Patkant Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 haha, nieźle się gość już przygotowuje! Duży plus :):) cieszę się, że wyniki u lekarza nic nie wykazały! Mała jest zdrowa jak ryba :) Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='masza44']To sprawdź jeszcze Martika czy legowisko ładne:) hehe[/QUOTE] Sprawdzę od wymiaru do koloru:razz: ;) Quote
Patkant Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Już pewnie wizyta PA trwa... ciekawe jakie będą rezultaty :) Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Cioteczki jestem w końcu i już nadaję .... Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Mileczka może śmiało jechać :) Pan i Pani Basia to fantastyczni ludzie :) Ankieta przeprowadzona i wypadła jak najbardziej wspaniale :) Państwo zarówno Pani jak i Pan mieli wcześniej psiaki które odeszły na nowotwory :( niestety :( Wspaniale i ciepło się wypowiadali o psiakach a w Mileczce po prostu zakochani na zabój :) Pan już nosi zdjęcie Miluni w telefonie i na pulpicie komputera. Chcą jak najszybciej jechać po dziewczynkę :) zapewnić jej wspaniały dom :) Pan stwierdził ..jeśli będzie trzeba kupię swoim kobietą domek z ogródkiem i weźmiemy jeszcze inne psiaki :) I co najważniejsze będę widywała naszą Milusię na spacerach bo Państwo drugie mieszkanie mają u mnie na osiedłu :) Cioteczki decyzja należy do Was oczywiście ale zarówno ja jak i Agula jesteśmy ZA!!!!!!!! Panu prześlę link do wątku i będzie z nami ;) będą zdjęcia i na bieżąco informacje :) To tak w skrócie ;) Quote
masza44 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 No to Patkant jesteś na TAK bo ja jestem na TAK już od przedwczoraj a teraz tylko się upewniłam:) Dane na umowie adopcyjnej dam na siebie chyba , nie? Martika wielkie, wielkie dzięki:) Mnie czeka dzisiaj pożegnalny spacerek z Milką bo jutro wydadzą ją moi teściowie i dopilnują formalności. Martika wygłaskaj i wycałuj ją tam ode mnei jak ją przypadkiem na spacerku spotkasz:) Quote
Patkant Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 oczywiście, że jestem na TAK!!! Bardzo ale to bardzo się cieszę!! Milka - z budy i łańcucha trafi do domu pełnego miłości! Nie mogło być lepiej! :):) Tak, pisz na siebie :) Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='masza44']No to Patkant jesteś na TAK bo ja jestem na TAK już od przedwczoraj a teraz tylko się upewniłam:) Dane na umowie adopcyjnej dam na siebie chyba , nie? Martika wielkie, wielkie dzięki:) Mnie czeka dzisiaj pożegnalny spacerek z Milką bo jutro wydadzą ją moi teściowie i dopilnują formalności. Martika wygłaskaj i wycałuj ją tam ode mnei jak ją przypadkiem na spacerku spotkasz:)[/QUOTE] Oj wycałuje kochana :) wycałuje ...masz to u mnie jak w banku ;) Będę miała z dziewczynką kontakt :) Właściciele fantastyczni i tak zakochani w Mileczce że tego wprost nie sposób opisać :) Poza tym wspaniały kontakt...no naprawdę jestem na duże TAK :):):) Obyśmy tylko takie domki wizytowali była bym szczęśliwa :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Martika, będziesz miała bojowe zadanie przypilnować zwłaszcza sterylki :) Naprawdę, świetne wiadomości! Błyskawiczna adopcja! Małej się poszczęściło... :) To kiedy wyprawa do nowego domu? Quote
Patkant Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Martika i Masza - wielki bukiet się Wam należy! O taki: Masza - dla Ciebie i rodziny, za tak szybką decyzję o wzięciu Małej na DT, za zapewnienie jej świetnych warunków przez te 2 tygodnie, za troszczenie się, wożenie do lekarza... . Martika - za ogromną chęć pomocy, za robienie wizyt przedadopcyjnych i za te obietnice, że będziesz miała Małą na oku. ;) Jeszcze tylko trzeba poczekać aż psina ostatecznie trafi do nowego domku i będzie można już w 100% cieszyć się radosnym zakończeniem! :) Bardzo dziękuję również Bonsai za zrobienie naszej małej tyyyyylu ogłoszeń, dzięki którym suńka znalazła dom! :loveu: Quote
Patkant Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Justyna Ty to masz głowę na karku ;) my tu o wycałowaniu, a Ty o sterylce. Racja, racja! :) Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Cioteczko ja pragnę podziękować jeszcze naszej AgusiP która tak cierpliwie ze mną na te wizyty jeździ :loveu: bez niej to ani rusz:loveu: A sterylizacji przypilnuję ;) Zresztą Pan dużo o sterylizacji czytał i jest na tak ;) dodatkowo natrułam jeszcze swoje trzy grosze ;) Tu jestem dobrej myśli :) a oko mieć będę a jakże ;) nie może być inaczej :) Quote
masza44 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Hehe Patkant a ja Tobie dziękuję za to,że ją stamtąd wyrwałaś i dałaś szansę na dobre życie:)!!! Milunia pojedzie do nowego domu jutro, teściowa już im opowie to co trzeba i 100 tysięcy niekoniecznie potrzebnych rzeczy ( typu jak ona to ładnie robi a jak tamto...:) Już się umówiłam, ze Pan będzie od czasu do czasu przesyłał mi zdjęcia , którymi się chętnie podzielę:) Ech, to dzisiaj mnie czeka pożegnanie...Strasznie się do niej wszysycy przywiązaliśmy... ale za jakiś czas pewnie weźmiemy następnego tymczaska jak się teściowej serce zrośnie:) Quote
AgusiaP Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Cioteczko ja pragnę podziękować jeszcze naszej AgusiP która tak cierpliwie ze mną na te wizyty jeździ :loveu: bez niej to ani rusz:loveu: A sterylizacji przypilnuję ;) Zresztą Pan dużo o sterylizacji czytał i jest na tak ;) dodatkowo natrułam jeszcze swoje trzy grosze ;) Tu jestem dobrej myśli :) a oko mieć będę a jakże ;) nie może być inaczej :)[/QUOTE] Martunia naprawdę nie ma za co:loveu: Dziewczynki domek naprawdę super :lol: Zarówno Pan i Pani to wspaniali ludzie. To się czuło jak opowiadali nam o swoich psiakach, które mieli wcześniej Cieszę się, że Wasza decyzja jest na tak :multi: bo możecie o Mileńke być spokojne;) Nie wiem czy to nowe legowisko będzie w sumie potrzebne;) bo Pani mówiła nam, że sunia, którą miała wcześniej spała z nią w łóżku, wchodziła na poduszke a Pani spała bez:evil_lol: Quote
Bonsai Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Wspaniały happy end. Oby więcej takich wątków, a i cieszę się, że do tej historii z happy endem mogłam dołożyć swoje trzy grosze. ;) Brawo dla wszystkich, za współpracę! :) Na takie wątki miło sie wchodzi! Quote
masza44 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Kochani, Milcia już w drodze do nowego domku. Mnie przy tym nie było ale teściowa mówiła, że od razu przybiegła się z Państwem przywitać, Pani wzięła ją na ręce, Milka strasznie wylizała ją po twarzy, tak szalała aż się zsikała:) Moja teściowa też zachwycona Państwem, tak że wydaliśmy ją wszyscy z takim przekonaniem,że będzie miała super. Daliśmy jej kilka ulubionych zabawek i Milka tak wypróła na smyczy do samochodu Państwa jakby wiedziała...Tak , że naprawdę happy end... Teraz wiem, że musi minąć 2 tyg, do miesiąca i będę namawiać teściową na następnego tymczasa, trzymajcie kciuki, żeby się udało:) Quote
Martika&Aischa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ależ się cieszę :) No to ja z Państwem wybiorę się na spacer :) Mileczko kochana będziesz szczęśliwa i kochana :* Quote
Patkant Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Bardzo się cieszę! :) Masza jak dostaniesz jakieś zdjęcia z nowego domu to podsyłaj! :) Quote
AgusiaP Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Państwo obiecali nam, że zalogują się na Dogo, będą zdjęcia Mileczki i wiadomości z pierwszej ręki:lol: Quote
AgusiaP Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='masza44'] Teraz wiem, że musi minąć 2 tyg, do miesiąca i będę namawiać teściową na następnego tymczasa, trzymajcie kciuki, żeby się udało:) Ja masza trzymam mocnooo kciuki, żeby się udało;) Mam nadzieję, że nie będziecie mi mieć za złe, że zaproszę Was na wątek mamusi z córeczką, które na cito potrzebują DT:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/threads/216164-Bia%C5%82a-%C5%9Bliczna-sunia-i-jej-szczeniak-w-niebezpiecze%C5%84stwie-na-wsi!! Quote
masza44 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='AgusiaP']Ja masza trzymam mocnooo kciuki, żeby się udało;) Mam nadzieję, że nie będziecie mi mieć za złe, że zaproszę Was na wątek mamusi z córeczką, które na cito potrzebują DT:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/threads/216164-Bia%C5%82a-%C5%9Bliczna-sunia-i-jej-szczeniak-w-niebezpiecze%C5%84stwie-na-wsi!! Dzięki za kciuki, myślę, że się uda, oni mają miękkie serce dla zwierząt:) mam już kandydatkę ale już pędzę na wątek Matko kochana biała sunia jest niemal identyczna jak moja Świnka...aż mnie serce rozbolało...będę urabiać teściową na DT sobowtóra naszej Quote
AgusiaP Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='masza44']Dzięki za kciuki, myślę, że się uda, oni mają miękkie serce dla zwierząt:) mam już kandydatkę ale już pędzę na wątek Matko kochana biała sunia jest niemal identyczna jak moja Świnka...aż mnie serce rozbolało...będę urabiać teściową na DT sobowtóra naszej[/QUOTE] jejku maszka pięknie dziękuje jesteś kochana :loveu::loveu::loveu: trzymam mocnoooo kciuki;) Quote
masza44 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 AgusaP popatrz na 3 stronę tego wątku- są zdjęcia Milci z moją Świnką. Są jak klony ( oprócz tego że moja ma bezowa kropkę na głowie) Pomyślałabym , że to jej siostra ( bo mama Świnki to dzika suczka błąkająca się chyba nadal po lesie bo nie udało się jej złapać) ale to zupełnie inny rejon Polski Quote
Recommended Posts