anastazja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Do gory chudzinko!!! Jesli chodzi o bakterie, biegunki itp-jesli to przerost flory bakteryjnej i Oskarek faktycznie duzo je, ale ma rozwolnienia i nie przybiera zupelnie na masie, wystarczy chocby Lakcid-codziennie po 1 ampulce.Dobrze by bylo jakas karme dla "alergikow" z fruktooligosacharydami-np.Arion Lamb&Rice, chyba najtansza sprawdzona jaka moge polecic.Niestety ja nawet zlotowki nie mam, zeby podeslac chocby na karme :( :( :( Juz kilka dodatkowych boksi mam na "utrzymaniu" a ich ciagle przybywa :( :( Moge tylko doradzic :( Quote
la_pegaza Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kate, a Ty mu w końcu wysłałaś paczkę czy kase?? Anastazja, niestety ciężko dopilnowac takich rzeczy w schronisku i to na odległosc ... :shake: Quote
anastazja Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 wiem niestety, ale to jedyne rozwiazanie-jesli nie unormuje sie flory bakteryjnej, pies umrze.Moj wlasny, adoptowany ponad rok temu tez to mial, choc stanelam na glowie, mial doskonale warunki, opieke-prawie tego nie przezyl i niewiele brakowalo-tak sie nim "zajmowali" poprzedni wlasciciele.A nie wygladal na az tak wyniszczonego jak Oskarek :( Poza tym zima, wlasnie sie poochadzalo-tak chudy pies i to chory chudy pies w takich warunkach :( :( :( Oskarku-ktos Cie na pewno szuka gdzies tam, zeby dac nowy domek-niech Cie znajdzie jak najszybciej!Hopkaj na pierwsza! Quote
katrinko Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kupię mu Lakcid czy Lacidofil, jesli zgodzą się podawać, tylko czy to wystarczy? Quote
la_pegaza Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Nie wiedząc co mu dokładnie jest, ciężko będzie go kurowac :( Domek tymczasowy dla Oskarka :modla: Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 la_pegaza napisał(a):Kate, a Ty mu w końcu wysłałaś paczkę czy kase?? Przelałam na konto 50 zł dla Oskarka. Teraz jestem uziemiona w domu, ale w przyszłym tyg poślę jeszcze tak jak planowałam - 2 koce, i pomyślę nad czymś jeszcze dla niego. Quote
AgaiTheta Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Na hotel nie mamy kaski :shake: :-( Musimy szukać DT!!!! Kobitki myślmy co zrobić? Quote
katrinko Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 la_pegaza napisał(a):Jest jakiś odzew z allegro?? Do mnie nikt nie dzwonił. Quote
la_pegaza Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 katrinko napisał(a):Do mnie nikt nie dzwonił. :shake: :shake: Może napisac do dziewczyn z Opola?? one chyba dawały Mao do jakiejś lokalnej gazety. Quote
la_pegaza Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 halo halo nikt nie da temu psiakowi domku?? on może nie przeżyc tej zimy :placz: Quote
Kluska4 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Oskarku, Ty też jakoś nie masz szczęścia :shake: Quote
Recommended Posts