Jump to content
Dogomania

bokser Oskar - wreszcie ma wymarzony dom w Warszawie :)))))))))

Recommended Posts

Posted

Do gory chudzinko!!!
Jesli chodzi o bakterie, biegunki itp-jesli to przerost flory bakteryjnej i Oskarek faktycznie duzo je, ale ma rozwolnienia i nie przybiera zupelnie na masie, wystarczy chocby Lakcid-codziennie po 1 ampulce.Dobrze by bylo jakas karme dla "alergikow" z fruktooligosacharydami-np.Arion Lamb&Rice, chyba najtansza sprawdzona jaka moge polecic.Niestety ja nawet zlotowki nie mam, zeby podeslac chocby na karme :( :( :( Juz kilka dodatkowych boksi mam na "utrzymaniu" a ich ciagle przybywa :( :( Moge tylko doradzic :(

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem niestety, ale to jedyne rozwiazanie-jesli nie unormuje sie flory bakteryjnej, pies umrze.Moj wlasny, adoptowany ponad rok temu tez to mial, choc stanelam na glowie, mial doskonale warunki, opieke-prawie tego nie przezyl i niewiele brakowalo-tak sie nim "zajmowali" poprzedni wlasciciele.A nie wygladal na az tak wyniszczonego jak Oskarek :(
Poza tym zima, wlasnie sie poochadzalo-tak chudy pies i to chory chudy pies w takich warunkach :( :( :(
Oskarku-ktos Cie na pewno szuka gdzies tam, zeby dac nowy domek-niech Cie znajdzie jak najszybciej!Hopkaj na pierwsza!

Posted

la_pegaza napisał(a):
Kate, a Ty mu w końcu wysłałaś paczkę czy kase??

Przelałam na konto 50 zł dla Oskarka. Teraz jestem uziemiona w domu, ale w przyszłym tyg poślę jeszcze tak jak planowałam - 2 koce, i pomyślę nad czymś jeszcze dla niego.