Opole.Profesjonalna obsługe naszej wystawy wykonuje firma [url]www.baryton.pl[/url] z Olsztyna Quote
pentu Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Asiaczku jezeli jestes w spisie wystawcow to nawet bez potwierdzenia zapraszam na wystawe.Mysle ze moze dojsc na ostatni moment bo z Poczta Polska sa ostatnio problemy:mad: Quote
Elitesse Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 czy konkurencja " najlepsza para" jest bezplatna i czy trzeba sie gdzies wczesniej zapisywac ? :roll: Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ja dostałam wczoraj potwierdzenie :) wszystko gicio :) Quote
aga616 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Ja dostałam wczoraj potwierdzenie :) wszystko gicio :)[/quote] my tyż:multi: mamy numerek - byle do niedzieli! Quote
pentu Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Elitesse']czy konkurencja " najlepsza para" jest bezplatna i czy trzeba sie gdzies wczesniej zapisywac ? :roll:[/quote] konkurencja bezpłatna zapisy na ringu przygotowawczym przed konkurencja.potrzebne sa numery katalogowe psów ktore ida na pare oraz karty ocen. Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='aga616']my tyż:multi: mamy numerek - byle do niedzieli![/quote] No byle do niedzieli a teraz pytanie z innej beczki :) Czy koło dworca jest jakaś knajpka gdzie można napić się kawy bo mój pociag w Opolu jest już o 6 rano. I od kiedy czyli godzinka jest już otwarta wystawa bo chyba będe tam jako pierwsza :evil_lol: Acha no i najważniejsze jak z dworca dostać się na wystawę jest jakiś autobusik czy lepiej Taxi? :) Czyli 100 pytań do :) acha i ile kosztuje bilecik chodzi o ludzi którzy zwiedzają wystawkę :) Quote
Błyskotka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Też dostałam właśnie potwierdzenie :multi:. Quote
deptusie Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witam! Czy mogłabym prosić o udzielenie mi odpowiedzi na moje pytanie- w jakiej odleglości od terenu wystawy znajduje się się ZAJAZD KASZTELANSKI i czy dojazd do wystawy jest skomplikowany. Dziękuję z góry za odpowiedz -pozdrawiam:lol: Quote
flashka-g Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='sylwiaskalska']No byle do niedzieli a teraz pytanie z innej beczki :) Czy koło dworca jest jakaś knajpka gdzie można napić się kawy bo mój pociag w Opolu jest już o 6 rano. I od kiedy czyli godzinka jest już otwarta wystawa bo chyba będe tam jako pierwsza :evil_lol: Acha no i najważniejsze jak z dworca dostać się na wystawę jest jakiś autobusik czy lepiej Taxi? :) Czyli 100 pytań do :) acha i ile kosztuje bilecik chodzi o ludzi którzy zwiedzają wystawkę :)[/quote] Na prawo od wyjscia glownego jest Reflex taki fast food- ale nie pamietam czy 24h otwraty jeszcze jest. Autobusem mozna dojechac z przystanku z Ulicy Reymonta nr 11. Masz o 6.35. Musisz przejsc 2 ulice na przystanek. Quote
sylrwia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 flashka-g a na pieszo ile minut sie idzie?? Bo zastanawial sie czy przyjechać o 11 (na ringu ocena od 12.15) :lol: Quote
flashka-g Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='deptusie']Witam! Czy mogłabym prosić o udzielenie mi odpowiedzi na moje pytanie- w jakiej odleglości od terenu wystawy znajduje się się ZAJAZD KASZTELANSKI i czy dojazd do wystawy jest skomplikowany. Dziękuję z góry za odpowiedz -pozdrawiam:lol:[/quote] Zajazd kasztleanki jakeis 5-8 min autkiem. trzeba dojechac do konca ulicy Koszyka i skrecic w lewo w Niemodlińską, potem tak jak wyzej pisalam niemodlińska sie kierować dalej::) Zobacz na planie miasta [URL="http://www.opole.pl"]www.opole.pl[/URL] Plan miasta jest zaznaczony nawet zajazd Kasztelanski;) Quote
flashka-g Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='sylrwia']flashka-g a na pieszo ile minut sie idzie?? Bo zastanawial sie czy przyjechać o 11 (na ringu ocena od 12.15) :lol:[/quote] no z dobre 20-25 minut moze okolo. Zalezy jakie obciązenie;) Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Info dla podróżnych PKP :) bo może ktoś nie wie że jest taki bilecik i o wiele taniej to wychodzi :) Jest taki bilecik jak - bilet turystyczny :) - sprawdzone bo zawsze taki kupuje jak wybieram się na wystawy :) Bilet turystyczny uprawnia do [COLOR=#800000][B]nieograniczonej[/B][/COLOR] liczby przejazdów w klasie 2 lub 1 pociągów [U]osobowych i pospiesznych[/U], od godz. [B]18:00[/B] w dniu roboczym poprzedzającym bezpośrednio kolejno po sobie następujące dni wolne od pracy, do godz. [B]6:00[/B] pierwszego dnia roboczego następującego po tych dniach. Czyli taki bilet jest ważny od 18:00 w piatek przez cały weekend :smile: I na takim bileciku mozesz jeżdzić przez całą Polskę :smile: tam i z powrotem :smile: ważne aby się wróciło do poniedziałku chyba do