Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

florida_blue napisał(a):
myslałam o tej suni Verda, tej po operacji na nózkę... na tymczas...

MYSLAŁAM i myślę nadal - na razie nic nie obiecuję ;)

ta sunia niestety jest już za TM :placz:

modliszka, wiesz coś więcej o tym 7 miesięcznym??

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

la_pegaza napisał(a):
ta sunia niestety jest już za TM :placz:

DLACZEGO ?????:-(:-(:-(bidulka taka ....

Moje psice już pojechały - mała ujadając w transporterku a Passa - Chupacabra z przodu w objęciach Kiwi :)

Posted

przepraszam, za chwile musze wyjsc na sylwestra, a nawet jeszcze sie nie wykapalam ;)
narazie wszystko super, karma juz kupiona, coz mam wiecej napisac ;)
wiecej info jutro pewnie , wybaczcie ide sie szykowac ;)

Posted

no niech ci bedzie :> ale jutro ma być porzadny długaśny pościk jak jej mineła pierwsza noc w nowym domku :P

bawcie sie dobrze - ja w tym roku już zamykam działalność ;) wydane co miałam wydać, potransportowane i już :)
tylko jeszcze bede potrzebowała danych sąsiadów - do schroniska :)

Szczęsliwego Nowego Roku i wiecj udanych adopcji :)!!!!

Posted

a teraz cos o ratlereczce-jestem mala taka,na raczki,na raczki,podusia,kocyk-caly moj,cieplutko.....jestem po kapieli,wygrzewalam sie pod grzejniczkiem....cholerka,kot wiekszy ode mnie.......jestem malutka....ale apetyt to mam niesamowity.......!!!!

Wszystkiego Najlepszego Dogomaniacy!!!!!

Posted

ma swoj watek,ma!watek ma troche dlugi tytul -a ja mam skleroze:lol: :lol:
:evil_lol: ale w tytule jest cos o "mini-mix-ratlerce ze schroniska w Czestochowie".....a skoro juz tu o niej wspominano to opisalam co bylo dalej -dla informacji zainteresowanych.:multi: :multi: :multi:

Posted

Cieszę się, że wreszcie się udało :multi:
Kiwi, Słonko jak z kosztami transportu?
Jeżeli nie będzie potrzeby by te 150 zł Ci oddawać to wtedy te pieniążki pójdą na dług za leczenie, ale jeżeli potrzebne, to florida zrobi przelew.

Finanse:
100 zł karma,witaminy,środki na sierść
164 zł leczenie, dała florida z konikowych pieniążków, musimy oddać
180 zł leczenie, musimy zapłacić dzisiaj u weta
444 zł
+ 150 zł piniążki na transport
- 50 zł od floridy :Rose:
- 180 zł za leczenie przelew do lecznicy
- 150 zł na transport (te dwa przelewy zrobiłam ze swoich pieniążków, niestety nie mogę dać tego suni, jak pieniążki się na AFN uzbierają będę musiała odebrać, przepraszam bardzo, ale poprostu teraz nie dam rady tyle podarować)

Prosimy o wpłaty na AFN "boksery w potrzebie-Passa"

Florida bardzo proszę, dowiedz się czy uda się z lecznicy dostać fakturę za leczenie suni.

Posted

wszyscy sie nawzajem poznaja, stara jamniczka jest obrazona, wielce niezadowolona, a passa biega po calym domu. dzisiaj spacerowala z panem po ogrodzie i jak tylko pan nie nadazal to obracala glowke i wolala go wyraznie. rozbawiona, juz wczoraj odwiedzila rodzinnego weta i oprocz zagloszenia i zapalenia spojowek malutka w porzadku. niestety ja jestem bardzo chora, nie dam rady do nich isc. co do paliwa, to jechalam z xenia (wellington) jej zapytajcie.....

Posted

kiwi napisał(a):
aniu, gdyby to byl kac to by bylo pol biedy, prawie nic nie wypilam....

ja nie napisałam tego złosliwie - -wiem, ze nastepny dzien po imprezie jest czasem rózny

ale teraz to sie martwie naprawde - pogotowie:shake:
nie podoba mi sie to...
moze jakies zatrucie?
nie wiadomo co dają w knajpach do potraw...

Posted

Finanse:
100 zł karma,witaminy,środki na sierść
164 zł leczenie, dała florida z konikowych pieniążków, musimy oddać
180 zł leczenie, musimy zapłacić dzisiaj u weta
444 zł
- 50 zł od floridy :Rose:
- 180 zł za leczenie przelew do lecznicy
- 150 zł za leczenie zwrot dla floridy (te dwa przelewy zrobiłam ze swoich pieniążków, niestety nie mogę dać tego suni, jak pieniążki się na AFN uzbierają będę musiała odebrać, przepraszam bardzo, ale poprostu teraz nie dam rady tyle podarować)

Prosimy o wpłaty na AFN "boksery w potrzebie-Passa"

transport był od cioci wellington gratis, dziękujemy serdecznie :loveu:

Posted

no kochani :)

ponieważ sezon aniołkowy już się raczej skończył - a piesków nie umiem jeszcze robić... ;)

teraz bedą BARANKI :) są dwa białe i 8 pieczonych - do malowania :) czekam na propozycje :) wystawię aukcję niedługo na bazarku i zaraz wkleję na zachętę foteczkę

i jeszcze Passa...

Posted

passa ma sie doskonale :)
jamnica juz troche mniej warczy i coraz bardziej toleruje boie, bedzie miala na imie klara albo kreska, chyba jeszcze jeszcze nie wybrane;)
chodzi na spacerki na smyczy i staruszka jamniczka tupta sobie powolutku, to sunia czeka na nia i bez niej nie idzie :) poza tym biega po ogrodzie, opiera łapy na ogrodzenie i chce sie witac z kazdym przechodniem :)