Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane, fajnie się składa, bo Pani Irenka ma imieninki tego samego dnia co moja Mila urodzinki, więc powinnam pamiętać.:p poproszę od lepiej zorientowanych na pw adres i numer tel do Pani Irenki to też z przyjemnością wyślę życzenia. Poza tym zbliżają się święta. Będzie jej miło, jak więcej osób napisze!;)

Pozdrawiam serdecznie!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Irenka zawsze stara się odpisać- prędzej czy później ale zawsze. Tylko ciągle mi mówi, że Ona nie potrafi tak pięknie pisać jak Wy Cioteczki :)

Posted

Kochane cioteczki, miło mi słyszeć, że wciąż interesujecie sie losem Pani Ireny i Maksa i że przez sms-y i listy, odwiedziny udawadniacie to jej samej. :loveu:
Mimo, że od jakiegoś czasu rzadko odzywam :roll: się to zapewniam, że mam stały kontakt z Pania Irenką i zawsze będzie mogła ona liczyć na moją pomoc.;)
Chciałam Was poinformować, że historią Pani Irenki zainteresowała się dziennikarka czasopisma "Mój Pies" :multi: i poprosiła o zgodę na wywiad i napisanie ciepłego artykułu. Pani Irena pomimo watpliwości wyraziła na to zgodę i myślę ,ze już wkrótce bedziemy mogli przeczytac o nas wszystkich w tym czasopismie. Życze nam wszystkim miłej lektury.

Posted

[quote name='AnkaG']A przy okazji - święta się zbliżają. Szykujemy wałówkę dla Pani Ireny ?[/quote]

O tak Aniu dobrze, że czuwasz;) ,
bo dla mnie świeta nadal za wieczność:cool3:

Posted

[quote name='atena501']
Chciałam Was poinformować, że historią Pani Irenki zainteresowała się dziennikarka czasopisma "Mój Pies" :multi: i poprosiła o zgodę na wywiad i napisanie ciepłego artykułu. Pani Irena pomimo watpliwości wyraziła na to zgodę i myślę ,ze już wkrótce bedziemy mogli przeczytac o nas wszystkich w tym czasopismie. Życze nam wszystkim miłej lektury.[/quote]
ale super! :multi:

Posted

Pani Irenka napisala bardzo, bardzo cieply list do mnie. Oczywiscie juz odpisalam i jutro pedze do skrzynki :-)

Jak tytko bedzie juz art w gazecie dajcie znac!

pozdrawiam
Beata

Posted

Czekamy z niecierpliwoscia na artykulik:loveu: i pozdrawiamy nasza dobra pania Irenke i Maksiula. Cudownie ze Atena czuwa i wszystkie anielice. Swieta za pasem i klawo ze juz myslicie o stole swiatecznym pani Irenki:loveu: A moze tym razem da sie zaprosic do jakiejs anielicy na swiateczne sniadanko?:lol:

Posted

[IMG]http://img87.imageshack.us/img87/5650/kanapowazaba001ro5.jpg[/IMG]

Sorki za off ale nie moge sie powstrzymac by nie pokazac anielicom nadmorskiej dziewczynki panny Zaby Toski, ktora od 4 marca jest obywatelka holenderska z polskim obywatelstwem:evil_lol: i urozmaica nam czas:loveu:

Posted

I to wlasnie nasza droga Pani Irenka.......pamieta o wszystkich mimo wlasnych problemow.:lol: Piszcie do Irenki dziewczyny, wysylajcie sms, uraduje sie nasza pani

Posted

[quote name='Roxana']Ja u Pani Irenki będę przed samymy świętami, bo 5 kwietnia ma Imieninki i odrazu podrzucę coś na święta dla Nich :)

Cudna Żaba- Toska :)[/quote]
Dziekujemy pieknie za komplemencik. Roxano droga, a czy moglabys ode mnie kupic na imieniny bukiecik fiolkow dla Pani Irenki, czyli zalozyc za mnie? Ja bede na 100% w maju i z pewnoscia oddam pieniazki do rak wlasnych a jesli sie nie uda to do sklepu ateny. Tak mi sie marzy prywatka hi hi u Pani Irenki z Wami wszystkimi. Poznam anielice a one mnie i bedzie wesolo, tyle czy uda sie to zorganizowac? Mysle o jakiejs niedzieli bo wowczas jest troche wolnego czasu. Damy rade? Pozdrawiam serdecznie

Posted

Nie ma problemu z kwiatkami :) Napewno kupię i przekażę od Ciebie Pani Irence.
Ja też bardzo bym chciała sie z Wami spodkać u Pani Irenki, musimy uczynić wszystko aby w maju nam sie to udało!

Posted

[quote name='Roxana']Nie ma problemu z kwiatkami :) Napewno kupię i przekażę od Ciebie Pani Irence.
Ja też bardzo bym chciała sie z Wami spodkać u Pani Irenki, musimy uczynić wszystko aby w maju nam sie to udało![/quote]
Roxano serdecznie dziekuje za przysluge:loveu: Pani Irenka z pewnoscia uraduje sie a i mnie lzej na sercu ze w tak waznym dniu nasza Solenizantka otrzyma kwiatuszki:lol: Prywatka musi sie udac i prosze zaczekajcie na mnie z ta imprezka. Mnie tu juz po glowie chodza kanapeczki na zabek ktore zrobie dla wszystkich nawet w ilosci 1000 sztuk, a poza tym uraczymy sie miedzy innymi ajerkoniakiem made in NL. Mowie wam pycha:lol: Tylko daj Boze dograc wszystko i ze wszystkimi:multi: Juz sobie wyobrazam jak Pani Irenka bedzie rozesmiana i szczesliwa majac wokol siebie przychylne jej anielice!!! A prywatek juz dzisiaj prawie nie ma:-( poszly w zapomnienie z duchem czasu a tak bylo fajnie

