Jump to content
Dogomania

Kielce - międzynarodowa - CACIB - 19-20.11.2011

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szrek']Czy ktoś wie ile będzie kosztować wjazd na parking?

tak podane jest na potwierdzeniu 30 pln.[/QUOTE]

Dziękuję za odpowiedź :-)
Niestety potwierdzeniu moim i mojej koleżanki nic na ten temat nie napisano :-(

Posted

[quote name='Riven']o super :) my wchodzimy o 10 :)[/QUOTE]

No to się spotkamy :p.

[quote name='Monalisa4']My już w Kielcach;)poubierajcie sie ciepło bo hale nie ogrzewane zimno jak diabli !!! no i swoje siedzenia bo miejsc siedzącym malutko.[/QUOTE]

No ty chyba sobie żartujesz :roll: że niby hale nie ogrzewane :crazyeye:

Posted

[quote name='mychaaaaa']Zawsze może być pozowane po opustoszeniu ringów, przy lokacie (bo tak czy siak sami w klasie jesteśmy) albo w ruchu :eviltong: nie musi być podczas oceny, choć byłoby miło ;) po prostu chcę mieć pamiątkę z każdej naszej wystawie w formie chociaż jednej fotki z ringu :evil_lol: Byłabym Asiaczku bardzo wdzięczna :loveu: bo mój Michalski - jak to facet - o takich rzeczach jak zdjęcia nie myśli :eviltong:[/QUOTE]
Jasne:)

[quote name='Monalisa4']My już w Kielcach;)poubierajcie sie ciepło bo hale nie ogrzewane zimno jak diabli !!! no i swoje siedzenia bo miejsc siedzącym malutko.[/QUOTE]
Nie żartuj! Hale nieogrzewane?!?!?!?! Może dopiero jutro zaczną grzać.... jeżeli nie - niedobrze. Moje baski będa sztywne...

Pzdr.

Posted

[quote name='sabra']Dziękuję za odpowiedź :-)
Niestety potwierdzeniu moim i mojej koleżanki nic na ten temat nie napisano :-([/QUOTE]

przepraszam to ja pokręciłem cennik jest na stronie targów

Posted

[quote name='Foxowa']Magda jak się wyrobię z ocenami psiurów to wpadnę pofocić :)
Ale niczego nie obiecuje.[/QUOTE]

Dziękuję :loveu: Chińskie się zaczynają o 11:10, a tybetańskie o 12:55, więc mam nadzieję, że wyrobisz się :) (nie wiem czy na MP idziesz)

Posted

Do osób które będą jutro wystawiały! Jeśli macie możliwość napisać tu jak już będziecie na hali albo po, jak się ma sytuacja z gniazdkami, czy można sobie coś podłączyć (nie jest to malutkie coś, chodzi mi o dmuchawę) to proszę, napiszcie, bo dojdzie nam jeszcze jedna osoba do auta i nie chcę brać niepotrzebnego balastu.

Posted

[quote name='sator_k_']Z tym może być ciężko, bo to są obrzeża Kielc. Na terenie wystawy można za to zjeść coś ciepłego, są jakieś takie kawiarnie i restauracje.[/QUOTE]

wiem ale "kuchnia wystawowa" mi nie odpowiada

Posted

U nas:

Alta Carya (FCI) TYMON - V3/4
SPREAD YOUR WINGS Grandiflora, na swoim debiucie wystawowym - V.P. 1/2, Best Baby, BIS BABY!!! Jeżeli ktoś ma jakieś fotki małej to bardzo proszę :)
JH - 5/5, lokata III

Handling:
Australian Silky Terrier - bdb
Cairn Terrier - V2/2
Westie - Best Veteran