Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Ad. charciara

tak dwa mam w domu , i szczerze mowiac nie wiem jak dalej postepowac , bo nie widze poprawy . Chociaz niektorzy twierdza ,ze to jeszcze za wczesnie na jakies spektakularne efekty .

W kazdym razie doprowadzaja mnie glownie do lez jak na nie patrze .

a ja chyba nie w temacie :hmmmm:

moglabym prosic o malutkie wprowadzenie ? :roll:

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Mój małżonek właśnie próbuje mi grozić :wink: odłączeniem od " neo", bo twierdzi ,że " nasze życie prywatne zanika "

U mnie to samo - "przez ten twój internet oddalamy się od siebie !!!"

Bagi - będzie dobrze, więcej czasu potrzeba.

Posted

Bagi

Ja tez myślę , że trzeba wiecej czasu.Bądż cierpliwa. Napewno Ci się uda i te " bidy " wyjdą na ludzi - że się tak wyrażę.

Charciara

Yhm! - rozumiem.

A tak nawiasem mówiąc ( ciekawe jak nawias rozmawia ...? :roll: ) , to zdobędę się na taka dygresję : o jakiej agresji i w jakm stadzie ...?

Posted

Oho ! Moja mama polonistka by mi dała... proszę udawać , że nie widzicie tego byka w mojej ostatniej wypowiedzi ( na pewno miało być na pewno , a nie napewno ....na pewno ? , tak na pewno ! )

Carragan

Teraz mój Luby się wdziera do komputera !

Ale póżniej ....

Do na razie ! :P

Posted

Bagi mysle ze kosciotrupki odchowasz tyle ze czasu.......Sama mam suczke ktora jak przyszla wazyla 3 kilo mimo ze wazy teraz po kilku latach 8 i jest szczupla.....Troche zachodu bylo ale glownie potrzebowala jedzenia i milosci i oczywiscie czasu ....

Nadio na dogomanie sie wdziera ? :wink:

Posted
Haluta, Ty gryziesz swoje psy? :o

Hallę, drugi raz. I to było w formie skarcenia - do bólu. Halla to "specyfik" jeśli ktoś zaglada na wolfdoga to wie o czym mówię. Raz ją ugryzłam gdy była mała i w zabawie mnie zapamiętale gryzała. Na poczatku działało moje piszczenie i zaprzestawanie zabawy, wtedy następowalo otrzeźwienie i pies bawił się spokojnie. Ale kiedys nastąpił moment, że moje piski i odstępowanie od zabawy na nic się zdało, więc ją ugryzłam w ucho- od tego czasu już była ostrożniejsza w zabawie.

Zaś po wczorajszym moim ugryzieniu na dziesiejszym spacerze juz bylo spokojniej, nadal odbywały się polowania a to na scota a to na Zoykę, ale już nie zakończone gryzieniem. może więc na jakis czas bedzie spokój z tym "dziabaniem"

Zoyki i Scota nie gryzę - nie ma potrzeby :D

Nadia

Co do wieku moich psów - to tak jak napisałaś: Halla skończyła 13 m-cy, Zoyka 8,a Scoti 7,5.

Carry

masz racje co do BOS-a, teraz rasa uznana przez FCI jako Biały Owczarek Szwajcarski. Historia tej rasy jest dość dobrze opisana w I tomie "Encyklopedii Psów Rasowych".

Posted
Carry

masz racje co do BOS-a, teraz rasa uznana przez FCI jako Biały Owczarek Szwajcarski. Historia tej rasy jest dość dobrze opisana w I tomie "Encyklopedii Psów Rasowych".

a myslisz ze skad czerpie swe informacje ? :lol: 8)

Posted

Dlaczego Stefan biedny i dlaczego na siłę?

Reszta Ziutków doskonale wie, kiedy mam zamiar wpuścić je do łóżka.

Bardzo to tajemnicze i nie mogę zrozumieć.

Na codzień nie włażą do sypialni, chociaż drzwi przesuwne mogłyby dziobami otworzyć.

Kiedy planuję, że na drugi dzień po porannym sikaniu je wpuszczę, wiedzą o tym nie mam pojęcia skąd i nachalnie się dobijają.

Potem hyc na wyrko, każdy szybko zajmuje miejscówę i sztywnieją !!!

Nie ruszają się dopóki nie dam sygnału do wstawania.

Posted

Ty im to chyba telepatycznie przekazujesz :lol: Zrób zdjęcie. Chciałabym zobaczyć takie stadko na łóżeczku :lol:

A Stefan biedny, bo moze on wcale tego nie chce, a Ty już zadecydowałaś za niego ;)

Posted

A kto napisał ?

Jak się Grześka wysiuda, to jeszcze parę sztuk wejdzie

:lol: :lol: :lol:

Z tym futrem coś mi świta :hmmmm:

Gdzie to było ?

Lizanie uszu ? Bleeeee :)