Posted

Hej Cioteczki Kochane!
Dawno mnie nie było na dogo, a tu tyle newsów. Czytam i nie wierzę! Super, że kogoś zainteresowała ta historia. :multi: Dla mnie to opisanie tej historii w Moim Psie jest nadzieją, że znajdą się kolejne osoby o wielkim serduszku, które pomogą innym psiaczkom. Tyle ich potrzebuje naszej pomocy. Super:loveu:

Pomysł imprezy jest trafiony jak najbardziej. Też bardzo bym chciała się z Wami spotkać. Kochane chętnie upiekę jakieś ciacho lub coś upichcę, Tylko błagam niech Cioteczki ze Szczecina coś zorganizują.

Ostatnio byłam w Szczecinie i zostawiłam Pani Irence i Maksiowi u Anetki paczuszkę. Dla Pani Irenki specjalnie fajne perfumki. A co!

Kochane, jeszcze korzystając z tego, że już wkrótce będziemy się rozliczać z podatków (koszmar, ale można coś dobrego przy tym zrobić) i proszę, abyście nie zniechęcały się ;) papierkowymi utrudnieniami i wsparły 1 % podatku jakąś psią organizację!:Dog_run:Ja z mężem chcemy wesprzeć straż dla zwierząt. Zachęcam i mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe.

Posted

[quote name='dusje'][IMG]http://img87.imageshack.us/img87/5650/kanapowazaba001ro5.jpg[/IMG]

Sorki za off ale nie moge sie powstrzymac by nie pokazac anielicom nadmorskiej dziewczynki panny Zaby Toski, ktora od 4 marca jest obywatelka holenderska z polskim obywatelstwem:evil_lol: i urozmaica nam czas:loveu:[/quote]

Dusje ona jest boska! Pewnie macie z nią super przygody. Śliczne, mądre oczy i piękny kolorek czekoladowy pewnie tak podbiły Wasze serducha! I powiem szczerze, doskonale Was rozumiem.:multi:

Posted

[quote name='Anne&Mila']
Kochane, jeszcze korzystając z tego, że już wkrótce będziemy się rozliczać z podatków (koszmar, ale można coś dobrego przy tym zrobić) i proszę, abyście nie zniechęcały się ;) papierkowymi utrudnieniami i wsparły 1 % podatku jakąś psią organizację!:Dog_run:Ja z mężem chcemy wesprzeć straż dla zwierząt. Zachęcam i mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe.[/quote]

Zapraszam, zerknijcie do mojego podpisu w sprawie tego 1%.

A w sprawie kwiatów to zastanawiam się, bo ja z daleka, czy jakiejś poczty kwiatowej nie zamówić dla Pani Irenki...

Posted

[quote name='zdrojka']
A w sprawie kwiatów to zastanawiam się, bo ja z daleka, czy jakiejś poczty kwiatowej nie zamówić dla Pani Irenki...[/quote]

To dobry pomysł! Tylko, że z tego co się kiedyś orientowałam to dość drogie.

Ja wczoraj dostałam paczkę ze Świata Książki i jedna z książek jest specjalnie dla Pani Irenki. Po niedzieli wyślę ja kurierem tak, żeby na imieniny i święta dotarła. Dokupię tylko jeszcze kartkę!;)

A co z imprezką?
Czy ktoś planuje może odwiedzić Panią Irenkę w Wielką Sobotę? Może znów jakieś przysmaki uszykujemy?

Posted

Anielice, organizujecie cos na Swieta dla Irenki?:lol: Ja staram sie jak moge by paczuszka dotarla, niestety pani ktora miala ja zabrac nie da rady, zabiera ze soba mnostwo rzeczy do PL i bedzie obladowana, ale jescze mam jedna osobe i na nia licze. jesli nie uda sie tym razem, to z pewnoscia w maju sama dowioze:lol: Czy wiadomo komus z was czy pani Irenka dostala ode mnie kartke imieninowa? Prosze dajcie mi znac, martwie sie ciut, bo tego samego dnia wyslalam list do Wwy dla Romenki i nadal go nie otrzymala:shake: a bylo to 2 tygodnie temu mniej wiecej.
Zaczekajcie na mnie z PRYWATKA do Maja,plissss.Bede tylko kilka dni w Pl i nieskromnie:oops: mowiac jako pomyslodawczyni tejze balangi pragne Was poznac ale musze to jakos ogarnac logistycznie:eviltong: Zaczekacieeeee?:lol:
Off teraz: gdzie w Szczecinie w sobote lub niedziele moge pieknie ostrzyc swojego psiaka sznaucopodobnego? Prosze o namiarki. Pozdrawiam i do zobaczenia:loveu:

Posted

Ja będę u Pani Irenki 5 kwietnia w imieninki. Odrazu podrzucam coś na Święta, bo potem to już nie mam jak. O kwiatkach od Ciebie dusje -oczywiście pamiętam! O karteczce nic nie wiem, ale się dowiem czy doszła.
Co do prywatki- oczywiście, że poczekamy na Ciebie dusje :p Myślę, ze inne Ciotki też tak sądzą :cool3: Jak już się spodkać to w miarę jak w największym gronie.

Co do strzyżenia pieska muszę się dowiedzieć jak ma koło mnie otwarty salon w sobotę bo w niedziele to napewno nie ma otwartego. Ale to chyba bym musiała Cię wcześniej zapisać, bo wiem, ze ma tam kocioł ze stryżeniem. Kiedy bym nie poszł to zawsze multum psiaków jest...