inga.mm Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='handzia']Uwielbiam takie krejzolki ;)[/QUOTE] Znaczy tworzysz mój fanklub? Quote
handzia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='inga.mm']Znaczy tworzysz mój fanklub?[/QUOTE] Może być, lubię osoby pozytywnie nastawione do świata, nieskomplikowane, niedrobiazgowe i trochę zakręcone ;) Ja też ciągle czegoś szukam i w ten sposób wyczułam bratnią duszę w Tobie ;) Quote
Lobaria Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Niedawno na moim forum grzybowym założyłam temat POMOC DLA PSICH NIESZCZĘŚĆ [URL]http://www.forum.nagrzyby.pl/viewtopic.php?t=12874&postdays=0&postorder=asc&start=0[/URL] Odzew / w sensie wpisów / nie jest imponujący, ale ponad 800 wyświetleń:p Na drugiej stronie tematu wstawiłam apel o pomoc dla Gacusia. Link do wątku o Gacusiu mam też w swoim podpisie. Gacusiu, zdrowiej nam:loveu: Quote
inga.mm Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='handzia']Może być, lubię osoby pozytywnie nastawione do świata, nieskomplikowane, niedrobiazgowe i trochę zakręcone ;) Ja też ciągle czegoś szukam i w ten sposób wyczułam bratnią duszę w Tobie ;)[/QUOTE] Z tą pozytywą - to jak kiedy. Bywam drobiazgowa i czepialska, jeśli coś mi nie gra, albo wqrw mnie bierze. Ogólnie mam poczucie humoru i ono mnie ratuje. np. od wczoraj mam 9 lokatora czy raczej lokatorkę. [I][URL="http://www.dogomania.pl/threads/216180-Birma-onkowata-sunia-z-sieropsi%C5%84ca-Ingi.mm-szuka-domu"]Birma[/URL][/I][SIZE=2] piękna [/SIZE][SIZE=2]sunia[/SIZE][I][SIZE=2].[/SIZE][/I][SIZE=2] Zakładam jej temat. [/SIZE][SIZE=2]Żeby nie poczucie humoru, to chyba zaczęłabym wrzeszczeć. [/SIZE] Quote
Nadziejka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 :modla::modla::iloveyou::iloveyou:Gacuniu zagladam i sciskuniam za twe zdrowko! Quote
inga.mm Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Poprosimy o wiadomości.... paczuszka zabawkowa pojedzie dziś po południu. Zapraszam też do mojego sklepiku [URL="http://www.dogomania.pl/threads/215460-Ro%C5%9Bliny-zabawki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne-cuda-na-sierotki-Ingi.mm-%2829-10-21.00%29"][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/151/10102011608.jpg[/IMG][/URL] Quote
sillann Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 jak nasz mały szkrab sie miewa??? sa jakies dobre wiadomosci:?? Quote
Iljova Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='sillann']jak nasz mały szkrab sie miewa??? sa jakies dobre wiadomosci:??[/QUOTE] No właśnie też chciałabym wiedzieć :) Quote
sillann Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 :lookarou:troche sie martwie ta cisza, mam nadzieje ze to tylko brak czasu u Cioteczek a nie cos zlego u Gacusia, sciskam pieseczka Quote
misiu Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 zaczynam się juz złościć :angryy: dlaczego nikt nie informuje nas o stanie Gacusia ? Padło już TYYYLE zapytań o jego zdrowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Iljova Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Mnie to niepokoi zaczynam się martwić... Mam nadzieję ... Quote
Plicha Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Jutro na pewno będą nowe wiadomości. Wierzę że z Gacusiem coraz lepiej. Quote
MALWA Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Klaudus_ czy jesteś w stanie coś napisać co z Gackiem? Czy jest jakaś poprawa w jego zdrowiu? I w ogóle co się dzieje, brak odpowiedzi, a pytań wiele... Domyślałm się, że masz pewnie urwanie głowy w schronisku i stąd ta cisza.... Quote
ida47 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 ja juz pisalam wczesniej , ze na tym watku malo wiadomosci , przestalam wchodzic na watek bo i po co , :shake: Gacusiu zdrowiej piesku Quote
Łukasz__ Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Gacuś czuje się lepiej. Przybrał pół kilograma na specjalistycznej karmie :) Ślicznie bawi się zabawkami - jak jakieś jeszcze macie - to bardzo prosimy. On na pewno się chętnie Nimi zabawi :) Niestety nadal jest w lecznicy - bo to Jego stan był bardzo poważny po przywiezieniu i nadal jest pod kontrolą. Najważniejsze,że zaczął samodzielnie jeść... Chociaż pół kg to tak niewiele - to dla Gacusia to gigantyczny sukces. No i jeszcze zostaje łapeczka - będzie potrzebny szereg rehabilitacji. A i tak nie wiadomo czy będzie Jej używał ... W imieniu Gacusia bardzo dziękujemy za troskę i serce jakie Mu okazujecie. To dla Gacusia bardzo ważne. Quote
Lobaria Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Dziękujemy za wieści - Gacusiu trzymaj się, kochany. Quote
Recommended Posts