godziny 6 rano :smile: Bilety turystyczne są[B] [COLOR=#800000]biletami imiennymi[/COLOR]. [/B]Do przejazdów na podstawie takiego biletu uprawniona jest tylko ta osoba, dla której bilet został wystawiony. Bilet jest ważny łącznie z dokumentem tożsamości, którego numer właściciel jest obowiązany wpisać na bilecie przed rozpoczęciem pierwszego przejazdu. Bilet turystycznymożna nabyć wyłącznie [COLOR=#800000][B]w kasie biletowej[/B][/COLOR]. [COLOR=#000000]Nie[/COLOR] dokonuje się zwrotu należności za bilet, po rozpoczęciu jego ważności. Ceny biletów: - [B]60 zł w klasie 2 pociągów osobowych i pospiesznych, - to wychodzi jak dla mnie o wiele taniej jakbym kupowała dwa oddzielne bilety [/B] - [B]80[/B] zł w klasie 1 pociągów osobowych i pospiesznych A za pieska dopłaca się chyba 8 zika w jedną stronę :smile: Mówisz w kasie że jedziesz jeszcze z pieskiem :smile: Quote
Czarne Gwiazdy Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote]Czyli taki bilet jest ważny od 18:00 w piatek przez cały weekend[/quote] [quote]od godz. 18:00 w dniu roboczym poprzedzającym bezpośrednio kolejno po sobie następujące dni wolne od pracy[/quote]Jeszcze zależy jak pkp traktuje sobotę, a myślę, ze traktuje jako dzień pracy ;) Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy']Jeszcze zależy jak pkp traktuje sobotę, a myślę, ze traktuje jako dzień pracy ;)[/quote] Ja wielokrotnie tak jeździłam na takim bilecie i zapewniam wszystkich że sobota to weekend. Jechałam w sobote np. do Sopotu i wracałam w niedziele z Sopotu do Szczecina i właśnie tylko na takim jednym bilecie. Wiec trasa w dwie strony mnie wyniosła 60 zika + opłata za psa. Hmmm nie rozumiem skąd wniosek że sobota dla PKP to dzien roboczy :) Quote
Czarne Gwiazdy Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Rozumiem. W takim razie super! A czy sa od tego ulgi jeszcze? :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy']Rozumiem. W takim razie super! A czy sa od tego ulgi jeszcze? :evil_lol:[/quote] Raczej nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chociaż ja tam juz dawno nie ucząca się ani studentka więc nie pytałam się :) Aaaa dzięki za info co do dojazdu :) na wystawkę. Bardzo proszę o zamówienia słoneczka na wystawę :) A tak z innej beczki z ciekawości czym wy myjecie psom zęby? Quote
deptusie Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='flashka-g']Zajazd kasztleanki jakeis 5-8 min autkiem. trzeba dojechac do konca ulicy Koszyka i skrecic w lewo w Niemodlińską, potem tak jak wyzej pisalam niemodlińska sie kierować dalej::) Zobacz na planie miasta [URL="http://www.opole.pl"]www.opole.pl[/URL] Plan miasta jest zaznaczony nawet zajazd Kasztelanski;)[/quote Serdecznie dziękujemy za odpowiedż-pozdrawiamy goraco:laola: Quote
sylrwia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Czarne Gwiazdy']Rozumiem. W takim razie super! A czy sa od tego ulgi jeszcze? :evil_lol:[/quote] PKP ulg i promocji nei sumuje:) Quote
Mała_Tybetanka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Info dla podróżnych PKP :) bo może ktoś nie wie że jest taki bilecik i o wiele taniej to wychodzi :) Jest taki bilecik jak - bilet turystyczny :) - sprawdzone bo zawsze taki kupuje jak wybieram się na wystawy :) Bilet turystyczny uprawnia do [COLOR=#800000][B]nieograniczonej[/B][/COLOR] liczby przejazdów w klasie 2 lub 1 pociągów [U]osobowych i pospiesznych[/U], od godz. [B]18:00[/B] w dniu roboczym poprzedzającym bezpośrednio kolejno po sobie następujące dni wolne od pracy, do godz. [B]6:00[/B] pierwszego dnia roboczego następującego po tych dniach. Czyli taki bilet jest ważny od 18:00 w piatek przez cały weekend :smile: I na takim bileciku mozesz jeżdzić przez całą Polskę :smile: tam i z powrotem :smile: ważne aby się wróciło do poniedziałku chyba do godziny 6 rano :smile: Bilety turystyczne są[B] [COLOR=#800000]biletami imiennymi[/COLOR]. [/B]Do przejazdów na podstawie takiego biletu uprawniona jest tylko ta osoba, dla której bilet został wystawiony. Bilet jest ważny łącznie z dokumentem tożsamości, którego numer właściciel jest obowiązany wpisać na bilecie przed rozpoczęciem pierwszego przejazdu. Bilet turystycznymożna nabyć wyłącznie [COLOR=#800000][B]w kasie biletowej[/B][/COLOR]. [COLOR=#000000]Nie[/COLOR] dokonuje się zwrotu należności za bilet, po rozpoczęciu jego ważności. Ceny biletów: - [B]60 zł w klasie 2 pociągów osobowych i pospiesznych, - to wychodzi jak dla mnie o wiele taniej jakbym kupowała dwa oddzielne bilety [/B] - [B]80[/B] zł w klasie 1 pociągów osobowych i pospiesznych A za pieska dopłaca się chyba 8 zika w jedną stronę :smile: Mówisz w kasie że jedziesz jeszcze z pieskiem :smile:[/quote] W jedna strone w pociagach osobowych i pospiesznych 4 zl w IC i EC 14-18 zl Quote
Recommended Posts