Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']No to niecierpliwie oczekujemy wieści z nowego domku Mileczki ;)[/QUOTE]
Martika, teściowa nie wytrzymała i zadzwoniła wczoraj:) Mileczka bardzo grzeczna w samochodzie, podobno od razu zaczęła zwiedzać mieszkanie i sie zadomowiła, nawet pokazała państwu swoją "głupawkę" już:) więc wszystko tak jak ma być:)

Posted

[quote name='masza44']Martika, teściowa nie wytrzymała i zadzwoniła wczoraj:) Mileczka bardzo grzeczna w samochodzie, podobno od razu zaczęła zwiedzać mieszkanie i sie zadomowiła, nawet pokazała państwu swoją "głupawkę" już:) więc wszystko tak jak ma być:)[/QUOTE]

Ależ się cieszę:multi: niech dziewczynka szaleje do woli a co :cool3: Kochana Milunia :loveu: tak się cieszę że wszystko w porządku :lol:

Posted

[quote name='masza44']Martika, teściowa nie wytrzymała i zadzwoniła wczoraj:) Mileczka bardzo grzeczna w samochodzie, podobno od razu zaczęła zwiedzać mieszkanie i sie zadomowiła, nawet pokazała państwu swoją "głupawkę" już:) więc wszystko tak jak ma być:)[/QUOTE]

SUPER!! :) Bardzo, bardzo się cieszę!! :)

Posted

Ale sie cieszę, że Milka znalazła taki cudny domek :multi:
Marysiu super masz Teściową:loveu:
Martiko taki zbieg okoliczności:D
Milka bliziutko przy Twojej pracy albo niedaleko gdzie mieszkasz;);)

Szczęścia zyczę Milce:loveu:
jest Pięknotą:loveu:

Posted

Wojtusiu:)
Kochani dostałam mejla od Pana, wklejam fragment
Mila ma jeszcze problemy z drapaniem, ale weterynarz polecił aby jadła jednakowy pokarm oczywiście nie na stałe i jestem na etapie testowania pokarmu oczywiście wybiorę ten który będzie jej najbardziej smakował-dostała też wapno i kropelki,a tak ogólnie jest przecudownym szczeniakiem jest szalona i gryzie co popadnie,ale najbardziej smakują jej moje ręce.Na14 listopada jestem umówiony ponownie z weterynarzem to napiszę co i jak. Wszystko jest O.K
Jest suuuper:)

Posted

Kochane, bardzo serdecznie proszę o głosy na schronisko w Kaliszu - wystarczy wysłać e-mail, a kaliski oddział Providenta może przekazać schronisku 10 tys. zł! Szczegóły w moim podpisie. ;)

Posted

Bonsai napisał(a):
Kochane, bardzo serdecznie proszę o głosy na schronisko w Kaliszu - wystarczy wysłać e-mail, a kaliski oddział Providenta może przekazać schronisku 10 tys. zł! Szczegóły w moim podpisie. ;)

Udostępnione i wysłane w świat i zagłosowane:)

• 2 weeks later...
Posted

Nowe zdjęcia Milki:) Ale ogromna rośnie:) w ogóle się taka nie zapowiadała! Pan pisze, że już się nie drapie, je suchą karmę na bazie jagnięciny i ryżu i strasznie szaleje i gryzie ludzi ( ale nie wydaje mi się żeby mu to bardzo przeszkadzało)

Posted

Patkant, myślę, że można poprosić moda o przeniesienie do działu JUŻ W NOWYM DOMU:multi:, oby wszystkie moje adopcje były takie, oby udało się taki domek znaleźć mojej nowej tymczasowiczce Malwince :loveu: