joaaa Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
florida_blue Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 kiwi, a jak z jedzeniem ??? jak sobie radzą z nią w kuchni??? nie wyjada im z garnków???? Quote
vellamo21 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A tutaj są zdjęcia Passy z wigilii http://znalazlydom.blog.onet.pl/1,0,0,album.html Quote
kiwi Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 weterynarz na 1 wizycie stwierdził, ze nie ma wiecej niz 10 miesiecy, zeby dopiero co wyszły, z jedzeniem wlansnie nie ma az takich problemow, nie wyjada z garnkow, ale zjada 3 pełne kubki royala weterynaryjnego suchego, rozlozone na caly dzien, wczoraj nawet nie pozarła zapomnianego ciasta z ławy ;) boi sie mezczycn, jak syn (18 letni) ubrał kaptur przed wyjsciem z domu to uciekła przerazona z piskiem. Nie odstepuje Pani na krok, ma posłanie przy kominku i spi przykryta cala razem z głowa kocykiem. kupe robila wczoraj 12 razy :O a dzisiaj juz 5 razy :o niestety czesciowo w domu... Natomiast siusiu robi tylko i wylacznie na dywan w przedpokoju... Quote
florida_blue Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Vellamo... litosci.... :-( i nawet z Armaniim spała moja mysia :loveu::loveu::loveu: kiwi... u moich rodziców też sie załatwiała w domu ... DLACZEGO ??? a u mnie nie !!!!! nasikała co prawda ze 2-3 razy, tyleż samo jej sie zdarzyło koło windy - myłam korytarz :] ale to wszystko - sioo było tylko na dworze. qpa tez.... co do wieku - dla mnie ona była taka szczeniakowata, ja sama jej dawałam ok roku, wet MAKSYMALNIE 1,5... osobiscie podejrzewam, że moze nawet nie miała jeszcze cieczki... Quote
jo_joanna Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 no cudna sunia!!:loveu: przeczytałam cały wąteczek, nie powiem... intensywny bardzo i ekspressowy :) Fantastyczna akcja:) Quote
la_pegaza Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 jakieś wieści z nowego domu?? :cool3: Quote
florida_blue Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 a na wiadomości czekam z niecierpliwością... Quote
kiwi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 mowie wam jaki sucz ma domek :loveu: juz jest o niebo grubsza, prawie wszystkie kosteczki zniknely :loveu: wczoraj odbyly sie wielkie rodzinne zakupy w ktorych uczestniczyla juz Kora - to jej nowe imie trzeba bylo przymierzac, i teraz mała paraduje w rogzie, ma lepsze legowisko niz moje lozko ;) i cieplejsze kocyki ;) caly czas ktos z nia jest, juz nie siusia w mieszkaniu za to spaceruje bardzo czesto, chodzi na flexi wiec biega i łobuzuje do tego ogrodek no i kochana pancia- bo do pani domu przyzwyczaila sie najbardziej nie jest juz taka zarloczna, potrafi nawet zostawic jedzenie w miseczce na pozniej a jamniczka juz ja nawet sama zaczepia do zabawy :) Quote
florida_blue Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 jak ja na to czekałam .... zdjecia proszę .... i wycałowac ją ode mnie.... Quote
kiwi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 a no i wyleguje sie oczywiscie tylko koło kominka :) Quote
florida_blue Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Faro, jesli chcesz tamto zdjęcie - podaj mi swojego maila, mam chyba trzy takie jak siedzi na budzie ... Quote
kiwi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 tak tak, bedzie z tego cudo! juz jest a jak jeszcze troszke ciałka nabierze to juz wogole:) Quote
kiwi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Kora przytyła juz 2,5 kg :D dzisiaj została zaszczepiona p/chorobom zakaźnym a moja Tolusia na nia nakrzyczała przez siatke;) dzisiaj mi nawet podziekowana za TAKA psice :) Quote
kiwi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 mowie wam jaka to dama!!! Z JAKA GRACJA SIE PORUSZA!!! paraduje po ogrodzie, wachajac wszystkie zakatki, wyglada przez brame, jak idzie na spacer to wyglada jakby sie unosiła nad ziemia :) spaceruje bardzo duzo, caly czas je roayala weterynaryjnego, ale glownie zeby sie lepiej odzywila i nabrala ciałka bo juz nei ma problemów z biegunkami - zjada smakusie i wszystko gra. jak sasiad opowiada o niej to sie smieje pełna gębą :loveu: jest ukochana sunia, oczkiem w glowie :) wybrala sobie spanie na kanapie i tak co wieczor lula zawinieta w kocyk :) a rano idzie dac buzi i wslizguje sie pod koldre udajac ze wcale jej tam nie ma ;) trafila super, porobie jej jakies zdjecia jak znajde chwile czasu i bedzie lepsza pogoda :) jest juz po szczepieniu p/zakaznym i wogole nie widac kosteczek :)) Quote
florida_blue Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ja bardzo bardzo na te foteczki czekam .... tak się cieszę, że ma dobry domek :) :multi::multi::multi: oj jakby się nie wywiązywał to :mad: Quote
AgaiTheta Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Buziaki dla Passy od cioci Agi :loveu: Quote
kiwi Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 nareszcie mam zdjecia :loveu: Kora jest jedynym psem, który ma nie tylko swoja własna kanape ale tez własny pokój :) Wieczorem kiedy Dama udaje sie na spoczynek ;) wyrusza do pokoju córki Panstwa, ktora juz sie wyprowadziła i tam zagrzebuje sie w koc na kanapie i zasypia. Czasami jednak zagrzebuje sie z takim zacieciem ;) ze odpychajac sie od oparcia nogami spada z kanapy :) Przychodzi wtedy bardzo zdziwiona i nie rozumie co sie stalo :lol: Quote
papisia Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :o a mnie tutaj dawno nie było :o przepraszam, ale czy ten piękny duży bokser pożarł tę chudzinkę??:o Quote
Iza i Avanti Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 O, śliczniunia Passa nam się pojawiła! :sweetCyb: Quote
florida_blue Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ojejuniu :loveu::loveu::loveu::loveu: dziekuje :) Quote
Recommended Posts