Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no słuchajcie no.... udusze tego zwierza :>
naprawde ...

zjadła pół puszki nastepnej i zajrzała na blat w kuchni - do garnuszka z mlekiem, cukrem i drożdzami - miałam gofry robić.... oczywiscie sie wylało na podłoge, do szufladek.... wpłyneło pod szafki.....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jedno jej trzeba przyznać - czeka na jedzenie - jak się jej nakłada to siada i czeka :loveu: obserwuje uwaznie ale czeka, nie skacze po mnie. Pozniej podchodzi do jedzenia, nie rzuca sie na nie, tak spokojnie - i jak juz sie przeyssa do miski to koniec :d dopoki nie zje wszystkiego, nie wyliże calutkiej podłogi w promienu pół metra, kacików szafek, miski od srodka i na zewnątrz - nie mozna jej oderwać :)

Posted

florida, elik z krakowa proponowala ze dzisiaj moze pojechac pociagiem po boksie, AgaG powinna miec jej nr, ew sprobuj sie znia skontaktowac na dogo, nick dokladnie elik, moze jeszcze sie uda....

Posted

Kto bedzie jechal pociagiem po psa?????Skontaktujta sie ze mna przez telefon(ciocia Florida ma numer),moze pojechalybysmy i wrocily razem(z Boksia i Ratlerka)????Teraz jestem dostepna tylko przez telefon bo musze wyjsc.....

Posted

i mamy nastepny problem ..... TZ powiedział, że chce chociaż spróbować czy ona nie nauczy sie sama zostawac w domu, mówi, że zaczynamy od jutra próby..... nie chce jej oddać.....:oops::oops::oops:

a mnie troszke na nią nie stac (karma no i koszty leczenia), nie chce jej traktowac jak zabawke i oddac za tydzien...

Posted

No Chyba Sobie Zartujesz!?
Co Ty Myslisz Ze Ja Mam 15 Lat?

Cala Rodzina Zceka, Wyprawka Kupiona, Dopytuja Sie Co Chwila Czy Juz Jedzie, Co Wy Sobie W Kulki Gracie?
Tzreba Bylo Tak Od Razu!
A Co Jak Nie Nauczy Sie ZOSTAWAC??
Ma Szanse Isc Do Domu Z Ogrodem, Kochajaca Rodzina, Ktora Nie Ma Nic Przeciwko Weterynaryjnym Karmom I Gdzie Zawsze Ktos Jest, Jasne Zniszczy Drzwi I Bedziecie Szukac Nowego Domu,
Swietnie, Niech Sie Przyzwyczaja Pzrez Kolejny Tydzien, A Potem Znow Na Tulaczke Po 15 Domach
Co Ja Mam Powiedziec Ludziom, Ktorzy Na Nia Czekaja Od Dwoch Tygodni?
Florida, Moae Ty Do Nich Zadzwonisz?

Po Co Byly Jakies Historie Z Zepsutym Samochodem?

Posted

samochód sie zepsuł naprawdę... Mój TZ już wczesniej coś marudził, dzisiaj jak przyjechał powiedział, ze chce, żeby ją zostawić u nas ....

Ale ok... Dom czeka, miała iść tam, niech idzie, niech jej bedzie dobrze...
szkoda mi jej bardzo - bo wszystkim nam się bardzo podoba, pasuje jej charakterek bokserkowy, syn sie z nią bawi, razem sie tarzają po podłodze i gonią po mieszkaniu...

ale nigdy nie bedzie miała takiej opieki jak tam u sąsiadów kiwi... Na razie u mnie krucho z kasą na lepszą karmę dla niej, kiepsko z tym zostawaniem, jak bedzie szczekać sąsiedzi bedą się tu burzyć... Jest wspaniałą sunią, dużo przeszła i zasłużyła na najlepszy mozliwy dom...

pociąg do czestochowy jedzie o 13:10 - i tym by mi najbardziej pasowało - musze jeszcze odebrać minimixratlerke ze schroniska... na razie mała siedzi u pracowników, odbieram ją rano...

przepraszam cie kiwi za to całe zamieszanie
, ja dzisiaj cały dzien od 6 a nogach, spakowana, siedziała u mnie siostra, żeby zostać z moim synem jakbym jechała... cały dzien przed kompem i na telefonie bo zaraz pojedziemy, miałam iść do lecznicy po zaswiadczenia co jej dawali - albo ksiązeczkę zeby jej wyrobić bo nie dostała, minimixratlerka od 7 rano siedzi u pracowników i na mnie czeka....

Obrożę ma jakaś schroniskową, niech w niej jedzie, znów takiej sraty nie poniosą :P ale smyczki nie mam mocnej, mam taką jedną zszywaną, bo z ta moja tasmy została w lecznicy :/ a dostałam z zamian jakaś cieniutenką i boje sie z nią na tym chodzic zeby nie zerwała

Posted

florida, xenia ze mna pojedzie smaochodem, wyjezdzamy z krakowa o 8 rano, napewno bedzie lepiej niz w pociagu, ech bylo nerwowo ale dziekuje ci z adecyzje...
wiesz boksery sa w potrzebie ciagle... a moi sasiedzi tacy wyczekani, moga nie chciec wiecej czekac....
ja mam obroze i smycze, zrobcie jej ksiazeczke albo liste tego co dostawala, bedziemy dawac znac o ktorej bedziemy.
wezmiemy tez ratlerke jesli tzreba

Posted

a mogłybyśmy podjechac razem do lecznicy ?? to ok 3 - 4 km ode mnie ... a do schroniska ja pojadę po małą sama zebyscie nie musiały się tu już platać... czy jak już wolicie :) (bedzie mi troche trudno zdązyć załatwić wszystko w 2 godziny komunikacją miejscką i spacerkiem)

własnie byłyśmy na spacerze... spusciłam ją ale ma w nosie bieganie, pcha się kłusem wyciągniętym do domu i siedzi pod klatką :P
otworzyłam i wskoczyłyśmy sobie do bloku... a koło windy sąsiad ze spuszczoną ONką bez kaganca... normalnie ciepło mi sie zrobiło... bo ta ich suka taka dziwaczna, czasem atakuje, czasem sie bawi, to własnie ona tak gnębiła tą 9 mies czarną wyżełkę którą miałam w wakacje...
psice dosłownie na siebie wpadły i wdarły sie razem do windy i razem przyjechalismy, u mnie na pietrze obie wypadły i ganiały się po klatce :) UFFFFF a ta onka to ze trzy takie Passy...

Posted

no i super :)
Passunia bedzie miała fajowy domek :)

ten niuchacz paskudny łazi mi po mieszkaniu i dobiera sie nawet do chleba.... puszke już pożarła całą .... nie mam wiecej .....

dać jej ugotowane udko????????????? oczywiscie bez kosci... skórke też zdejmę.... dać???

Posted

Passa ma drugie imię :D Chupacabra :D:D:D TŻ z kolegą obejrzeli w tv program i doszukali się podobieństw :D
*zarłoczna
*czerwone oczy
*i slady z pazurkami im pasują

chyba piffka było ciut za duzo... :P ale zgadnijcie z kim Passa siedzi na kanapie teraz i za kim chodzi do łazienki nawet ręce umyć... :cool3: zdrajczyni jedna :mad::mad::mad: