la_pegaza Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 florida_blue napisał(a):myslałam o tej suni Verda, tej po operacji na nózkę... na tymczas... MYSLAŁAM i myślę nadal - na razie nic nie obiecuję ;) ta sunia niestety jest już za TM :placz: modliszka, wiesz coś więcej o tym 7 miesięcznym?? Quote
florida_blue Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 la_pegaza napisał(a):ta sunia niestety jest już za TM :placz: DLACZEGO ?????:-(:-(:-(bidulka taka .... Moje psice już pojechały - mała ujadając w transporterku a Passa - Chupacabra z przodu w objęciach Kiwi :) Quote
kiwi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 passa juz w nowym domu, jak narazie wszystko w porzadku, intensinal kupiony i wszyscy sie do siebie przyzwyczajaja :) Quote
florida_blue Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 kiwi.............. :mad::mad::mad: ja tu siedze jak na szpilkach a tu DWIE linijki wiadomosci ????? Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 no właśnie - wszyscy czekamy a tu taka krótka notka i tyle... Quote
kiwi Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 przepraszam, za chwile musze wyjsc na sylwestra, a nawet jeszcze sie nie wykapalam ;) narazie wszystko super, karma juz kupiona, coz mam wiecej napisac ;) wiecej info jutro pewnie , wybaczcie ide sie szykowac ;) Quote
florida_blue Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 no niech ci bedzie :> ale jutro ma być porzadny długaśny pościk jak jej mineła pierwsza noc w nowym domku :P bawcie sie dobrze - ja w tym roku już zamykam działalność ;) wydane co miałam wydać, potransportowane i już :) tylko jeszcze bede potrzebowała danych sąsiadów - do schroniska :) Szczęsliwego Nowego Roku i wiecj udanych adopcji :)!!!! Quote
ankarage Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 a teraz cos o ratlereczce-jestem mala taka,na raczki,na raczki,podusia,kocyk-caly moj,cieplutko.....jestem po kapieli,wygrzewalam sie pod grzejniczkiem....cholerka,kot wiekszy ode mnie.......jestem malutka....ale apetyt to mam niesamowity.......!!!! Wszystkiego Najlepszego Dogomaniacy!!!!! Quote
AniaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 a ratlereczka nie ma biedna swojego watku.... ale jak jest taka mała to na watku boksi passy sie przecież zmiesci:lol: :loveu: Quote
ankarage Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ma swoj watek,ma!watek ma troche dlugi tytul -a ja mam skleroze:lol: :lol: :evil_lol: ale w tytule jest cos o "mini-mix-ratlerce ze schroniska w Czestochowie".....a skoro juz tu o niej wspominano to opisalam co bylo dalej -dla informacji zainteresowanych.:multi: :multi: :multi: Quote
Jagoda1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Niech Wam się dobrze dzieje w nowych domkach, dziewczynki:lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ogromne dzięki dla nowych właścicieli Passy. I wszystkim, którzy pomagali boksereczce... Quote
AgaiTheta Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Cieszę się, że wreszcie się udało :multi: Kiwi, Słonko jak z kosztami transportu? Jeżeli nie będzie potrzeby by te 150 zł Ci oddawać to wtedy te pieniążki pójdą na dług za leczenie, ale jeżeli potrzebne, to florida zrobi przelew. Finanse: 100 zł karma,witaminy,środki na sierść 164 zł leczenie, dała florida z konikowych pieniążków, musimy oddać 180 zł leczenie, musimy zapłacić dzisiaj u weta 444 zł + 150 zł piniążki na transport - 50 zł od floridy :Rose: - 180 zł za leczenie przelew do lecznicy - 150 zł na transport (te dwa przelewy zrobiłam ze swoich pieniążków, niestety nie mogę dać tego suni, jak pieniążki się na AFN uzbierają będę musiała odebrać, przepraszam bardzo, ale poprostu teraz nie dam rady tyle podarować) __________ 214 zł ZBIERAMY! Prosimy o wpłaty na AFN "boksery w potrzebie-Passa" Florida bardzo proszę, dowiedz się czy uda się z lecznicy dostać fakturę za leczenie suni. Quote
