AgusiaP Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 matko.... są rzeczywiście identyczne jak dwa kloniki... Quote
Martika&Aischa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 No to niecierpliwie oczekujemy wieści z nowego domku Mileczki ;) Quote
masza44 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='Martika@Aischa']No to niecierpliwie oczekujemy wieści z nowego domku Mileczki ;)[/QUOTE] Martika, teściowa nie wytrzymała i zadzwoniła wczoraj:) Mileczka bardzo grzeczna w samochodzie, podobno od razu zaczęła zwiedzać mieszkanie i sie zadomowiła, nawet pokazała państwu swoją "głupawkę" już:) więc wszystko tak jak ma być:) Quote
Martika&Aischa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='masza44']Martika, teściowa nie wytrzymała i zadzwoniła wczoraj:) Mileczka bardzo grzeczna w samochodzie, podobno od razu zaczęła zwiedzać mieszkanie i sie zadomowiła, nawet pokazała państwu swoją "głupawkę" już:) więc wszystko tak jak ma być:)[/QUOTE] Ależ się cieszę:multi: niech dziewczynka szaleje do woli a co :cool3: Kochana Milunia :loveu: tak się cieszę że wszystko w porządku :lol: Quote
AgusiaP Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ale wspaniałe wiadomości :multi::multi::multi: Quote
Patkant Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='masza44']Martika, teściowa nie wytrzymała i zadzwoniła wczoraj:) Mileczka bardzo grzeczna w samochodzie, podobno od razu zaczęła zwiedzać mieszkanie i sie zadomowiła, nawet pokazała państwu swoją "głupawkę" już:) więc wszystko tak jak ma być:)[/QUOTE] SUPER!! :) Bardzo, bardzo się cieszę!! :) Quote
AgusiaP Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 A ja jak mam zły dzień to wystarczy, ze wejde na pierwszą stronę tego wątku, zobaczę zdjęcia Mileczki i sama buzia się śmieje:lol::lol::lol: Ona jest boska:loveu: Quote
masza44 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Napisze jutro mejla jak tam z tym jej drapaniem i w ogóle aklimatyzacją:) Quote
Martika&Aischa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 A ja czekam na nowych właścicieli Mileczki ....link do wątku podany więc czekamy:razz: w przeciwnym razie będę musiała wybrać się w odwiedziny :diabloti: Quote
masza44 Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Kochane zapraszam Was na wątek szczeniaczków tymczasów mojej koleżanki http://www.dogomania.pl/threads/216283-Potrzebny-domek-dla-dw%C3%B3ch-szczeniaczk%C3%B3w Przyda się wsparcie:) Quote
wojtuś Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ale sie cieszę, że Milka znalazła taki cudny domek :multi: Marysiu super masz Teściową:loveu: Martiko taki zbieg okoliczności:D Milka bliziutko przy Twojej pracy albo niedaleko gdzie mieszkasz;);) Szczęścia zyczę Milce:loveu: jest Pięknotą:loveu: Quote
masza44 Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Wojtusiu:) Kochani dostałam mejla od Pana, wklejam fragment Mila ma jeszcze problemy z drapaniem, ale weterynarz polecił aby jadła jednakowy pokarm oczywiście nie na stałe i jestem na etapie testowania pokarmu oczywiście wybiorę ten który będzie jej najbardziej smakował-dostała też wapno i kropelki,a tak ogólnie jest przecudownym szczeniakiem jest szalona i gryzie co popadnie,ale najbardziej smakują jej moje ręce.Na14 listopada jestem umówiony ponownie z weterynarzem to napiszę co i jak. Wszystko jest O.K Jest suuuper:) Quote
Patkant Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 A wlasnie weszlam by zapytac czy cos wiadomo od wlascicieli! Widać, że trafiła do odpowiednich ludzi :) Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ależ się cieszę że Mileczka radosna i szczęśliwa :) niech rozrabia do woli ;) Mam nadzieję że uda mi się umówić na obiecany spacerek :) wezmę aparat i zrobię kilka fotek słodkiej dziewczynce ;) Quote
Bonsai Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Kochane, bardzo serdecznie proszę o głosy na schronisko w Kaliszu - wystarczy wysłać e-mail, a kaliski oddział Providenta może przekazać schronisku 10 tys. zł! Szczegóły w moim podpisie. ;) Quote
masza44 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 Bonsai napisał(a):Kochane, bardzo serdecznie proszę o głosy na schronisko w Kaliszu - wystarczy wysłać e-mail, a kaliski oddział Providenta może przekazać schronisku 10 tys. zł! Szczegóły w moim podpisie. ;) Udostępnione i wysłane w świat i zagłosowane:) Quote
Bonsai Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 masza44 napisał(a):Udostępnione i wysłane w świat i zagłosowane:) Dziękuję!!! :) Quote
masza44 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Zapraszam wszystkich na mój nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/217339-Wielkie-ciuchowisko-ma%C5%82e-rozmiary-niskie-ceny.-Na-Soni%C4%99-i-Kropk%C4%99.-Do-20.11. Quote
masza44 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Nowe zdjęcia Milki:) Ale ogromna rośnie:) w ogóle się taka nie zapowiadała! Pan pisze, że już się nie drapie, je suchą karmę na bazie jagnięciny i ryżu i strasznie szaleje i gryzie ludzi ( ale nie wydaje mi się żeby mu to bardzo przeszkadzało) Quote
masza44 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Jest piękna, zwariowałam ze szczęścia:) Quote
masza44 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Patkant, myślę, że można poprosić moda o przeniesienie do działu JUŻ W NOWYM DOMU:multi:, oby wszystkie moje adopcje były takie, oby udało się taki domek znaleźć mojej nowej tymczasowiczce Malwince :loveu: Quote
Bonsai Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Wspaniałe wieści i jeszcze wspanialsze zdjęcia! :) Quote
Recommended Posts