la_pegaza Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Kiwi, podeślij prosze zdjęcia na adopcyjną. Dharma dorzuci do wątku w nowym domu :) Niech zobaczą jak wypiękniała :loveu: Quote
boksiedwa Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 a kto zamięnił szkielecik w taką sliczną pannę? :) Quote
kiwi Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 prawda ze sliczna : :) ja nie wiem jak na strone wyslac ale wy mozecie :) Quote
la_pegaza Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [email protected] , daj, że to Passa w nowym domciu :) Quote
kiwi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Drogie Ciocie:) Chciclam wam napisac ze u mnie wszystko super :) wlasnie dostałam swoja pierwsza cieczke :lol: gryze wiec wszystkich kolegów i kolezanki :) waze juz 22 kilo :o jak tak dalej pojdzie to bede sie musiała zaczac odchudzac :) ale moze mi to nie grozi, bo mam duzo dlugich spacerow i biegam juz po łakach bez smyczy :) Ale nie martwcie sie - do kazdej obrozy mam osobna adresowke, a poza tym nic a nic sie nie oddalam :) Jestem Taaaka szczesliwa :) mam nie tylko swoja wlasna kanape ale tez swoj wlasny pokój. No i Pania swoja tez mam. Nie ostepuje jej na krok :) Trzymajcie sie cioteczki cieplo :) i nie martwcie sie nic a nic bo nie ma powodu:) Kora former Passa Quote
la_pegaza Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 super :multi: gdyby wszystkie boksie miały takie szczęście :happy1: Quote
kiwi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 no Korusie nawet dzisiaj spotkałam :) strasznie przylepna do ludzi, jak zobaczy kogos z sasiadow to siada w miejscu i nie pojdzie na spacer az sie pomarszczonego pysia nie wypiesci:) Quote
la_pegaza Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 a po tej cieczce zostanie wysterylizowana? czy to później? Nie rozumiem jak można przejść i nie pogłaskać ;) Quote
kiwi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 no nie mozna absolutnie ;) temat sterylizacji narazie zostal odlozony bo trzeba poczekac az sie cieczka skonczy :) aaa Kora ma ciagle zaczerwienione oczy, zadne krople nie pomagaja, byc moze to alergiczne. wyglada jak male zombie ;) Quote
la_pegaza Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 karteczki już w sprzedaży http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54662, dochód na boksie, które wciąż czekają na odmianę losu Quote
boksiedwa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 kiwi napisał(a): aaa Kora ma ciagle zaczerwienione oczy, zadne krople nie pomagaja, byc moze to alergiczne. wyglada jak male zombie ;) a świetlik? u moich małp działa Quote
la_pegaza Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 u mnie świetlika nie było i mam krople Homeoptic :lol: to samo działanie ;) Quote
Recommended Posts