florida_blue Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 zapytam :) bardzo bardzo czekam na wiadomości z Nowego Domu.... jak tam sobie radzi moja mała chudzinka.... Quote
kiwi Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 wszyscy sie nawzajem poznaja, stara jamniczka jest obrazona, wielce niezadowolona, a passa biega po calym domu. dzisiaj spacerowala z panem po ogrodzie i jak tylko pan nie nadazal to obracala glowke i wolala go wyraznie. rozbawiona, juz wczoraj odwiedzila rodzinnego weta i oprocz zagloszenia i zapalenia spojowek malutka w porzadku. niestety ja jestem bardzo chora, nie dam rady do nich isc. co do paliwa, to jechalam z xenia (wellington) jej zapytajcie..... Quote
AniaB Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 kiwi, a czy to jest choroba posylwestrowa, czy coś naprawde powaznego? Quote
florida_blue Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 kiwi - potrzebuje danych twoich sąsiadów, imie nazwisko , nr dowodu osob, telefon , adres - to do umowy ze schroniskiem - czyba dopiero w srode tam zajrzę, żeby wszystko poregulować :roll: Quote
kiwi Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 przepraszam, dam moze jutro etraz musze ejchac na pogotowie, aniu, gdyby to byl kac to by bylo pol biedy, prawie nic nie wypilam.... Quote
AgaiTheta Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 kiwi trzymaj się kobitko!!!!!!!!!! Zdrówka! Quote
AniaB Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 kiwi napisał(a):aniu, gdyby to byl kac to by bylo pol biedy, prawie nic nie wypilam.... ja nie napisałam tego złosliwie - -wiem, ze nastepny dzien po imprezie jest czasem rózny ale teraz to sie martwie naprawde - pogotowie:shake: nie podoba mi sie to... moze jakies zatrucie? nie wiadomo co dają w knajpach do potraw... Quote
AgaiTheta Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Finanse: 100 zł karma,witaminy,środki na sierść 164 zł leczenie, dała florida z konikowych pieniążków, musimy oddać 180 zł leczenie, musimy zapłacić dzisiaj u weta 444 zł - 50 zł od floridy :Rose: - 180 zł za leczenie przelew do lecznicy - 150 zł za leczenie zwrot dla floridy (te dwa przelewy zrobiłam ze swoich pieniążków, niestety nie mogę dać tego suni, jak pieniążki się na AFN uzbierają będę musiała odebrać, przepraszam bardzo, ale poprostu teraz nie dam rady tyle podarować) __________ 64 zł ZBIERAMY! Prosimy o wpłaty na AFN "boksery w potrzebie-Passa" transport był od cioci wellington gratis, dziękujemy serdecznie :loveu: Quote
florida_blue Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 kiwi, wracaj do zdrówka szybciutko :) wellington- xenia dołozyła się do transportu :multi::multi::multi::multi::multi::multi: DZIĘKUJEMY :loveu: a ja w srode ide płacić za psy do schroniska :) Quote
florida_blue Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 no kochani :) ponieważ sezon aniołkowy już się raczej skończył - a piesków nie umiem jeszcze robić... ;) teraz bedą BARANKI :) są dwa białe i 8 pieczonych - do malowania :) czekam na propozycje :) wystawię aukcję niedługo na bazarku i zaraz wkleję na zachętę foteczkę i jeszcze Passa... Quote
kiwi Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 passa ma sie doskonale :) jamnica juz troche mniej warczy i coraz bardziej toleruje boie, bedzie miala na imie klara albo kreska, chyba jeszcze jeszcze nie wybrane;) chodzi na spacerki na smyczy i staruszka jamniczka tupta sobie powolutku, to sunia czeka na nia i bez niej nie idzie :) poza tym biega po ogrodzie, opiera łapy na ogrodzenie i chce sie witac z kazdym przechodniem :) Quote
Recommended Posts